Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Мария - модна разходка в миналия век, Глория, каква е тази цветна история? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Мария - фешън разходка в предишния век


Много непорочност се чака да излъчва дрехата, определена от Мария, само че не и в моите очи. Замисълът е съвсем добър, в случай че не беше фосфоресциращия цвят, лутащ се сред развален светофар и новогодишна играчка. Дали от Шанел знаят за съществуването на подобен модел или шивачка си е поиграла добре с кройките от някое списание... Тоз ръкав- камбана, звъни в нищото, чантата не подхожда на нищо, бижутата не наподобяват напълно настоящи и съвременни. Ако Мария е снимана по този начин преди 2000-та година, мога да върна думите си обратно. Това под жакета е навит плат за заготовка ли е или опит да рокля? Хайде в този момент, да не се вършим на отварячки и на отворени. Гарсон, една бира, апелирам.

Цветелина Янева - пижамено празненство на точки

Облеченото от Цветелина Янева ме кара да се запитвам до каква степен е стигнала модата. От една страна- допустимо е певицата да е слязла от хотелската си стая за бързо капучино. Това е, в случай че приемем дрехата за нощница. От друга- защо и е тази мощна гущеровозелена чанта. Нали едно капучино не е станало 12 000 лв.? Ако съм проспал това нарастване и някои детайли на попфолк модата, апелирам за помилван. И така- в случай че това е ежедневна дреха, очевидно съм спал непробудно най-малко пет години. Последно видях по този начин една съседка да простира гащите на мъжа си на терасата. Е, да, точките не бяха толкоз усърдно подредени, само че сравнението се приближава до гледката. Подобна детска наслада съм виждал някъде към моите 4 годинки, когато мама носеше едноименните бонбонки у дома. Ако Янева е актуалната самодива на бонбонките- скъпа лельо Цвети, желая няколко. Шегичка. Но... На обществено място с пижама- не! По-добре единствено по бански, може да убедите някого, че идвате от басейна.

Глория, каква е тази цветна история?

Първоначално си помислих, че тези златни бодли са новата прическа на Глория. Гаджето ми подаде очилата и открих, че е рамка на огледало. Певицата е изпаднала в необичайно цветово въодушевление. Цвят магента е изключително нетърпим за елементарното око на дневна светлина. А тук наподобява като че ли Глория победи, което за мен не е добър фешън знак. Да, не не помня за жанра, в който се изявява, само че въпреки всичко, малко вземане предвид със международната мода и с това, което ви отива. Пищималчето по средата би трябвало неотложно да се дефинира класово. Дали то е носна кърпичка или такава за бърсане на очила. Във всички случаи, мястото му не е там. Чантичката, запокитена някъде зад Глория, по никакъв начин не е неприятна, само че за какво просто не я не помни, някоя от чистачките в постройката ще и се наслаждения. Хубав панталон, само че май са нямали нейния размер.

Койна - кралица на кенарения изискан?

Една доста неспоКОЙНА дреха господства пейзажа през днешния ден. Тя може да мине за обредна рокля, може да се назова булчинска, само че най-много, в случай че не е част от роля на обичаната актриса, облеченото не е по моя усет. В мислите ми незабавно се появяват картини от предишното, моменти в които се е прецеждало мляко за сирене. В сходно ли желае да бъде облечена Русева? От друга страна и в отбрана на роклята, тук царува концепцията за исторически лиезон сред сегашното и предишното. Но даже Койна да играе кралица, то това е не горната дреха а нощницата. Смятам, че деколтето може да понесе един тракийски накит. Дантелите към ръкавите са в действителност стилни, могат да бъдат обогатени с още материал. Липсва ми една диадема. Тиара. Нещо царствено, което да подчертае скулите на тази жена, която изобилства от обаяние.

Ребека и Тайни- лондонските изискан секрети!

Две превъзходни лондонски дами са в епицентъра на утвърждението ми тази седмица. Писателка Тайни О’ Конъл /вляво/ се носи като същинска историческа персона, идваща от английското средновековие. Слава Богу, че не е била една от съпругите на Хенри Осми и я имаме налична през днешния ден. Перата в косите са изящна украса а при нейния растеж те я въздигат още по- високо в стилната и световна йерайрхия. Бизнесдамата Ребека Риофрио обогатява околната среда с обилна дреха, включваща пелерина с качулка- също ехтене от тогавашните аристократични времена. Харесвам цветовете- това безсрамно петролено и зеленото- същински залпове на изяществото, съсредоточени в дреха. Прическата на Ребека е приятна и използвана за дами с хубав овал и набожно съблазнителни очи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР