Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Роклята на Нора - пияна пешеходна пътека, Аръков, ще те гази модната мечка! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Ловджийска хармония при Орлин Горанов

Причува ли ми се или вътрешният ми глас пее този рефрен - „ Ти лети, лети, моя жълта пола от третия етаж лети... “ Ще е добре, в случай че това благопожелание се сбъдне за Кристина Димитрова, тъй като тюлена пола с кожено яке малко не ми се връзва. Случват се неточности, когато ти звънят да слезеш за незабавна пратка, само че надали Орлин Горанов е пощальон. Него пък въобще не желая да го стартирам с тази зъзнеща зимна дреха, чието тъмносиньо никак не се връзва с черното изпод. Дали пък големите джобове не служат за флашките с песни или са фрашкани с ловни такъми, ако над него лети, лети някоя врана рошава. Димитрова в действителност е секси с късата пола и високите ботуши, само че дано прегледа и други магазини, преди да пазари идващия път.

Аръков, ще те гази стилната мечка

Ивче, къде ти е ръката и какво тъкмо прави там... и какво е това огромно нещо, което държи? А, било телефон, провиква се гаджето и аз завчас се укротявам. Не желая да върша мечешка услуга на Аръков, само че не е ли малко детинско да се въргаля в мечешкия скут, пък бил той текстилен. Доста е секси с холивудска усмивка и притворени очи, като че ли чака някой да отвори вратата и да се хвърли в обятията му. Гаджето ме гледа със серсемски взор по-късно изречение. Ризата на благия ми другар Иво е повече от банална, наподобява ми на завивка в крайпътен ресторант, а надписите ми влияят като че ли са меню. Черният панталон на артиста е отегчителен като българска театрална режисура, само че това е ситуацията на обстановката, както се изказваше един мой сътрудник машинист преди време.

Стройна се Калина вие отдолу под шалове усамотени

Познавам доста принцеси, само че тази тук ме кара да си сложа капки за очи и още по-силни очила. Гледам и нямам доверие на... ушите си, госпожата в царски покои ли е живяла или в шаманска барака... Не считам, че увитите към главата й кърпи способстват за даже най-компромисна хармония, принцеса Калина може би би трябвало да излезе от турбуленцията на своя жанр. За да бъда обективен, отива й или пък не, само че одобрявам, когато носи българска носия. Този път ми припомня на бежанка, продаваща шалове от страната си на някой ъгъл. Виждате ли и вие аритмията в цветовете, цялостното им противоречие и жалкост. Съпругът на Калина Китин Муньос носи положително клубно сако, само че ризата е за композиция с друга дреха. Най-вече би била добре сама. Яката е извадена като на махленски музикант или подобен от времето на „ Балкантурист “. Би било добре Нейно Височество да даде и нему един шал, тъй като прическата няма потребност да бъде на показ, до момента в който не си откри добър коафьор. В тази фешън дискусия намирам Карла Рахал за изключително добре облечена, само че никога по усета ми. Този горчиво зелен кител или за какво не - китеник, въобще не се връзва с черното изпод, за което не знам рокля ли е или разтегателен фотьойл.
Роклята на Нора - пияна пешеходна пътека

Видът на Нора като че ли споделя: влезте, готвила съм патица по съчуански. Бойното снаряжение от райета, макове, обувки и коси издава прибързана подготовка за излизане или Караиванова просто се връща от разчистване на сняг. Платът на облеченото по-скоро наподобява на пеньоар или завеси в скромна дневна. Разминаването на райетата може да докара до зрителна епилепсия, те са като пияна пешеходна пътека, а светофарът - разбирай маковете в гръдта й - дава непрекъснато алено. Този възгордял се сукман би могъл да откри успокоение и възкресение в дрешника на някоя пенсионирана дама, до момента в който чака ликвидация на олио или артикули от друга първа нужда. Мислила ли е госпожицата за някакво кимоно, където разнообразието от вишнев цвят и чадърчета може да се яви потребно за стила й.

Узунова и Терзийска - фешън кралица и генерал

Невероятен поклон към висшата мода от страна на две заслужили бизнесдами. Организаторът на Бала на енергийните инспектори Валентина Узунова по време на същия сподели изключителна класа и жанр. Дрехата й впечатли близо 350-те присъстващи, всеки от които почел събитието с вечерно облекло. Нежната непринуденост на Узунова в съпричастност с облеченото е сравнима със всемирски героизъм, принадлежащ на дамите с опит. Камелия Терзийска, също притежател на купата „ Бизнесдама на годината “, е предпочела черното. Тук силуета владеят нежна бродерия и дантела, удачно съчетани в горната част. Терзийска е кралицата на светските и фешън салони, само че давам купа армейски военачалник на Валентина Узунова за оправянето й в нейното ново амплоа на салонна владетелка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР