Предлагане на отговорите на матурите тече от дни в групи

...
Предлагане на отговорите на матурите тече от дни в групи
Коментари Харесай

Ексклузивно: Продават срещу биткойни отговори на матурите

Предлагане на отговорите на матурите тече от дни в групи в обществените мрежи, сподели инспекция на Българска национална телевизия.

Екип на малкия екран се е свързал с един от продавачите, който обяснил, че против цената от 50 лева, може да изпрати отговорите един час преди матурата. Уточнил, че сумата би трябвало да бъде платена в биткойни.

Около 6.00 часа тази заран продавачът изпратил отговори.

Дали те са правилните - от малкия екран ще проследят откакто Министерството на образованието разгласи верните отговори от теста. В обществените мрежи има доста продавачи, които твърдят, че ще изпратят правилни отговори освен на матурата по български език, а и по други дисциплини. Обявените от тях цени доближават 100 лева

Над 49 000 зрелостници през днешния ден се явиха на матура по български език и литература. Рано тази заран в просветното министерство беше генериран изпитният тест. Матурата стартира в 8.00 ч. и би трябвало да завършва в този миг. Темата за интерпретативното съчинение или есето се падна " Смисълът на благодеянието " в " Песента на колелетата " на Йордан Йовков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР