Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Валериева - посланик на извънземна мода? Кацарова облечена като антре, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Модна ПОЛИция за Генова...


Ако кажа, че Поли Генова ми е „ черна пред очите “, то безусловно би трябвало да прибавя, че ми е и... сребърна. Съчетание като това или издава стилистическа импотентност или нарушен баланс сред стремежи и умения. Който и да седи зад основаването на визията, може да му се ударят няколко съживителни шамара. Това би отивало на Мадона към сватбата и с Шон Пен, само че не и в този момент когато на мода са ярки цветове. Страх ме е единствено от пророчествата на Ванга, че руса жена ще ръководи България. Дано няма поради Поли, още повече облечена по този начин.

Луиза Григорова върни сакото на Любо Ганев

 

Макар Макариева да е повече от превъзходна, днешната и визия ме оставя в неразбиране. На един квадратен метър са си дали среща мостри от разнообразни музеи и шивашки ателиета. Съзирам ужасяващи фешън спорове, приключили със скъсана пола и разнообразни по височина ботуши. Сакото oversize може да бъде върнато на притежателя му, в случай че инцидентно е взето от магазин втора ръка или от Любо Ганев. Не желая да бъда нелюбезен към едно сако, само че то виси със силата на торнадо върху американски град с дървени къщи. Пепита е като че ли прашинки в зениците, кара те да си търкаш очите и да търсиш капки за облекчение на смъденето.

Милена и Карло - неподправена фешън наслада

Топ нотариус Милена Георгиева за следващ път демонстрира класа и тиха грациозност. Тя е облечена в черно, като резервира опцията да бъде леко ексцентрична, за което съдейства  кожената  яка. Тя обгръща бизнесдамата, откроявайки красивото и лице, бижутата и маниерите. Лачените обувки намигат приветливо от мястото си и като че ли споделят на очарования свят- доста път изминахме дотук, само че си струваше. Младият предприемач и модел Карло е малко настрана от предстоящата грациозност. Той е решил, че резедава памучна риза и дънки са рекомендацията му за момче на вечерта. Не се ангажирам да го подлагам на критика, само че в случай че нещо би трябвало да си открадна от тази визия, то това ще са обувките му.

Валериева - дипломат на извънземна мода?

 

Да се облечеш по този начин, в действителност би трябвало да имаш топки. В случая- балони. Моника Валериева става за извънземна Снежанка, на което ме навеждат блестящият а вероятно и незапалим плат. Знойна хубавица и в случай че ме питате- отличен образец за своето си потомство, Валериева може малко да постесни обсега на употребяваните материи, джунджурии и объркващи като циферблат на нафтова печка решения. Гаджето казва- дай да вземем по една карфица и да дупчим къде каквото балони забележим. И си мисля, ами в случай че уцелим неверните два...

Кацарова облечена като предверие

 

Истински фешън чай се разиграва към Драго Чая и симпатичните му околни. Той е изпънал до дъно черното си сако, под което черна блузка се пръска по шевовете а панталонът, също черен, прави последни опити да втали известния водещ. Нели Рангелова е добре в този джемпър, цветът наподобява леко калайдисан, само че в този фешън наплив не прави усещане. Криси Димитрова е една миловидна Снежанка, само че не салатата. Не мисля, че ботушите са верният избор, нито черния чеп. Ни в чеп, ни в ръкав, напряко в синьо безвремие е говорителката Инна Симеонова. Заради цвета на косата я взех за Богдана Карадочева, само че дотук с приликите. На Силвия Кацарова също не  се и е получило. Рязката композиция от прилежащи цветове не способства за елегантността на певицата. Виж, в случай че беше предверие, цветовете щяха да са на мястото си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР