Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Преслава – в естетическа локва, Бакалова, от бакалията ли се обличате? И още + снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Крум Савови - на шивашки метър от модата

Комплименти за Юнона в този кадър. Тя плува в басейн от люляково без заплаха да потъне. Имам своите съображения по отношение на кройката и модела на дрехата, само че поради сексапилния резултат застивам в безмълвие. Гаджето ми пита за какво панталонките са по този начин къси, отговорих му, че в България се пести. Той кимна учтиво и попита Крум Савов в коя банка работи. Та, Крум Савов в действителност прилича банкер в неприятен интервал. Ризката му е виждала и по-добри дни, а дънките и обувките не пасват даже на поовехтялото студио. В такт седем осми е облечена брачната половинка му Мая, все по този начин красива, само че на стъпка и шивашки метър от модата. Обстоятелствата, които се случват в дребния, празен от плат периметър в ханша, връщат спомените ми в естетическия бяс на 90-те.

Карло - фешън маратонец, по маратонки...

Един моден мъж, без да се броят маратонките. Моделът Карло Бейкър още веднъж доставя съблазън за упованията на ценителите. На стилно празненство в Лондон той разруши стилните алинеи, появявайки се с графитено поло и смокинг. Какъв по- занимателен метод да покажеш идеалната си фигура в действителност, само че въпреки всичко смятам, че маратонките са за фитнеса или метрото. Прическата на младия мъж е отлична, както и салонното му държание, което оставя мирис на непълнота, когато си тръгне.

Преслава – в естетическа локва

Съвсем делнична визия на Преслава! Всичко наподобява на недопушен фас. Истински фарс. Много несъвършен естетически опит, който може да бъде простен на чаша негрони. Също и в случай че дестинацията не е някоя просторна попфолк сцена, а място в икономична класа на бюджетен полет. Преслава губи доста от женствеността си посредством този избор. Нека приемем, че един дрешник има потребност от многообразие, само че тук стилната балтия е паднала с цялостна мощ. Дънките, като се изключи че са като от гарван грачи грозно злокобно накълцани, са големи, като че ли два фабричен комина са си определили среща върху певицата. Прическата и обувките не подхождат на нищо, мътно-ръждивия декор издава, че е изработен опит, съгласно мен- несполучлив, да се образува естетическа локва, каквато Преслава не заслужава.

Бакалова, от бакалията ли се обличате?

Ох, Мария, отново ли Вие... Какво е това парче плат, провъзгласило се за рокля. Не сте ли Вие номинираната за Оскар а не за премиите Златният кестен... Така изглеждаха в миналото продавачките на папируси в казината, само че може би Бакалова е снимана, до момента в който снима  роля. Десенът на дрехата е като тези, които бабите ми носеха след работа в цеховете по време на пазар в бакалията. Бакалова...! Опомнете се! Без бакалски визии, апелирам! Мисля, че красивото момиче има съществено възприятие за комизъм и по този начин разсмива приятелите си, измежду които не желая да бъда. Кройката на деколтето и буфан- ръкавите са толкоз демоде, че ми се прищява да я видя някоя вечер на площада, пред кладенеца.

Неда Украден- като птица. Рени - не!

Ако бъда помолен да кръстя тази фотография непринудено, бих я кръстил „ На посетители, на бяло сладко “. Нищо, че макар доста сладките дами, бяло тук носи единствено Рени. В този порядък на мисли, бих и погостувал. Извън шегата- не одобрявам облеклото, блуждаещо сред такова на изрядна секретарка и влюбена здравна сестра. За театрално неспокойствие тук въобще не става дума, дрешката има потребност от още нещо и то е добра далечна братовчедка, при която да отиде. Неда Украден е могла да избегне тази рокля, в която има нещо доста социалистическо, чак ме връща в концерти, с присъединяване на Лайма Вайкуле и Людмила Зыкина. Много наивно ми звучат цвета и дребната перушинеста гарнитура изпод. Общо двете условия основават чувство за леко почерпени съквартирантки, които даже не са съумели да си създадат селфи от ваучър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР