Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Джина и Ергенът - дизайнерско ехо от миналия век! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Лепа, почисти си черната дреха от златното!

Сякаш яйца на очи са хвръкнали от близката кухня и са полепнали по роклята на Лепа Брена. Или пък някой бояджия, боядисвал в златисто дувара, е обърсал ръцете си на това внимателно място. Певицата в последно време наподобява търси провокативност, само че тя, мисля, не е съобразена с трендовете и репутацията и. Черно и златно е добра композиция за буржоазна кухня, само че когато е за дреха, нещата стоят по- друго. Този Пикасо метод в дизайна е толкоз ретро, че даже минава за предна част на някой Ролс Ройс на екстравагантен милионер. Но за дреха... Златната нишка или цип, които минават през ръкавите, вършат Лепа да наподобява на робот. Прическата я трансформира в елементарна стопанка, очакваща брачна половинка си с черпак в ръка. Всъщност, юго звездата повече ми мяза на някой, паднал по нехайство в тиган с великански омлет.

Раева и Сираков остават в първи фешън клас!

Боже, какъв брой тъга има по тоя свят, Боже... Това ми хрумна, когато видях фотографията на господин Сираков и госпожа Раева. Хора с професионално достолепие, младолики и сполучливи нямаше потребност да се напъхват в сходни облекла. Мисля си, че това е от престарание. Представям си госпожа Раева пред гардероба- „ Това съм го носила, това съм го снимала, Наско, какво ще кажеш за тази рокля... “ Пак си представям по какъв начин Наско си гледа телефона и казва- Да, Илияна, да, Раева. Всъщност, роклята си е доста на място, в случай че спортната ни легенда я беше носила при започване на 90-те. Господин Сираков е в сако, по което има нерегламентирани текстилни ленти. Човек ще си намерения, че е одеве отвързан или следва да е завързан. Какво е имал поради дизайнера на това сако, аз съм виждал сходни в бяло и с доста удължени ръкави. Ако двамата ме помолят да им слага оценка, не мога да дам такава, остават в същия клас.

Джина и Ергенът - дизайнерско ехтене от предишния век

На няколко джина мога де преглътна този ерген, комуто от ден на ден имам мотиви да съчувствам. Модата е един от тези мотиви, тъй като тя го е хванала за мотива и го мъкне през тресавищата си. Господинът запомнен от мен като Ерген, е застанал в поза, „ проектирана “ във фитнесите и станала запазена марка на хората, които обитават там. Има нещо балканско и неестествено в тази „ грациозност “. Тя седи като скалъпена, виждам че на субекта може би му се носи състезателен екип. Острите обувки са тежък ритник по това, което се носи през днешния ден. Кожено яке с вратовръзка принадлежеше на напълно различен фешън стадий, толкоз неуместен, че даже починалият Денди не го опита в превъплащенията си. А, ето и Джина Стоева- мисля, че в случай че двамата си разменят облеклата, ще реализиран това, което не са успяли пред огледалото.

Филева да остави на Флорин „ цвят виолетов “

Госпожице Филева, не мислите ли, че цвят виолетов принадлежи на друга певица преди Вас? Разбира се, че принадлежи на всички този цвят, само че значимото е дали Ви отива. Според мен- не! Не Ви подхожда и този дизайн в жанр „ перденцата на баба “, поставени като олтар на естетическо изтощение. Разголената част от пейзажа можеше да бъде покрита не поради приличието а по напълно странични аргументи. Които джентълмен на място в никакъв случай не би показал обществено. Лилавите обеци са по този начин наивни, по този начин по детски съвпадащи с цвета на роклята... На Ваше място бих сложил оранжеви, още по-дръзки или... никакви. Може да се поработи по прическата, която тук отсъства или е заместена с такава „ на четири часа “.

Мермерски- професор по мода и жанр!

Бизнесдамата Екатерина Мермерски е същинска фешън находка. Не единствено тъй като интелектуалните натрупвания доукрасяват облеклата, само че и поради умеенето да ги показва. В днешната младежка визия, Мермерски дава просторност на използването на три продукта. Почти момчешкото сако, чеп, красиво боди, разкриващо деликатно сексапила на госпожата. Небрежната прическа е пропорционална на стилния план и се нуждае от малко вятър в косите, с цел да засияе още повече. Харесвам този чеп, в който е съсредоточена една непозната грациозност. Заради шарките и материята, клинът може да бъде подложен високо в гардеробната подчиненост а това, че е носен от госпожата, му придава още повече стойност. Ако приемем, че госпожа Мермерски се е явила на изпит по хармония при мен, да апелирам, дано одобри, че към този момент има купата професор по усет и жанр.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР