Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Стефан Илчев като модна богомолка, Ивана и Стояна - черно-бял калабалък! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Чай и стендалщини по Драго 

С цялата си мощност, съвсем е заел сцената господин Драганов. Сигурно в прилив на цялостна загуба на фешън подушване, той се е сложил в това сходство на карнавален чувал, от който се подава той в цялостния си искра.

Гаджето ми на негоден български загатна, че думата „ цялостен “ е същински уместна в тази ситуация. Странната кройка е разпределена в алено и черно, несъмнено има годишнина от Стендал.

Или Чая по този начин е преврял, че преценката му се е изпарила. Виждам ли клинче под това естетическо великолепие, което заслужава същинска Златна скилидка? Закален на сцената интелектуалец като Драго би трябвало да се следи и самоконтролира, да кажем - в тази ситуация с облеклото си. Тази туника не бих предложил даже на Стефка Берова, която доста по-добре сортира театралния си дрешник. Въпреки някои прилики...

Стефан Илчев като фешън богомолка

Подобно на богомолка, Стефан Илчев се е облякъл в зелено. Отровно зелено, с което желае да подчертае и аз не знам какво. Дано, в случай че потърся целувка с него, да не бъда изяден... Бялото акцентира стресиращия цвят и почти припомня знамето на поробена африканска страна.

Политическата уместност изисква да се спомене, че изпълнителят не стопира да тества разнообразни разновидности на модерност, някои от които му се получават. Мога да приведа доста образци от неговото детство. Дънките са изцяло неуместни тук, само че кой съм аз да се заповядвам в дрешника на господина.

Къдравите косички обаче сплотяват всичко това в една хихикаща доверчивост и изясняват доста неща. Не се сещам бил ли е къдрав Стефчо преди, къде тъкмо и по кое време, само че това не е тематиката на този коментар. Харесва ми, че сходно на госпожата, която надарено имитира, Илчев не стопира да се появява, твори и изненадва.

Ивана и Стояна - черно-бял калабалък

Толкова доста пъстрота в три цвята. Златистото от балоните мъждука в черно-бяло - сивкавата какофония, облечена от Ивана и нейната придворна. Стояна ми наподобява по-синхронизирана с ситуацията, въпреки цветовете и шарките по нея да са нанесени като с бич.

Кое е първото тук - бузукито или блузката, блузката или бузукито... Шарките ми се костват идентични и в случай че това е издирван резултат - доста тъпо за търсенето. Ако е случайност, дано се доверим на случайността. Стояна пращи в ботуши, за които мислех, че са неразрешени в някои славянски територии. Допада ми обаче този възторг. Ивана е като български трен, постоянно може да е по-добре, постоянно да е по-навреме, в тази ситуация в стилното си разписание. За да бъда явен - малко са ми неразбираеми тези прорези в плата, все едно са изпуснали автоматизирано макетно ножче в шивашкото ателие. Това събитие изяснява и прическата. Призовавам двойка бездомни гарги незабавно да се нанесат там. Ивана, обичам те.

Марина Папуниду - тихата елегантност

Сдържана в своята грациозност, бизнесдамата от Гърция Марина Папуниду грее по юношески. Тя е измежду отличените в влиятелния конкурс „ Бизнесдама на годината 2023 “ за своя хотел „ Премиер “, а дрешникът й познава доста стилни и поучителни облекла.

Днес Папуниду изпраща дългото лято с тази привидно семпла дреха, по която личат печатите на дискретността и вътрешното успокоение. Тук няма цветово напрежение, няма състезание с уличните багри, нито противодействие с каквото и да било. Има цялостна отдаденост на момента и естетическия капацитет. Папуниду може да бъде наречена кралицата на тихата грациозност, а днешният избор удостоверява това.

Беновска - слаб естетически експеримент

Ех, тази Беновска. Силна в своето журналистическо творчество, малко по-слабичка в естетическите си опити.

Седя си в Лондон и следя аристократичното голям брой, което въпреки да прави много фешън проклетии, все се преценява с възраст, телесност, трендове. Съжалявам, в случай че въпросната фотография на Илиана е отпреди 10 ноември, тогава такава беше пазарната действителност.

Но в случай че това е избирано в последните месеци, бих се заинтересувал дали то не е било доставка от или за бедстваща страна. Цялото разположение ми наподобява като заложена тематика на осемгодишни, които да облекат „ какичката “. Ако е по този начин - всичко е простено, в случай че не... Ко праИм сЯ, Беновска?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР