Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев попиля Галена и Райна, прати ги на..

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “. Колажът е на сътрудниците.



Дани Леван потръпва в черно и бяло

Облян в светлината на личното си обаяние, Дани Леван демонстрира през днешния ден една необикновена пристрастеност. Тя е неговата интерпретация на черно- бялото, опитвана, бъркана и възстановявана през столетията.

Ако мога да сравня това обаяние с нещо то ще е единствено с Шанел. Леван по този начин галантно се вписва в тази идея, че изцяло заслужава мястото си тук. В отлична класификация са сакото, папинйонката и прическата. Те подават сигнал за теноровото осъществяване на пръстените и основават един героичен естетически хор с височини и внушения от най-висш темперамент. Като се добави хубостта на Леван, може да се каже че е подготвен за международната сцена, която от дълго време заслужава.

Есил припомня за Мишел от Съпротивата?

Цели седем пазарски мрежи могат да се получат от шифона и дантелите на Есил Дюран. И щеше да е по-добре да са превърнати в чанти, в сравнение с в нещо за носене, тъй като то е потискащо и неприложимо, с изключение на в коша на някой шивашки завод. Гарантирам, че Есил е била принудена да носи това, или с цел да не обиди някого, или от немай къде. Това начело в случай че не е радиостанция, какво друго може да е?

Гаджето споделя, че несъмнено е чанта само че аз упорствам, че е радиостанция а Есил играе Мишел от съпротивата. Пълна опозиция имам и към шапката на певицата, както и към тази изкуствено реализирана изненаданост в изражението. Ако пък пред нея има огледало, изяснявам си изцяло за какво е сюрпризирана. Гаджето пита какъв фотошоп употребява тази леличка, само че аз не бих и задал тъкмо по този начин този въпрос.

Рангелова облечена в астро разказ...

Море, море на любовта, пее този необичайно скроен сукман тъкмо в лицето ми. Нели Рангелова театралничи с необяснима жар във предверие, в което даже не бих желал да мина без маска за лице. Учудвам се- краката бинтовани ли са или това са обувки, които единствено наподобяват като бинтове...

Понеже съм без очила а гаджето чете нещо за Тита, не виждам това по средата кожен колан ли е или част от пъпната обиколка на певицата. Гаджето идва и споделя, че това са очила, чул недочул. Та, очилата също могат да създадат една обиколка по магазините и да се върнат при Нели по- модерни и подобаващи за стила и.

Стойката но Поли Паскова пък не подхожда на жанра в който Рангелова пее. Все отново е притежател на Златен Орфей, не на Златната ръкойка. Гаджето пита десена на облеченото дали е копие от книга за астрология и може ли да помолим Нели да се обърне и да прочетем за зодия Скорпион, какъвто той е.

Райна да се връща в първи клас по мода

Явно съм проспал стилния успех на мрачно зеленото, само че откакто Райна го промъква по този начин огромно, да взема да се съглася. Или пък да не се... На първо място- от всяко зелено свирка не става, нито от всяка елхичка – Нова година. Виждам нелепите разминавания при детайлите, евентуално поради не напълно положителното ушиване и се запитвам от коя кухня е произлязло това непроизведение на не-изкуството. Коланът е вирнал гордо логото си а шапката /без едно перце дори/, плува като бременен гларус в небето. Очилата са слабото място на множеството звезди. Когато са като предно стъкло на Москвич, не зная кое е звездното, в действителност.

Галена подготвена за Байконур. И за бай-бай също

Галена спестовно е „ паркирала “ в синята зона на своите фешън опити. Понякога улучваща точните параметри и трендове, тя като че ли идва да каже, че не и пука какво мислят за естетическите и приумици. Запитвам се дали галактическа задача не тества върху нея олекотени модели за претенденти за космоса...

Или от остатъците пък не са планувани носни кърпички за тези, които се простят на Байконур с нея... Дънковите материи не постоянно са подобаващи за фини мадами, каквато е Галена- добър другар и човек. Те могат да основат неверни показа, да объркат понятията и тогава в случай че някой стилист те тачи, в никакъв случай не би те пуснал да се покажеш по този начин. Галена даже няма зодиакална аналогия с Доли Партън с цел да търси сходна визия, нито носи руса перука, което е доста добре.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР