Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Ивана с моден полет над кукувиче гнездо, Бони облечена в палатка и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “



Ивана с фешън полет над кукувиче гнездо?

Ако бях дизайнер, щях да употребявам този цвят за корпуса на кафеварка. Но Ивана явно е на друго мнение, щом го употребява за дреха. Знам, че на мнението ми тя ще каже „ Къф си ти, бе... “ само че аз отново ще не отстъпвам своето. Панталончето виси като пенсионерка на опашка за маслини, едно такова свлечено, несигурно... Може пък да е фотография по време на път, когато знаем- всичко е разрешено. Но в случай че бях Ивана /не че се натискам/, бих заложил на друго. Гаджето ми, което още срича на български, потърси в Google по какъв начин е парашутни гащи и доста се смяхме. Според него, тези две връвчици на гащите са за специфични полети „ над кукувиче гнездо “. Сипах му двойна водка и му пуснах Макс Раабе, с цел да си осигуря успокоение. Като се загледах деликатно, видях, че сакото е от лъскава материя, което изключва звездата да скита облечена по този метод по бензиностанции и крайпътни будки. В умозаключение, както се показват някои интелектуалци, ще отбележа, че... Няма нищо за отбелязване, Ивана, смени си стилиста. Освен, в случай че не е Стояна.

Елтън Джон - „ жертва “ на Либераче?

Тъжно ми е да кажа, че Елтън Джон от ден на ден ми прилича на пианиста Либераче. Двамата са живели в разнообразни столетия, може да са се засичали възрастово, само че тази аналогия ме разочарова. Приживе Либераче излизаше на сцената с ролс ройс и 35 метрови палта от визон. Ще приказвам обаче за Елтън. От облеченото в днешния кадър мога да приема, че за ушиването му са дали живот плат за едно канапе и доста, доста камъни, от които да стане добър полилей. Очилата са взели опцията да се случи обилен стъклопис в параклис а ризата би седяла добре като перде в будоар. Гостоприемният език на тялото ме кара да изкарам змийския си език и да предположа, че с този жест сър Елтън може би има поради да се реализира фразата „ Елате, хиляди младежи... “

Кажи бе, Лоренцо, а на сватбата...?

Хубава работа, но малко шаренка, бих споделил за годежното облекло на Лоренцо. Тук съжителстват златно кръстче, алена папийонка, жилетка, цялостен наплив от тържественост, която задава един единствен въпрос. Кажи бе, Лоренцо, какво ще облечеш на самата женитба, брат. Червена роза на ревера си пелтечи с алената кърпичка. Сакото е като на...сгоден... музикант, лъскаво, като вътрешността на саксофон. Мама Софка се е престарала, само че одобрявам уклона и към пастелните тонове. Тя е толкоз красива и надарена, че прекаляването с мода даже и подхожда. Като бъдеща свекърва, тя е поставила тюрбан, с цел да не и се люлеят косите, когато „ чумосва “ снахичката, знам ги аз тези работи, живял съм в ромската махала на Пазарджик.

Три пъти ура за Чарлз  и Камила!

В дните към Коронацията на Техни Величества, Кралят и Кралицата на Англия като че ли разцъфтяват. Кралица Камила грее в синя рокля, подчертаваща очите. Синьото кореспондира ласкаво с вратовръзката на Краля, при който също е търсено подобие с облеченото от брачната половинка му. Кройката на роклята е извънредно семпла и по едно и също време с това демонстрира стилното развиване на Камила. Съпоставено с дрешника и отпреди години, тя е постигнала забележителен триумф и образецът и безспорно ще бъде пътеводен за нейните придворни и почитатели. Косите на двамата монарси са стилно завършени, там не се търси, нито в миналото е била установявана каквато и да е оперетност. Класика, класика, класика.

Какво ти става, бе Бони?

Бони несъмнено е пригодила планинарска палатка за тази дреха. Вижда се с просто око- дупките покрая и връвта, която ги сеъдинява. Това е по-добре от цирково шапито, само че Бони сигурно е имала и по-удачни  попадения. Не зная повода звездата да се облече така- или и е платено добре, или... въобще не става въпрос за пари. Според мен тази визия е извънредно бюджетна и в случай че не се прави тенденциозен галоп към предишното на попфолка, потреблението и е излишно. Това пакости на инак елегантния дрешник на певицата, виждана с облекла, от които има какво да се запомни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР