Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Модният лорд съсипа Георги Любенов и Нина Николина, прати Си...

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “ на сътрудниците от " Телеграф ".

Борджиева обгърната в родопско одеало?

Росица Борджиева има потребност от една „ блага почивка “, до момента в който се ориентира в стила си. Без да е била изключително водена от модата в кариерата си, през днешния ден тя ми наподобява на семпла стопанка, тръгнала да пресича улицата към супермаркета. Вълнената дреха или каквато да е там груба материя, си е едно класическо родопско одеало, втурнало се да се прави на кафтан.

Георги Любенов по този начин се е увлякъл в преобличането, че дори не е съумял да си сложи колана. Доколкото виждам, панталона и сакото нямат нищо общо, в случай че не бъдат сложени по едно и също време на муден огън.

 

Нина спусната с парашут до Вельов?

Обзалагам се, че нито един склад за текстил на едро не може да предложи разнообразието, което виждаме по тези, двамата. Разнобразие на квадратен метър, както и фантазията, с която е използвано. При Калин Вельов жилетката е сковаващо скучна а сгодяването и с розова риза е напряко брак по сметка. Нищо с нищо съвсем не се връзва тук, изключително с облещения в оранженикаво панталон с блудкаво каре.



Колаж Телеграф

Тауировките не способстват доста, само че към този момент направени, те най-малко могат да бъдат покрити с ръкава на ризата. Не разбирам какво е облякла Нина Николина. То варира сред пеньоар и план на разкъсан дизайнер, продаден онлайн. Цялата работа по Нина ми наподобява скъсана, намръщена, неорганизирана. Ръкавите наподобяват удължения на канализация, единствено че дизайнерски. Идва ли коланчето от снаряжение за парашут или съм станал прекомерно недоверчив...

 

Силвена да понижи стилните си обороти!

Жрицата на черпака Силвена Роу свети като дъното на добре лъснат тиган. Това идва от лъскавата горна част на дрехата, за която няма информация част от състезателен екип ли е или огнеупорна униформа за готвачки.

Лаченият чеп упорства и притегля внимание, не по- малко от прическата, в която може би покълват зрънцата на бъдещи кокичета. Цялата естетическа режисура тук прилича на цирков артист, на който е обещано да забавлява публиката сред кристал салдото и появяването на дресираните зайци.

 

Карло събира погледи в Лондон.

Топ моделът Карло връща позабравения сексапил на Версаче в композиция, която очарова. Той разчита на златисто- кафеникавите шарки да привлекат внимание върху атлетичната му фигура и свети по-величествен отвсякога. Белият панталон /към който има и бяло сако/, дава отговор на постоянните лондонски температури от над 20 градуса. Карло впряга целия си скорпионски сексапил, с цел да построи облик на млад прелъстителен мъж, в който са вперени всички погледи.

 

Маричков облечен в „ пюре от щурци “.

 

Гледайки този естетически избор се чудя кои песни ми звучат в главата. На първо време избива „ И риболовец съм и ловджия съм “ а след това напряко се запитвам дали ти „ ще минеш по другия бряг... “ Кирил Маричков седи приповдигнато в лесничейското сако а китарата акцентира  нелепия съгласно мен избор.

Може би рокаджийският дух е споходил надарения ми комшия в неприятно разположение на духа. На негово /на Маричков/ място, не бихо комбинирал към този момент претрупаното сако с толкоз пъстра тениска. Мога да доловя дотук аромата на кафе и бира в Хард Рок кафе в Лондон. Дали пък не е време щурецът да си откри добра каубойска шапка, считам че ще му седи добре. Гаджето се обажда, че цветът на сакото е като пюре от щурци.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР