Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Христов и Глория в една проспана мода, Емилия, дай го по- сериозно! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Любо облечен но Зигфрид и Рой

Не, не и не... Не одобрявам този МАРИНОВАн цвят на роклята за Михаела. Той е по-скоро бакърен, оставен на метереологичните условия, добър за чайник, само че не и за рокля. Материята ми наподобява елементарна, изопната, основава  усещане, че в случай че на нея кацне муха, ще я одраска окончателно. Браво за добре направените коси, само че те не се връзват с облеченото по-долу. Любо Киров не знае, че след една възраст сребристи якета не се носят, изключително от мъже. Той не е нито Зигфрид и Рой- укротителите на бели тигри, нито Елтън Джон, с цел да опитва с бляскавост. Още повече, че двете материи- тази на черната блуза и якето, не се връзват при никакви условия. Все едно да опиташ да смесиш зехтин с вода. Любо да направи нещо с дрешника си, преди той да направи нещо с него.

Милена подготвена за Бизнесдама на годината

Топ нотариус Милена Георгиева е измежду най-силните номинации за Бизнесдама на годината. Тя има добро име на стилна и приветлива, което удостоверява и в този кадър. Черното е освен обичаният и цвят, само че тя го носи със съвършенство, със комплектност. Прическата на видният нотариус е постоянно в звук с класиката, без да изневерява посредством някои свои елементи на актуалната мода. Бизнесдамата Гери Сарафски свети в синьо и черно. Тук разпоредбите, смело нарушени се явяват новата естетическа заръка за настъпващата есен. Сарафски е постоянно изненадваща и поредна, дееспособна и дръзка. Ако би трябвало през днешния ден да се опише дамската мода с две съумели жени- ето ги.

Емилия, дай го по- съществено!

Облекаващо начало за една визия, която е с няколко сантиметра плат по- надалеч от обятията на попфолка. Емилия е с безупречна прическа а платът е в действителност гръмък и може да придаде на звездата оня контур, който си разрешавам да видя отвън скромния дизайн. Къдричките в края на горната част нямат никакво място тук, а елементарния свършек под брадичката е повече от загадъчен. Полата стартира съвсем от мишниците и като че ли основава непотребен размер на фигурата. Замислям се, за какво който е ушил това, не го е трансформирал в една вечерна рокля, която ще подхожда повече на прическата, на фигурата на Емилия и някои фешън трендове от този сезон...

Христов и Глория в една проспана мода...?

Викам на гаджето, дай очилата, че нещо става. Или е пристигнало второто фешън пришествие или просто следващото фешън... произшествие. Носят ми очилата и какво да видя- какви ужасни, старомодни, жалки... завеси. Как е допустимо в 21-ви век, в случай че не е някъде в Съветския съюз, да се позволен такива пердета. Гаджето ме побутва и ми насочва вниманието към две фигури, които не съм забелязал. Помислих, че е остаряла фотография на Джордж Майкъл и Нина Николина пък то не било по този начин, не било по този начин. Сложих още един чифт очила и разпознах тогавашния ми другар Георги Христов, завит в цветя, като да е колона в някоя оперетна пиеса. Проспал съм я аз тази мода, оглеждам за още вреди по огромната ни звезда, само че с изключение на прическата друго комай не откривам. Парчето плат по Глория може да има по-добра орис, я да се опакова подарък, я да се постави под елхата.

Яна Маринова - повече храброст, скъпа!

На знаме от африканска страна ми наподобява дрехата на Яна Маринова. Макар да изобилства бялото, бозаво- пастелените цветове ми влияят песимистично. Изглежда по този начин, като че върху бяло плетиво са тествали типове бои, я за гаражна врата, я за трактор. По моему плетените облекла са леко в позабравените листи на стилния календар, само че не споря- може фотографията да е остаряла. На мястото на актрисата, бих разнообразил горната част с патешко жълто, а обеците бих разменил за всяка друга налична джунджурия. Няма ли Яна кашонче от обувки, цялостно с обеци, гривни и фуркети... Косите ми идват прекомерно тъмни за всичко облечено. Те могат да бъдат няколко нюанса по-светли, могат да бъдат успокоени даже с една лятна шапка. Яна, бъдете смела. Есента Ви чака, изненадайте себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР