Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Найденов с вид на салонен управител, Асдис, какъв е този похлупак на главата ти? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Кейт показва благо безчинство



Отличен образец за есенна мода дава брачната половинка на принц Уилиям – Кейт. Нейно Кралско Височество демонстрира усет в множеството си появи а тук- тъкмо и безогледно реализира връх, който заслужава да се показа. Изборът на цвят, мъчно определим прочее, демонстрира допускане на протокол само че и благо безчинство, което и подхожда. Кройката ни въвлича в размишления за униформа, еполетите- пелерина,  които се спускат от раменете, като че ли в действителност идват от времената на Хенри Осми, само че са приспособени за една нежна принцеса. Коланът, копчетата и яката привидно старомодни, в действителност се осъвременяват от ласкавото наличие на Кейт. Харесвам чантичката, прическата и позата на принцесата.

Найденов с тип на салонен шеф...



Бих дал прошка на Кеца и кецовете му и тирантите му и смотаните му от време на време панталони. Но през днешния ден, тъкмо през днешния ден, съм изцяло засегнат от опита му да бъде моден. Васил може да има „ черен колан “ по пеене и участия, само че черният колан над панталона е тип фешън обезчестяване, което не мога да понеса. Може би панталоните са взети назаем от Киноцентъра, те са дълги, необятни и дълбоки, въобще да ги връща на Стивън Сегал в случай че са негови по случайност. Бялото сако трансформира звездата по-скоро в салонен шеф в сравнение с в някой, завладяващ сцените. Възможно ли е Ивайло да е желал да му изиграе неприятна смешка, изключително като виждам цвета на косите му. Това оранжево напряко става за пиене- същински сок от морков. Има ли Найденов обособена стая за дрънкулките, висящи отляво и отдясно на визията му? Ако има, дано помести там повече фешън списания и да ги изчете.

Искрата ни споделя играта в мръчкаво

От това момче постоянно ми припламва искрата. Какво да се прави, несъмнено е телец, щом по този начин ми влияе. Нейсе. Тук търсим стилните гафове а съществуването им върху артиста е в обилие. Да стартираме от плетената шапка, в която има толкоз романтика, колкото в шепа приспивателни. Цветът идва като че ли от телена ограда пред казарма. Пуловерът са пада първи братовчед по цвят на шапката. Там най-малко има бяла лентичка, едвам отбелязя Искрата да не го обърне от противоположната страна. Като споделих противоположната страна... Всъщност, да обърнем внимание на панталоните, в които е концентриран целият кървясъл рев на вселената, само че пък най-малко мога да призная,че одобрявам обувките. Жалко, че не са имали неговия номер. Целият естетически номер на Искрата е в подбора на цветове, които подхождат повече на евангелистки свещеник в сравнение с млада звездица.

Джина и Мартина, като два джина...



Тъмън се чудя джин или мартини да си налея, то дяволът самичък те дърпа за опашката. Ето ти и Джина, ето ти и Мартина ведно. Добрите ми приятелки, едната от които „ машинист “ в трамвай номер 5, са си спретнали дамски фешън дует, който на моменти ми звучи подправено. Например роклята на Мартина е като мината на центрофуга с червени чорапи и сини носни кърпи. Дължината на дрехата е в подобен диапазон, че несъмнено се постанова да я подръпва през минута- две. Джина, която толкоз обичам, е избрала кройка,  правеща я да наподобява леко цялостна. Цветовете тук са тъжни и непривлекателни. Може би тази блуза ще подхожда на Цитиридис, който има какво да прикрива. Роклята на Мартина също може да му приляга, за какво не, за какво не. Гаджето ми твърди, че госпожите изглеждали като два джина в разнообразни чаши.

Асдис, какъв е този капак на главата ти?

След изригване на вулкана Ейяфятлайокутъл, по-голямо изригване на глава от популацията не бях виждал. До през днешния ден, когато главата на Асдис Ран е покрита с нещо като галактически прахуляк или вулканична лава. Ех, за какво исландската моделка ми е толкоз добра другарка, че не мога да употребявам други съпоставения. Но, тя ще ми елементарни в случай че нарека това сходство на шапка капак на тенджерка за запарване на вода. Надолу съвсем нямам забележки, в случай че не се вслушам в гаджето, по генезис немец, който ми дудне, че вместо черна, можело да постави алена рокля. Да бе, та да стане напряко една баварска лелка, каквато не си я представям. Гаджето удря още една бира и ме оставя на мира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР