Предлагането на електрически автомобили в последните години става все по-голямо,

...
Предлагането на електрически автомобили в последните години става все по-голямо,
Коментари Харесай

Volkswagen показа електрически ID.4 за офроуд

Предлагането на електрически коли в последните години става все по-голямо, а другите надпревари с коли на ток също стартират да проправят своя път. При някои съревнования има обособен клас за електрически машини, а при други те се състезават наедно с обичайните такива. Именно подобен е случая и при пригоденото за офроуд ID.4.



Моделът който напълно скоро влезе в продажба ще се опитва на пустинно съревнование в Мексико по-късно този месец. Volkswagen-ът е доработен от Rhys Millen Racing, а подобренията включват напълно ново окачване и нови гуми, които повдигат електрическото SUV с малко над 50мм.



Промени има и при радиатора в предната част, който е издигнат за по-добро изстудяване и ъгъл на захождане, а под него можем да открием и специфични отбрани които защищават цялата долна част. Интериорът е изцяло банален и обезопасен, като единственото което е останало от оригинала е таблото с двата екрана, въпреки и там да виждаме някои неналичия.



Непроменено остава задвижването за което се грижи електромотор с 204 конски сили и 310 нютон метра. В композиция с 82кВч батерия и шофиране в други условия, тя би трябвало да е задоволителна за над 400км пробег. При спортния модел това най-вероятно няма да е по този начин, а зарядните станции в пустинята надали са доста. Именно за това от Volkswagen ще употребяват генератор с био-гориво и зарядна станция, която на доктрина би трябвало да зарежда батерията за малко над час и половина.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР