Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Перата на Софка - за абажур! Игнатова, като кака Лили, но не... И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Перата на Софка - за абажур!

Бях задрямал, само че тази фотография на Софи Маринова ме разсъни. Гаджето вика- хайде да си лягаме, на следващия ден ще я опишеш. Ама като блесна това алено в очите ми, трансформира ме в среднощен бик, разтресе вените и усили мощта на слепоочията ми. Накратко казано- Софи, тази рокля може да бъде пенсионирана или дадена в музей. В кой музей ли- може би в музея на Червената войска, въпреки и не безусловно. Перата може да бъдат заделени за някоя новогодишна декорация в ресторант Гамбринус а от бюстието да се направи прекрасен лампион. Съзерцавайки тази панорама в ушите ми бушуват песни като О, спомняте ли си госпожо и Тумбалалайка. Виждам мъже с коцкарски мустаци и гарсонетки да танцуват към Маринова, види се, нощта ми ще отиде на кино.

Кривошиева и Велина - красиво е!

Честит рожден ден, Ирен Кривошиева. Красива бяла дреха, огряна от ведрото въодушевление на обичаната актриса. Достолепни стойка и аксесоари, които не притеглят ненужно внимание, само че показват правилните параметри на стила. Кривошиева е украсила деколтето си с дантела и това е почтително към публиката. Обувките носят летни послания, оранжевото концентрира всички изгреви и залези, влияе съблазнително, разкрива достатъчното. Бизнесдамата Велина Евтимова, звезда на парфюмерийния бизнес, опонира на тази визия в черно и спомага за превъзходен фешън дует с актрисата. Повече би било затормозяващо. Браво на двете жени- идоли на своите генерации. Красиво е.

Игнатова, като кака Лили, само че не...

Много хубава рокля, само че както обичам да казвам- тъпо, че не са имали точния номер. Мария Игнатова наподобява като пусната от селоскостопански хеликоптер на тази стълба, която прочее, единствено утежнява ситуацията. Блещукащите перила са в благозвучие с роклята, само че единствено в случай че бяха част от декора на утрешно детско шоу. Како Лили, къде си... Игнатова седи неуверена и плаха, презрамките желаят да я изоставен и роклята да се цопне в локвата на нищото. Разпределена на три реда, дрехата редуцира естествената последователност на тялото, като го прави да наподобява немощно и непълноценно. Мария, знаем, се слави с хубава фигура, по тази причина обръщам внимание точно на кройката. Някакви странни синини по ръцете  ме карат да се чудя шипки ли е брала или има татуировки, съгласно мен- несполучливи.

Уста, не се прави на чорбаджия!

П
ризнайте си веднага- Яхнаджиев ли е рисувал този костюм или Устата го е рисувал с... устата си? Интересното тук е, че нито една боя не се повтаря, най-малко доколкото тренираното ми око може да откри. Виждам забавни придвижвания на четката на ляво, изключително по крачолите. Доминират керемидено- пясъчните цветове, като на места подвигат олелия лилаво и резеда. Не са ли обаче, апелирам ви се, тези цветове по-скоро дамски? Цялото комбиниране е като спално долни дрехи на вдовица в непретенциозен град. Оранжевата риза и тромавият стоеж придават на Устата тип на чорбаджия а шапката едвам допира главата. Такава шапка аз бих сложил на прът, в средата на някой бостан. Очилата си ги бива, само че за какво ми се коства, че имам същите а рапърът е желал да замязя най-малко малко на мен.

Роби Уилямс изпотява по потник

Всички сме плебеи на модата, само че Роби Уилямс като че ли на драго сърце и слугува. В тази разпищолена визия се редуват чувства за морско дъно и за естетическо дъно също. Бляскавият потник на звездата въпреки всичко си остава един потник, въпреки и в пайети. Потникът е безусловно несъответстващ с татуировките и или съм проспал това фешън течение, или Роби е спал на течение деня преди да си го купи. Металното нещо към врата му е като черна кутия на аероплан, паднал пред някой мол и разкрила целият му мистериозен шопинг. Висулки, джунджурии и четинеста прическа допълват картината на този жанр, в който има жанр колкото в стъпкано кокошо яйце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР