Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев безпощаден: Миро беше шик...ама Някога преди, Сърчаджиева, в коя механа работиш, да мина! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Кралски фешън послания от Лондон

Световен балетист и звезда на кралската опера и балет Фернандо Монтанио, блесна в частен клуб Mosimann’s с елегантно облекло. Бяло и винено се съчетават красиво в този жанр, в който взе участие и сребърна брошка – българска роза. Кралският биограф лейди Колин Кембъл разнообразява околната среда с копринена рокля в резеда. Украсена с брошка и остарели фамилни бижута, роклята вибрира красиво в пространството, в което се намира и бизнесдамата Ребека Риофрио. Председателката на английското парламентарно общество за мода, изкуство и спорт е избрала за появяването си фрапантно алено кадифе, съчетано с прическа и бижута по най-висша мода.

Миро беше изискан...ама Някога преди

Дайте да си приказваме намерено... Тук кичът е подвел двамата реализатори с демонски размах. Алма носи очила, прекомерно надалеч от положителния усет, те са посипани с всевъзможни усложнения, които умерено можеха да си седят в някоя кутия за ибришими и мъниста. Пошло и грозновато в моите очи е и деколтето, върху което са нанесени перлички, каквито съм виждал на сватбени торти. Прическата е ранна Жана Бегердорф и късна Петя Буюклиева. Миро може да се раздели за малко с това сако, най-малко до момента в който Джорджано запише новия си клип с него, а по-късно го трансфорат в кресло за новия кабинет на Милко Калайджиев. Прическата, брат, малко куца а очилата поставят фешън кръст даже на кръстчето към вратлето. Предписвам две седмици четене на фешън списания и една седмица на седмицата на модата в Лондон. Е, може и една седмица на посетители у нас, въпреки, че и това е било... в миналото преди.

Дара Екимова, вземи се в ръце

Дара, вземи си стилните блага. Отишла си прекомерно надалеч в театралните провокации а пропастта е ей, къде. Не желая да се постанова някой да те вади от там, пътят към възобновяване на положителния усет е прекомерно дълъг. Ето, вижте- ботушите ни водят някъде в Мексико, до момента в който коженото яке дърпа в друга посока- тази на сериал за водачи, без водачите. Дара нецелесъобразно съчетава грубата кожа с копринените или сатенени панталонки, които по мярка, цвят и кройка нямат никакво място там. Съкън, не споделям, че би трябвало да ги смъкна мигновено, само че най-малко да ги смени при случай. Облото деколте разкрива дребна панорама, само че панталонките разкриват голяма. Човек би трябвало да се замисли малко кое по-напред да покаже и то не едновременно, апелирам. На вниманието на Ива Екимова- предлагам  повече естетически надзор.

Сърчаджиева, в коя кръчма работиш, да мина

В ушите ми звучи „ Учителко, целувам ти ръка “, до момента в който мечтателствам Сашка и роклето и. Тук няма никакво опрощение, в случай че не е почнала почасова работа в някоя кръчма. Различавам детайли от котленска рогозка, както и някои неразбираеми мексикански претекстове. Бакърено-кафеникавата гама е по този начин скучна, че ми дава концепция по какъв начин да си боядисам оградата на градината. Гаджето се провиква, че сме нямали градина, то, по този начин да се каже, още по-добре, тъй като той щеше да я колундрисва. Сърчаджиева може да бъде доста по-наСърчаджиева в фешън отношение. По моите калкулации тя би трябвало да е зодия Близнаци, само че то и Нешка Робева е такава, т.е., няма изненади в естетическото съвпадане.

Керана си „ лае “, роклята си върви

Зелена текстилна вада се стича върху певицата и позволява разнородни съпоставения, които няма да загатна, бивайки джентълмен. Но нито цвета, нито модата, нито кройката ме въодушевяват, с изключение на да въздъхна надълбоко. Гаджето ми прави опит да ме развесели, като пита дали това момиче не взе участие във филм за извънземни. Креснах му на немски и той си пусна Соня Немска. Керана, като една от космонавтите, в действителност има извънземно лъчение, единствено че не в оня комплиментарен смисъл. Не желая да кажа, че е родственица на зелените човечета, само че да се озелениш от глава до пети, изключително пети, петимен бях да не бях виждал това.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР