Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Модният Лорд съсипа Камелия: Две дупки в деколтето за ръцете...

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.



Колаж Телеграф

Ръкавите на Камелия – за китайски ресторант!

Това полет над кукувиче гнездо ли е или неуместно фешън приземяване?  Червените ръкави на Камелия могат да бъдат наети на работа пред китайски ресторант, като се прибави малко златно, ще станат същински азиатски фенери. Сивата рокля е като страници с комикси, може би по- скоро - западащ вестник, който не може да откри шрифта си.

Роклята демонстрира три входа към деколтето- дали едното е за едната ръка, другото да другата, само че защо е третата дупка, това даже гаджето ми не може да допусна. Важното е, както се споделя, дупки да има. В прическата обитава някакъв чудноват уют, от който може да се възползва ято мухи, жалкото е че ще полепнат и погинат в лака за коса там. Не е ли достигнал фотошоп за ръцете, те наподобяват няколко тона по-уморени от тургура на лицето.

Михаела Маринова- разпиляна деликатност

Служебна победа за Михаела Маринова- притежател на наградата Певец на годината. Понеже не дойдоха по- почтени фотоси за коментар, слагам нея като най-добре облечена тази събота. С избрани учредения, несъмнено, както и чаровното и лъчение. Михаела грее през днешния ден с класическа композиция от розово и бяло, преливащо в слонова кост всред шарките. Тази ретро визия се лута сред осъзнала се нощна актриса и такава, която я чака Оскар. Харесвам големите обеци на Маринова, както и прическата и. Питам се, кой и носи чантите с грим, май са много тежички.



Маги Сидерова с ботушки за цирка?

Как да стартира този текст, без да засегна положителните ми познати Маги и Илиян. Макар да споделят, че рибата се вмирисва от главата, виждам, че при мадам Сидерова тя се „ вмирисва “ от краката. Не в дословния смисъл, само че в тези ботуши тлее един огън, с който би трябвало да се внимава. Те наподобяват брокатени и май не са за кални и мрачни улици-  ще е елементарно ли на безконечната хубавица Маги да пресече мрачна пешеходна пътека или мочур. Формата на полата позволява, че е направена за езда на кон а цвета, че конят евентуално е цирков. Певецът Илиян наподобява по-скоро на евангелистки свещеник, в сравнение с звезда. Хвани очилата, обръсни брадата, прибави обувките и ги дай на Христо Кидиков, да кажем...

Дара да си купи котленска рогозка

Седим с гаджето пред тази фотография на Дара и се чудим на една кука ли е плетено нещото, което е облякла или на две куки. Гаджето пък ми споделя аз каква фешън кука съм бил, че всичко слагам под подозрение. Ако бях попитал съседката ни в Пазарджик вуйна Босилка, тя щеще да допусна, че плетката е „ бръчкол “- два на разположение, едно наобратно. Мисля, че тук- там има и „ британски ластик “- какъв брой ли нощи Дара не е спала пред двете или там какъв брой куки са били.

Резултатът е жалък, изключително с натрапването на плетените цветя. Да, ще опонирате че някои международни дизайнери стартират това, само че какво в случай че стартират и котленски черги за палта... Гаджето сподели, че имаме няколко на тавана и би пробвал концепцията ми.

Стефане, грабвай наметалото...

Младежо, не ми давай гръб- желая да огледам по-добре това, което си облякъл. Между тесните дънки и големите обувки се вижда внимателно глезенче, което се чудя по какъв начин устоя цялата текстилна тежест. Пищната жилетка на Стефан Илчев го прави да наподобява малко по-грамадански, в сравнение с съм привикнал да го виждам. Да се носи жилетка е съвременно, само че не непременно.

Винаги съм се чудил на мъже с раници, изключително в случай че не отиват на работа в мина. Питам се в случай че да носиш варел стане фешън, в какъв цвят ще си го купи Илчев. Какво е една звезда без бейзболна шапка... В случаи като този мога да препоръчам на надарения чаровник да си носи шушлеково покривало като във фризьорски салон и да прикрие естетическите вреди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР