Предлаганият антикризисен пакет от мерки е безпрецедентен, на БСП това

...
Предлаганият антикризисен пакет от мерки е безпрецедентен, на БСП това
Коментари Харесай

Вяра Емилова, БСП: Антикризисният пакет е безпрецедентен

" Предлаганият антикризисен пакет от ограничения е невиждан, на Българска социалистическа партия това не костваше нищо ", това сподели за " Твоят ден " по NOVA NEWS Вяра Емилова, народен представител от Българска социалистическа партия.

" Много от обществените ограничения към този момент са утвърдени и ще бъдат заложени в идното разискване на бюджета, това ще се разбере от всеки бълтарски жител. Увеличението на пенсиите с 20% е доста положително решение ", добави тя.

" Българска социалистическа партия не е била безгласна при разискването на ограниченията.Отпреди два месеца се водят диалози с всички наши съдружни сътрудници. Доволни сме от и от мярката 0% Данък добавена стойност на хляба, това ще се отрази на всеки български дом ", счита социалистът.

Вяра Емилова е уверена, че спор не липсва сред съдружните сътрудници в комисиите в Народното събрание и на всички срещи на сътрудниците в ръководството.

" Заложени са нови два милиарда лв. при актуализацията на бюджета и средствата по тези ограничения са изчислени тъкмо в границите на тези два милиарда лв. ", осведоми депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР