Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Кичка в златна космическа турбуленция! Кеца като Маринов, Еми Стамболова - един Лъв в лилаво и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Стамболова - един Лъв в лилаво...

Великолепната певица ми припомня на голяма виолетова мелба, по която липсват златни лъжички и къдрави чадърчета. Роклята е фантастична в случай че бъде приложена другаде, да вземем за пример като будоар в гей бар или за произвеждане на коктейлни украси. Има нещо самоуверено и лъвско в тази поза, която можеше да бъде по-скромна в случай че не си припомних, че Стамболова е зодия Лъв. Освен това Лъв, навлязъл във втората половина на столетието си. Браво за смелостта, скъпа Еми и... не продължавай по този начин с облеклата.

Михнева и Кривошиева - да живеем блестящо!

Актрисата Ирен Кривошиева плува в океана на лятото с доста стилна рокля. Бежевото не е моят цвят и не бих пледирал в негова отбрана, само че при Ирен той седи непокварен, неоспорван, безапелационен и подържащ слънцето, което тя излъчва. Кройката е съвършена, тъй като хем прилича домакински халат, хем кимоно, хем на нищо не наподобява... от това което съм виждал тази седмица. Силуетът малко прилича Ямамото, само че да не влизаме в чак толкоз дълбоки води. Маргарита Михнева демонстрира съвършена фигура а черното тук служи за похищение вниманието от софийския махленски хаос. Добре разположените цветя по полата са още едно послание към света от журналистката, че би трябвало да живеем цветно и блестящо.

Кичка – златна галактическа турбуленция...

Не ви ли наподобява на вентилатор роклята, облечена от Кичка Бодурова. Толкова доста сила от злато и тафта, такава фешън турбуленция, че да отвее всичко намиращо се в близост. Сигурно кройката е измислена от НАСА, заради което си изяснявам готовата за мигновено политане  форма. Кичка съдържа задоволително първична сила с цел да ускори тази буца плат, а гласът и, сходно този на Балканска, може да се изкачи най-малко до Сириус. Заедно с роклята, несъмнено. Хубаво е Бодурова да откри на далечната планета някой бутик втора ръка и да я остави в интерес на планетяните. Мислех си обаче от кое място певицата ще взема първична тяга- ето, това в ръцете не е ли мини мотор, с който да прелети в пространството.

Кеца - като Маринов, само че друг...

Освобождавам от фешън имунитет Васил Найденов най-малко до рождения му ден. Родените под знака на зодия Дева се чака да обръщат повече внимание на облеклото си, което не е казусът с Кеца този път. В облеченото виждам лятно равнодушие, съчетано със зъби на глиган или друга ощетена порода, висящи под формата на наниз. Разбира се, позволявам те да са пластмасови, което слага Найденов на различен фундамент, в съседство с диамантите му. В разнообразни елементи на ризата тя наподобява няколко тона по- тъмна, което приказва, че фотографията е правена след много потно присъединяване. Може и да е резултат на дизайна или подобие с сътрудника Маринов, само че друг до него. Панталонът на Найденов е изпреварил някоя дамаска за диван или непретенциозно перде в работен хол. Димитър Маринов, също в бяло, е съчетал ризата си със сив панталон. Абре, момчета, не сте ли влизали вие в час по изобразяване като дребни...

Експоуз в неверен естетически коловоз!

Б
арби модата проби и при дует Експоуз. Разбира се, не считам, че това подхожда на двамата реализатори, които обичат провокациите. Но, този път следва едно дърпане на ушенца, заради изцяло поглъщане във краткотрайно настояща тематика и цвят. Барби- пембяното може да е вълнуващо единствено за истинска Барби или някой който доста наподобява на нея. Младежът от този дует наподобява по-скоро на Кен, а Цвети по черти и прилики е в напълно различен естетически коловоз. Розовият автомобил зад тях основава доверчив естетически декор, върху който облеклата наподобяват още по-отчайващи. Сакото на господина евентуално е било квалифицирано за Стивън Сегал, най-малко съгласно размерите. Обувките и на двамата са „ дръж едната, събуй двете “ и заради тях всичко това намирисва, че може би вършат естетически реверанс към дрешника на Сашка Васева. Някой бързо да откри една пръскачка за лозе и да разнообрази платовете със наследник камък. Така хумористичното начинание ще бъде смалено най-малко на половина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР