Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Кърджилова като начална учителка, Софка и Преслава можете повече! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Нелина, пробвай различен цвят, следващата година!

Многоуважаемият Георги Любенов основава в мен усещането, че носи един и същи костюм в последните месеци. Може от Българска национална телевизия да са го задължили да носи униформа, чунким не го бива да избира облеклата си. Гаджето ми, който е леко немец, сподели че по жанр Любенов наподобява на чичо му, който живеел към Мюнхен. Като го попитах това комплимент ли е, гаджето се направи на ударен. Комбинацията на синкаво сако и бозав на цвят панталон е добра за стените на шивашки завод, само че за екран... Нелина ме разсмива, напъхана в този топ плат. Цветът е съвсем толкоз трогателен, колкото плочките в тоалетните на Българска национална телевизия а пафтите ме придвижват на съборите в миналото в село Поибрене. Ако някой ден ми би трябвало комичен облик за новите ми разкази, ще си спомня тази визия на певицата. Момчето вляво- Бъбръри знаят ли за съществуването на този шал?

Софка и Преслава можете повече!

С огромна писмен знак В на колана, Преслава се явява като собственик на хеликоптерна площадка. Точно на тази тока може да се приземи хвърковатото нещо, даже да направи противоположен завой, без да и обдуха косите. И освен това ме ужасява при Преслава. Панталонките и са истински съд за кюмюр. Тук липсва всякакво въображение, та то черно и бяло кой възпява, с изключение на към момента Георги Христов. Софи Маринова се извисява в небесата, само че показаният жанр я дърпа надолу. Цялата работа наподобява на персийски килим, вдигнат във въздуха от пясъчна стихия. Ориенталският жанр и мартеницата на едната и ръка напълно не си подхождат. Обувките и са с цвят и форма на тухла.

Стан Яневски се трансформира в благородник

Щастлив съм да установя персонално стилния напредък на Стан Яневски. Той е направил голяма стъпка в дрешника си, обогатявайки го с костюми, шалове, вратовръзки. В днешната си визия звездата от Хари Потър добре е съчетал сакото с панталона. Папийонката и жилетката са в един цвят- благородно бордо, което служи на останалите цветове да изпъкнат. Похвално ново държание, нова прическа и изгубени непотребни килограми, трансформират Яневски в новата световна сензация. Необичайно за досегашния му жанр, шаловете вършат от него същински благородник, който деликатно се приближава до своите 40 години.

Прея, елементарни на Онова предаване. Гот си!

Наистина ли са изгонили Прея от Онова предаване, тъй като е „ дебела “? Че, по какъв начин дебела? Тя е напряко струна на арфа, макар  арфата да не е инструмент за всеки формат. Розоподобна блуза, с безчет къдри начело позволява за какво певицата може да е отпратена от Онова предаване- може би за непретенциозен фешън усет... Не, че сайбията на Онова предаване се носи доста добре и напълно не е слаб, само че... Полата или каквато е там текстилна буря, е задължение в очите ми. Задъхвам се до момента в който изкача черното нагорнище от плат, с цел да увисна омекотен в билото на розовата блузка. Прея ме препотява нееднократно със своите фешън увъртания. Днес, когато мислех да я поканя на огромния си бал в Лондон се сепнах- ами, в случай че вземе да ми се появи по този начин... Има време, Прея. Очаквам нови естетически опити.

Кърджилова като начална учителка?

Заща е избрала белезникавото за своя презентация в обществените мрежи Радина? Няма спор, че интернет номадите избират ярките съчетания с цел да блеснат и да са конкурентноспособни. Актрисата като че ли е решила да кривне настрана от тази наклонност, само че в моите очи облеченото наподобява като абдикация от положителния усет. На напред във времето се набива обикновен плат, от който запомняме единствено голям буфан ръкав. Спомням си, че учителката ни по литература се обличаше по този начин, само че това беше в далечната... Кърджилова „ се дъни “ в прическата, по която се стича оперетен мрак, ромолене на кабаретни пердета и нищо, което да приближи сегашни или скорошни фешън повели. Мисля, че вместо да чете тази книга, може да обърне внимание на някое фешън списание. Дори със остаряла дата, то ще даде по-актуални вести, от тези, които демонстрира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР