Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Есил Дюран е като таралеж, роклята на Глория е наполовина празна

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “

Печеян и Соколова с есенни трендове

Почетният ръководител на конкурса  Бизнесдама на годината Марияна Печеян, вкарва шотландската концепция в модата. Това е удивително, поради естетическата роля на карето във вековете, носено от крале, всемирски богини, даже от самата Вивиен Уестууд. Печеян е измежду заетите дами в България, която постанова стилното си мнение със размах и печели стотици фенки в нейната възрастова и бизнес група. Вляво, Ирена Соколова, номинирана за Бизнесдама на годината 2023, свети в многообразие от дантела и бродерия, които са същински шлагер за сезона. Червеното е наранено и при Соколова с чантичка, изцяло уравновесяваща този естетически портрет, към който е присъединен  огромната израелска звезда Ави Бенеди.

Миро - фешън копърка или... шпрота?

Същинска кючекиня ми се чини Миро в днешния си блестящ пърформънс. Тенекиена мелодичност, като че ли ренде е минато на дарак и виси от ръцете, краката и от тук и там. Човекът е тествал какво ли не, само че тук към този момент ме напушва смях. Колко ли специфични кексчета би трябвало да изядеш, с цел да се явиж по този начин и то да си направиш фотография. Гаджето ми наднича иззад хладилника и напълно правилно се обади този път със следното: " Твой приятель нали Риби, по тази причина свети по този начин “. Германецът му с немец, отново е по-досетлив от мен. Мирко в действителност е зодия Риби, което изяснява тази визия. Но за какво внушението е на копърка а не на сьомга, а, кажи ми облаче ле бяло...

Пешо, Сашо и Деската- тройка по залез

Петър Дочев по никакъв начин не ми е секси в този полудамски анцунг с бродерийка на горнището. Заобленият му таз изпъква през материята и не мога да съм сигурен, че това е същинска мъжка панорама. Сега виждам, че бродерията по суичъра е плъзнала на всички места. Това по никакъв начин не съответствува с възгледите ми за мъжко облекло и по никакъв начин за телевизионно. Деси Стоянова едвам крепи дистанцията сред двамата с роклята си- палатка. Черните обувки са напряко понтон за тялото и, което заслужава друга дреха. Опитай бе, Деси, освен това пазарно обилие...Сашко се е завърнал- апелирам, нека не за непрекъснато, и е облечен като избавител, комуто в същия ден следва годеж. Общата оценка за това трио е тройка, само че не разсъмване а на залез.

Есил - мис Таралежка 2023?

Да не ми се сърди положителната другарка и частично колежка, само че наподобява на таралеж с роклята. Дори не знам дали е рокля или облекло за празненство от годишнината на кино лентата Бодлите на таралежите... Или пък записва детска ария с сходна тема. От тази рокля ме побиват тръпки, като че ли чувам концерт за цигулка на Сибелиус в осъществяване на Максим Венгеров. Въпреки избраната церемониалност на творбата, то облеклото на Дюран изважда от него единствено музикалните детайли, звучащи като струг. Много повече певицата е оптимистична със своите патешко жълти решения, злато и коприна, само че очевидно равноденствието и промяната на сезона си споделя думата.

Глория- роклята е на половина празна?

Тази фотография пита дали чашата на Глория е на половина цялостна или на половина празна. Отговорът несъмнено се крие от противоположната страна на роклята, само че начело тя настоятелно упорства, че чашата най-малкото е била цялостна с мляко, преди да се разлее по звездата. От това парче плат би могло да излезе нещо доста по-съществено, в сравнение с неравноделното създание, усложнено с колан. При повече въображение цепката би могла да продъжи напряко до гърлото, като по този начин коланът най-малко би имал причина да е там, с цел да подържа ниските и високи тоналности в текстилното произведение. Глория да се готви за премиите Златната скилидка, които за нейна наслада съществуват единствено като смешка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР