Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Евро да си щампова доматите на шалче, Леле каква еуфория – Глория! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “



Браво, Саше, отлично, маме...

Най-после няма да се постанова да носиш дървени папийонки и ризки на патета и тичинки. Момчето си отива от този екран, който му донесе доста фешън опити. Както и този тук. Пред очите на мама Кате Сашко стои като възпитаник на 15 септември. Има някакво смирение в тази поза, в ризката на палмички (или пък Мери Джейн), в този лоялен взор, в действителност добър и обаятелен. Гаджето допуска, че щампичките може да са стилизирани паяци, евентуално пържени.

Мама Евро е с шалче като стюардеса. Облечена в черно, тя би могла да бъде взета за гаров чиновник, само че следователно не на пътнически трен, а на експрес. Катето си е Кате, знаем се. По шалчето щъкат някакви черепчета, какво ли е замислила в този стайлинг обичаната актриса... По ми се чинеше, че ще й отива десен на панчаревски домати от градината й. Или пък на арпаджик, дорде не речеш.

Леле каква еуфория - Глория



Кадърът ми припомня на реклама за блажна багра, по този начин обтечено и щедро е разположението на аления цвят по нея. Безспорна звезда в своя род, певицата рядко ме е вдъхновявала за хвалба, ще я избегна и в този момент. Червеното за мен е финален кей за неналичието на въображение и в случай че не си камериерка или пазач в хотел, този цвят не е за теб. Гаджето се провиква, че и аз имам алено сако в дрешника, само че бързо го овиках, че ми е подарък от него и съвсем не го нося. Глория театралничи на червен декор - друго усложняващо събитие, тъй като по този начин не се обрисуват изрично линиите на дрехата. Самият дизайн ми се коства придирчив, кабаретен и всичко, което не бих предложил на жена като нея. Прическата е отлична, профилът е изваян, кому е трябвало да й предлага тази дреха...

Данчето Христова - пресичането неразрешено!



Йорданка Христова - може да преминете по тази рокля сред два светофара. Зебрата ви дава законно и морално право да пресечете, само че първо се огледайте, ослушайте и в случай че не идва друга сходна рокля, апелирам, преминете. Шеговитото ми обръщение пробва да ориентира огромната ни звезда към по-модерни естетически изяви. Тези, които аз познавам, към този момент ми омръзнаха. Поддържана и красива жена като Христова заслужава по-добър дрешник, където материите и кройките да се съюзят в стремежи резултат. Представям си певицата в знойно жълто, което да открои матовия загар. Виждам панталон, високи токчета, аксесоар в цвят магента и едни очила но София Лорен.

Кристина - бонбон в синьо съвремие...

Феерична и докосваща погледа е тази рокля, която фантастично приляга на Кристина Димитрова. Певицата, от време на време дръзка в стилните си избори, излъчва съблазън и някакво внимателно успокоение, което отдавам на определената дреха и любовта. Тук като че ли бълбукащ коктейл с кюрасао, върху фината материя се е разположил десен, прилягащ на лятото, допълващ го, интерпретиращ го. Сексапилните разкрития към раменете и деколтето издават мекия сексапил на звездата, пред която няма невъзможни фешън планове. Харесвам станиоления декор, припомня ми на новогодишна стратегия от времето на Хачо Бояджиев, както и на преди малко отворена кутия с шоколадови бонбони. Гаджето се пробва да оригиналничи на негоден български и споделя, че самата Кристина била един същински бонбон. Било цяло знамение, че не се е разтопила в тези жеги.

Любо и Любенов - чудноват фешън дует

Бачо Любо, какъв брой ти е супата през днешния ден? А, шкембе ли имаш, отлично. Едно и за мен... това ми хрумва, гледайки визията на артиста Любо, в очите ми - облечен като келнер в крайпътно заведение. Позволявам си да „ пощипвам “ тогавашния си другар по модата, тъй като имаше моменти на доста по-добро усърдие. То и аз нося елечета, но дай малко цвят, бе пич, какво е това черно и бяло, единствено едни гайтани липсват и върви в чевермето. Ще препоръчам на Любо да понижи малко тежестта, възрастта му не е чак толкоз огромна, че да не може да се оправи. Георги Любенов (абе, тези да не са братя) Любо, Любенов, нещо ме усъмнявате... Та този Любенов през днешния ден като че ли е малко по-добре от всеки път и има едно нежно, тънко лъчение под това сако. Ризата ми се чини омачкана, а сакото напълно не съгласно сезона. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР