Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Данчето и Васко, като свалени от простор, Алисия със състрадателна рокля! И още + СНИМКИ


Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Алисия със състрадателна рокля

Роклята на Алисия наподобява като пътна карта, полята с кисело мляко. Ясни са контурите на оборудванията, само че аз персонално не виждам претекст за съображенията такова облекло да бъде направено. Особено за жена със театрална известност и забавни фешън опити. Казано направо- най-добре да дойдат иглите и да съединят прорезите и луфтовете в горната част. Може да прибавим една ножица, да пооправи дължината на ръкавите. Певицата наподобява не облечена, а като че ли омотана в това. Съмнявам се в практичността на дрехата а дали няма да се стопи по време на химическо почистване, също не мога да отговоря. Виж, в случай че беше в черно, този дизайнерски опит щеше да ми хареса, бялото провокира лека състрадателност, която госпожата не заслужава.

Малкоданска и доста Станкулова...

Три красиви дами, едната от които непозната за мен, трептят в разнообразни цветови трептения. Гери Малкоданска „ предлага “ зеленото, с което аз бих боядисал домакински трактор или Лада. Роклята може би е красива, само че в общия потоп от текстил и цвят, тя седи като дирек на някаква сърдитост а това я прави скучна. Огромна е чантата, с която Малкоданска е решила да се яви, както и не се връзва с нищо по нея. Може би с изключение на с роклята на непознатата за мен дама вляво, която рокля може да си вземе неплатен отпуск. Никол Станкулова се доближава до визията ми за грациозност. На нейно място бих пренебрегнал бялото сако, отнемащо голяма част от инак приличната сребриста рокля. Защо си мисля, че тези девойки могат да сложат по една шапка. Английската кралица го правеше, за какво не и те.

Кристияна облечена в Шуберт

На този извънреден декор изпъква красивата рокля на мис България- Свят 2022. Кристияна Йорданова демонстрира усет и въображение, с което постоянно се е славила. Този път екзотичната тръстика зад нея се демонстрира като съдружник на цвета, който намирам за мил и не високомерен. Роклята звучи в красива благозвучност и в случай че мога да  я сравня с произведение, то това ще бъде Опус 100 от Шуберт. Позовавам се на струнният инструмент от триото, който води в церемониалност и почитание. Кристияна театралничи величествено а това, което облеченото разкрива е чудесна приказка за познавачи.

Филева, можете и повече!

Остро и с двеста километра в час, влиза това деколте в погледа. Липсва единствено една педея разстояние, с цел да разкрие то още женско величие, само че е добра вест, че е спряло тъкмо там. Тази рокля наподобява като поръсена с галета от стъкълца и след това пържена на муден огън. Бляскава и необикновена, тя лъщи като дъно на тиган, в което са правени кулинарни опити от кайма. Необяснимите прорези по ръкавите, деколтето, каишката към врата, ме карат да мисля, че това е първият модел в живота на Пако Рабан, който е оставен край някой кашон и от дълго време пропуснат. Да, липсва малко пластмаса, употребена при Пако,  но може да си я въобразим.

Данчето и Васко, като свалени от шир

Като гоблен от социалистическо читалище са ми тези цветове. И то цветове какви- като че ли дъжд е плющял върхи тези облекла, изключително на Йорданка Христова. Цветовете са размити, неразбираеми, позволявам че са прани на социална пералня със сходни по нюанс неща. С доста състрадание би трябвало да се подходи към роклята, която в очите ми наподобява на мораво-сини петна. Така щото, този плат май е ял пердах а Данчето дали сходно на една италианска доня е тъпкала алено грозде за вино. При господин Найденов нещата са много по-сложни. Панталонът наподобява на нощница, на която са лишили горнището. Шалът до известна степен смъква това напрежение, само че и той наподобява като пристигнал от различен спален комплект. Кривачка злато се е разположила в очакване на по-добри дни в деколтето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР