Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Алисия като Меган ама не съвсем, Дара и Жаклин- ехо от 70-те, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Софка и Бони- които си наподобяват, се притеглят

Как хубостта да не е симетричност, като гримьор Бони и Софи Маринова като че ли са подписали контракт за цветови съвпадения. По извънредно мъжествената дясна ръка на фамозния гримьор, жълти листенца се надпреварват по искра със стъкълцата по роклята на Маринова. О, това е възхитителен шекспиров стих, само че най- към този момент текст за чалга ария. Бони си е предизвикал къдрици, които хем му отиват, хем ти се желае да му изпееш Фигаро тук, Фигаро там и да окосиш тази русокоса морава на подозрението с градинска ножица. Харесвам прическата на певицата, само че за какво ми се коства, че тя подхожда повече на възпитаничка на Илияна Раева а не на попфолк звезда. Какъв е този обрив в деколтето? Гаджето се обажда на чист немски- Найн, споделя, дас ис айне татууу. Аз пък помислих, че Бони е изтрил четката си там или Софи е яла развалена сьомга със синьо сирене.

Алисия като Меган но не напълно...

Монотонна визия, възприятие за натрапена грациозност, противоречие сред облеченото и попфолка. Алисия седи индиферентна измежду всичко това с тип на удовлетворена, само че не мисля, че би трябвало да е. Ако беше секретарка в някоя винарска маза, това щеше да и повдигне акциите на коледния прием. Но не и като представител, въпреки не напълно неотдавнашен на един толкоз характерен род. Шапката е с воалетка, само че воалетката е над шапката. Обикновено е пред лицето. Това не се връзва с голямото плетиво по- долу, нито с полата, наподобяваща разрушена пощенска кутия. Тези дълги крайници са една уморителна панорама, тъй като от полата до ботушите няма нищо за гледане. Нещо като отбивката сред селата Лесичево и Динката.

Нешка с не една фешън неточност

Накарах гаджето да напише стих по тази фотография и се получи следното: „ От каква ли фешън болка, страда Нешка. Сукмана и е ала-бала, но вижте шала “. Вдигнах му пестник в опасност, че това е великата Нешка Робева и би трябвало да пипа по-внимателно. Той казва- да си смъкна шала и няма да има ала-бала. Толкоз. Иначе аз като остарял другар с госпожата, мога да потвърдя, че тя постоянно се облича като нещо сред починалата Елка Константинова и Петър Берон. Забелязвам едно естетическо безгрижие, което умерено може да мине за жанр, за жал, не утвърден от мен. Под грубото сукно на ентерийката, виждам тъмночервено поло, което единствено по себе си би подхождало на Богдан Томов. Прическата по никакъв начин не е лоша- знак за фешън усъвършенстване при госпожата. Нешка, я вземи в този прекрасен ден, една българска роза от мен...

Ребека Риофрио - май си небе...

Безупречната фешън кралица на Лондон Ребека Риофрио изненада всички с появяването си. По време на влиятелни награди в града на Негово Величество, тя се появи с ефектна синя пелерина, която като че ли казваше- „ Аз съм небето, а вие сте моите птици “. Червеният килим смело открояваше този фешън шедьовър за който още се написа и приказва във висшето общество. За тези, които си мислеха, че сеньора Риофрио ще се появи с шапка, нямаше отчаяние, тъй като тя сервира доста повече от упованията.

Дара и Жаклин- ехтене от 70-те...

Умилителна фотография на две красиви девойки. Едното с баретка, другото преди малко титуловано. Дара показва визия, която свързвам повече с тогавашно школо, където положителните порядки са били на мода. Това възвръщане към 70-те години на предишния век, не е напълно съответстващо към палавия имидж на днешните звезди. Роклята също идва от годините, когато майка ми имаше сходна, само че пък за сметка на това, сутиенът и в никакъв случай не е бил върху облеченото. Гаджето ми твърди, че в модата нищо не е същото с звук, все едно шлосер изяснява на акушерка по какъв начин да си свърши работата. От друга страна Жаклин Таракчи е с неразбираема тъмна дреха, над която блещука някакъв нерешителен хоризонт от ламе. Харесвам грима и, само че считам, че с времето може да са радва на по-интересни фешън попадения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР