Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Сакото на наша известна певица не ставало да покрие дори бидон зеле на люлинска тераса

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “:

Ева Веселинова - има ли водач в самолета?

" Дами и господа, започваме намаляване и по-късно ще кацнем на летище София “. Това ми приказва този неуместен костюм, наподобяващ повече на униформа на стюардеса, в сравнение с облекло на известно телевизионно лице. Ева Веселинова има опит да изненадва с фешън непривичности, само че този път ме кара да запитвам има ли водач в самолета и в случай че да, за какво незабавно не е съблякъл облеченото.

Синият цвят, златните копчета, кривата кройка, несъразмерните ръкави, всичко това извиква в мен състрадание. Полата е вдигната високо, високо, а ръкавите са паднали толкоз ниско. В директен и метафоричен смисъл. Неравноделните плисета са като отпрани дъски на покрив, които пропущат дъждовната вода в хола. Момиче- стягай се.

Сакото на Любенов - тури му пепел

Кралицата на мрачните багри още веднъж е пред очите ми. Днес Рут Колева се е облякла като багерист, комуто следва първа среща с кранистка. Сакото е толкоз извънредно, че не става да се покрие даже бидон зеле на люлинска тераса през декември. Как може да хрумне сходно облекло на жена, която инак се оправя добре с специалността си... Георги Любенов е съчетал сако пепел от рози с пепел в косите си.

Работата тук въобще е – тури му пепел. Пищималчето в дребния джоб, поставя в дребния си джоб цялата ми визия за мода. Смятам, че даже никой народен представител не би отишъл по този начин на сватбата си, била тя и в хоремага в село Мененкьово. Предлагам идващия път Рут Колева да опита композиция на патладжанено вълнено сако, с груба будьоновска шапка в тъмнозелено, с шал на съветска графиня и малко боеприпаси за картечница, вместо наниз.

Принцеса Катарина блесна в блумарин

Родственицата на крал Чарлз Трети- принцеса Катарина е измежду най-стилните титулувани персони в Лондон. Нейно Кралско Височество доближава високите фешън стандарти, изключително напоследък, когато след диета възвърна линията си. Тя е очарователна, занимателна а  с времето дрешникът и е високомерен от бонбонени цветове. Гарнирани с ефектни бижута, тук доминират тюркоазено, аметист и както в случая- грациозен блумарин. Първата братовчедка на новия крал на Англия и племенница на татко му, починалият принц Филип, не изневерява на традицията на майката на Чарлз, която се обличаше в привличащи погледа цветове. Принцеса Катарина към този момент е била в България, само че в своя по-мрачен фешън интервал.

Цветелина  облечена в консервена кутия?

Ако това беше цвят на състезателен автомобил, бих възприел концепцията. Цветът, в действителност, е доста добър за кухненски шкафчета от 60-те, както и за фолио на шоколад. Но като дреха, някак си не ми се връзва. Този синтетичен искра, извънземност и чувство за метал не са ми съотносими с едно тънко момиче като Цветелина Янева. Там, където поло яката се среща с брадичката, имам чувството за гърло на одеве отворена консервена кутия. Отпред, това лого е като лого на ТИР- толкоз открояващо се, толкоз затормозяващо върху гръдта на една жена. Снадката сред горната и долната част на дрехата ми се коства груба, стойката издава безпокойствие. Ръкавите са неестествено дълги, набрани, нещо като две змии, тръгнали на среща, само че в насрещното.

Гери Никол, не прави повече по този начин!

Тази пола с цвят на варел несъмнено е била хубава, преди някой да я цепне начело. Сходството с прохода Витиня е по този начин примамливо, че ми се желае да се втурна с лилаво ламборгини във вътрешността. Гери Никол е направила чудноват избор, в който ръкавите пък припомнят на мекушави връзки сред бетонов възел и камион, който извозва бетона. Цялата сивота изпъква още по неестетично, в компанията на черното боди. Черното боди броди в предната част на певицата, раздирано и най-много раздрано от несъгласия. На този декор косите са нещо привлекателно, само че мога да пратя една ножица да ги подкъси мъничко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР