, предлагани в Yettel, са с до 100 лева намаление

...
, предлагани в Yettel, са с до 100 лева намаление
Коментари Харесай

Yettel предлага до 100 лeвa отстъпка за всички смарт часовници на Samsung през май

, предлагани в Yettel, са с до 100 лв. понижение до края на май. Потребителите могат да закупят 10 модела, измежду които са представители на сериите Samsung Galaxy Watch6 Classic, Watch6 и Watch5 Pro. Часовниците могат да се закупят в брой и на погашение от магазините на оператора или онлайн от Yettel.bg.

Сред предложенията в акцията е настоящата серия смарт часовници Samsung Galaxy Watch6 Classic, която се предлага в два размера на корпуса - 47 и 43мм, като всяка от тях има LTE и Bluetooth версия. Моделите от серията употребяват процесор Exynos W930 и са направени от издръжлива неръждаема стомана. Те дават отлични принадлежности за следене на здравето и физическата интензивност. Смарт часовниците разполагат с вграден пулсомер, BIA датчик за премерване на количеството телесни мазнини и правят непрестанен мониторинг на равнищата на О2 в кръвта (SpO2). Цената на по-големия вид - Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE е понижена със 100 лв. до края на май и се предлага за 699,99 лв. в брой или за 30,99 лв. на месец за интервал от две години.

С до 100 лв. отстъпка са и моделите от серията Samsung Galaxy Watch6, която също се предлага в два размера с LTE и Bluetooth версии - 44 и 40мм. Серията предлага богата информация за настоящото физическо положение и многообразие от спортни режими на своя екран, който е с размер 1,31 инча и резолюция 432x432p на дребния (40мм) и 1,47 инча с резолюция 480х450p за огромния модел (44мм). Функциите са същите както на серията Samsung Galaxy Watch6 Classic, само че корпусите са по-компактни. Цената на най-големия модел - Samsung Galaxy Watch6 44mm LTE, е понижена със 100 лв. до края на май и часовникът може да се поръча за 559,99 лв. в брой или за 24,99 лв. на месец за две години.

Последната серия смарт часовници от акцията е Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm, в която има два модела - един LTE, и един Bluetooth. LTE версията се предлага със 100 лв. отстъпка от общоприетата цена - 579 лв. в брой или 23,99 лв. на месец за две години. Смарт часовникът разполага с комфортна каишка, 1,36-инчов AMOLED екран, моден външен тип и може да наблюдава редица здравни индикатори с помощта на датчика Samsung BioActive. Той съчетава три датчика и прави разбор на биоелектрическия импеданс, ЕКГ и сърдечния темп. Устройството също следи стойностите на кръвното налягане, мери телесния състав и дава повсеместен разбор на съня.

Клиентите на Yettel, избрали някоя от LTE версиите на смарт часовниците, могат да се възползват от услугата, която сега се предлага за 0 лв. за първия месец. Тя разрешава на потребителите да употребяват един номер на своя смарт телефон и смарт часовник.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР