Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев отново оплю родните звезди

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Галена и Диона - естетически близначки

Гаджето ми сподели, че това са Галена и Диона, само че коя коя е не мога да отгатна. Дамата вляво, красива по своему, дава на зрението сексапилна панорама. Великолепие, поднесено обаче на маса, където комбинезон не ми се коства подобаващ. Ако не е комбинезон, по какъв начин тогава тя би нарекла облеченото и за какво изобщо го е облякла, като съвсем всичко по нея се вижда.

Надявам се да е досадна сянка, само че дясната ръка май е цялостна с татуси, чийто смисъл не дочувам. Бляскава очна линия (искам такава и аз), добре обработени скули, единствено да не беше това превъзбудено парче плат върху нея. Жената вдясно, но в действителност не ги разграничавам двете, има сходна очна линия, по тази причина може да се възползва от комплимента, който направих на събеседницата й. Пайети като двулевки се търкалят по роклята, бих дал едно дайре и да си създадем купона. Виждате ли, както и аз, идентичните прически, съвсем идентичния грим, би трябвало и ние с Брат Пит да си създадем такива. Толкоз.

Щерев и Надето - уречен цветови мач

Добре седи Етиен Леви, към този момент почетен професор, в този кадър. Имам своите забележки, само че тъй като се надявам един ден да създадем дружно песента " Хава нагила “, ще ги премълча. Надя, която е имала своите положителни попадения, този път театралничи с пола, която или е ламаринена и опушена, или е неприятен резултат от осветлението. Също и цветът - той наподобява на повърхността на бабината ми печка на дърва и въглища, на която си печехме филии с самун. Размъкнат розов пуловер размразява атмосферата и пърха във въздуха като че ли е заблудена пеперуда. Студено ли държат в студиото на това предаване, та Стефан Щерев се е облякъл с жилетка, която прави тялото му едро. Лилава вратовръзка цепи мрака. Панталонът приказва, че цветовият мач сред него и Надето очевидно е уречен. Резултатът обаче е нула на нула.

Нети с ботушки но Хелга

На устата ми е да кажа, помести се, Нети, с цел да видя тази прелестна врата зад теб. Но не съм тук да разясня порти, а хора. И в този хор от детайлности, накацали по надарената звезда, най-много ми сграбчва окото полата. Тя съставлява сходство на балетна пачка и като шотландска поличка обикаля таза. Явно е единствено декоративна, тъй като бежовият плат изпод наподобява верен съгласно сезона. Хубав шал (имам същият в оранжево), само че ботушите ми се костват допълнително. Това е, тъй като не одобрявам дами с ботуши, припомнят ми на Хелга от " Ало, ало “.

Палтенцето подхожда по-скоро на някоя женица, тръгнала с рейс за Бачковския манастир, само че изпуснала го в последния миг. Нети демонстрира изключителна прическа, която за жал не подхожда на нито един детайл от облеклото. Нямаше да виждам чантата, в случай че не беше този ремък, на който написа Forever young. Както споделяше Йорданка Христова - хайде, холан...

Есил самоуверено вкарва виолетовото

Една в действителност изключителна рокля, придала на Есил Дюран визия на международна звезда. Виолетовото изпълва пространството, където всеки цвят или форма услужливо се съпричастват с него. Благородният цвят тече като приказна река по финия контур на звездата, номинирана за премиите " Певец на годината “ през април. Отличната симетричност, добре разпределените разкрития от тялото, общата фешън просвета на Есил, всичко това е заразително, ведно с перлите и останалите бижута. Дюран умее да театралничи, в което се съдържа великолепието на общия й контур. Тук има въздържаност, мимиките са премерени, само че като една ненадмината театрална флиртаджийка тя ни дава повърхност за мечтания, подмятания за още естетически очаквания.

Род Стюарт е от чудноват фешън... жанр

Не сме от един жанр с Род, само че дано бъде част от фамилията на коментираните. Здрасти, бай Роде, какво ще пиеш... И по този начин, Род Стюарт, считам, че сакото ти не е напълно в мъжки жанр, можеш да го завещаеш на един добър наш артист, който натрупа сходен дрешник в последно време. Вече усещам болката отляво, до момента в който мечтателствам баналното колие. То като че ли търси някакъв тип акомодация с останалото, само че не напълно сполучливо. Впитото бяло елече увлекателно се разминава със сакото и аз бих го изхвърлил още там, преди 100 лета... Единственото нещо, на което коланът подхожда, това е микрофонът. Но толкоз усърдие за един микрофон не си е работа. Бай Роде, дето вика вуйна Стоянка, чистачката, другояче си пич, но пусни това сако в отпуска. И побързай, че веднага ще стане по първи петли...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР