Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Да потърсим Златен пъпеш за Петя Дикова?, Галена, „ама много, много се излагаш“, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Куркински, пробвай нещо в бяло!

Дали това е театралното облекло на Мариус Куркински в хипотетична роля на клошар или по този начин си му харесва? Не осъждам положителното момче, просто си мисля накъде отива международната мода. Ако е въобще международна и мода. Безформената му шапка разказва нагъната окръжност към челото му. Това е най-тъжната окръжност, която съм виждал, нека не се отрази на самочувствието му. Мога да кажа, че Мариус не е човек, комуто подхожда сако, изключително в случай че е усложнено с риза, изключително, в случай че тя е черна и изключително в случай че и по този начин безформена.  Почти съм сигурен- артистът играе клошар а розата е с цел да означи българския непреклонен дух. На този декор брадата добавя страдалчески линии, без да са нужни за това момче, в което, сигурен съм, дреме динамичен дух, подготвен за други облекла. Дали да не опита в бяло.

Мира, стой се!

Мира, Мира, ти си ангел мой. Ти си още наивно фешън творение, другояче по какъв начин би облякла сходна рокля... Върху дънково наследник плат, слепешката са пръснати цветя, минаващи за теменужки. По-наивно от това, няма защо да се сетя. Лентата за коса преплува като малко поточе през морковените на цвят коси. Има нещо детско, само че по-скоро на дете от пансион, комуто са се паднали дрешки от великодушни благодетели. Смятам, че Мира Добрева би трябвало да спре да опитва фешън, другояче следва да чакам импровизации на работно облекло с пластмасови бижута или реконструиран чувал с деколте от винкел. Мира, стой се.

Да потърсим Златен пъпеш за Петя Дикова?

Да кажа ли, че виждам една Шопкиня и един... шоп? В никакъв случай, въпреки Петя Дикова да има какво да промени по визията си. Може да промени и мимиката, която я демонстрира като припрян почитател, срещна Панайот Панайотов на летището. Петя има да учи доста за естетиката, въпреки да пробва да ни я стартира. Червено и черно е най-отчайващата композиция за ефирен кореспондент а по-лошото от това е, че Дикова май и се любува. Полата е ужасяваща, двете копчета, като скрити камери седят на бедрото, карат ме да се усещам разтревожен. Съществува ли още премията Златен пъпеш, да предлагам госпожата... Да намерим още една и за тейко и. Панайот се е облякъл, както е могъл. Съветвам го да не слага сходни блузи отсега нататък. Тези копчета, в опит да са истински, единствено притеглят вниманието към неща, които не трябва да бъдат подчертавани.

Азис- правя подарък ти комплимент за 45!

Дойде време да похваля фамозния Азис за неговата визия. Признавам, че с някои преглътвания, съм впечатлен от облеченото. Не мога да преглътна маратонките, както и обстоятелството, че не бях поканен в лимузината. Мога да преглътна тортата, към момента има куриерски компании, които да ми я доставят. По същество- рожденикът /45/, е напипал чудесно вената на естетиката. За да не сбърка, той е заложил на черното, с тук там пресипнали бели точки по ризата. Дано почтеното му изражение е поради несъответствуващите му чорапи. Явно в бързината да се качи в лимузината е не запомнил да постави едноцветни. Нищо, ще му подаря. Елек и вратовръзка са добра находка. Ако Азис не ме предложения на късен обяд за неговите 45 години, аз го поканвам на моите 45, след няколко месеца.

Галена, " но доста, доста се излагаш "?

Възнамерявах да оставя Галена в подобаващ отпуск- от време на време тя има царствени естетически удари. Но през днешния ден виждам нещо, което би трябвало да бъде спряно в зародиш. А именно- тази утринна физзарядка от произволи, където се претъркулва и навяхва положителният усет. Смятам, че който е посъветвал положителната ми другарка да се облече по този начин, заслужава три дни в килия и да бъде тъпкан с елементарни вафли и крем чорба от щурчета. Няма подозрение, че ненапълно облеченото е секси, само че Галена към този момент няма потребност да слиза в избите на модата, с цел да го подчертае. Много тюл, черно и кожа, които могат да бъдат избегнати при богатия дрешник на звездата. Да чакам ли на следващия ден да се появи с басмяна рокля,  винтидж куфарче, колесница и файтонджия, в случай че това се пръкне на мода... Надявам се да не се отдава по този начин безропотно на капризите на модата, тъй като това ще е един неравностоен брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР