Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Игнатова и Тита- в ламаринена неясност, Елен Колева- Коледа или баба Марта? И още + Снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Ребека и Мис Англия измежду Фолклорна магия


С извънреден усет бяха облечени всички дами по време на Британско Българския Бизнес Бал в Лондон. Председателката на английското парламентарно общество за изкуство и спорт Ребека Риофрио, блестеше във вечерна рокля на Малан Бретон. Кожена пелерина показваше стилната далновидност на госпожата. Прическата бе приютила дребна диадема, придаваща царственост. Мис Англия, която съобщи короната на идващия ден, бе забележителна със своята рокля от вишнево кадифе, стигаща до земята. Богата декорация към деколтето правеше лицето да свети празнично. Девойките от отбор Фолклорна магия пък носеха обичайния дух от разнообразни области на България, със съответните носии.

Валентин Велчев израства фешън

С бързоразвиващата си се кариера Валентин Велчев стартира да израства и фешън. Намирам облеченото то изгряващата звезда за акуратно и изцяло отговарящо на всички условия и трендове в положителния усет. Допада ми меланжираната риза, в която кореспондират нюансите от костюма. Синкавите отражения свързвам със театралния разкош на доста международни звезди и в случай че Велчев продължи по тази пътека, то тя ще го изведе на аления килим скоро.

Филева- бонбон, бонбон и половина

Михаела Филева, с която не си приказваме /пусти телци/ е същински бонбон. На този кадър- полуразтопен бонбон, някакво неразбираемо, само че сладко наличие, с което свързвам облеченото. Дали това е трико или маскен костюм, дали е приспособление за лов на мухи, не е ясно. Модната картина може да се обясни единствено в случай че видя обувките а те- тцъ, язък- не се виждат. Филева е съществено момиче и би трябвало да е имала сериозен претекст да се облече по този начин. Ако е рекламирала машмелоу и деца са се радвали на гледката- хайде, холан, ще приема това. Но в случай че е станала, погледнала е в дрешника и е казала- пичове- октомври е август- давайте банските и пушек да ме няма. Да, но тоя пушек доста пъстър, санким.

Игнатова и Тита- в ламаринена неясност

Излишества бляскав плат увиват в пашкул екранните любимки. Те са като готови за витрина в дребен приморски град, който разчита на източни туристи с цел да пласира стоката си. Вляво Мария Игнатова, носи зле прорязана фуста, над която се развива купесто- дъждовна облачност с краткотрайни валежи в косите. Те са по този начин свлечени надолу, без избрана форма и идея, че нямам подозрение госпожата да е излязла по този начин отдолу под душа. Тита излъчва някаква прозаична ламариненост, изключително изразена в горната част. Добрата ми другарка звънти от този железен резултат, даже ми се причува нейна ария, само че не се сещам коя. Полата е като сграбчен от земята чувал, върху който са напръскали златен спрей. Ти Та Ка ли мислиш да я караш моето момиче или да те поканя на тайната вечеря и да поговорим за мода...

Елен Колева- Коледа или баба Марта?

Рано е още за Коледа, баба Марта и каквото там свързваме с алено и зеленото. Липсва един елен, с цел да яхне Елен Колева коледния дух, тъй като май е облечена „ за тоя, дето духа “. Красивата актриса не е положила доста старания да ме впечатли, в случай че не играе роля, която я е подтикнала към този естетически избор. Умилителни са ръкавките тук. Те са като че ли прорязани с бръснарско ножче а някой умилил се, ги е зашил с копчета. Както гаджето се обажда- ръката и наподобява на отдалечено. Елен си има баретка, несъмнено, добавя гаджето, няма да има рога, я и аз изцяло се съгласявам. Прическата идва като след прохладно време, в което в действителност, упреквам баретката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР