Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев съсипа Галена, удряла на перачка

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.



Лепа-лепа

Питам се каква тъкмо вода пие Лепа Брена, с цел да се облече по този начин. Или пък не е било вода? При все че почитам всеки усет, тук мога да диспутирам дали подобен въобще съществува. Освен в случай че не взе участие в някаква странна попфолк оперета, певицата може би има потребност от отпуск по мода.

Вижте тази тога като завеси в хол на остаряла мома. Вижте тази рокличка, като че ли Мата Хари я е оставила в наследството си и на Лепа и е неловко да не я постави най-малко един път. Тиарата издава остри звуци от главата, покачва естетически звук и боде пространството. Питам Брена коства ли си това безсмислено викторианство в облеченото, даде ли и повече глас и накара ли залите да се разширят от двойно повече аудитория.



Колаж Телеграф

Стивън Тайлър и Киркоров в фешън годеж?

Мислех, че съм видял всичко, преди да попадна на тази фотография. Няма подозрение, че тя е следствие от някакъв бас или смешка. Защо другояче иконични реализатори ще се вършат на баба Яга и то със средствата на предполагам- висшата мода? Филип Киркоров е потопен във Версаче а от там надолу, през белите му глезени- в черни чорапи. От там надолу към този момент не ми се гледа- обувки като тези не съм срещал даже в кошмарите си.

Под познатата пъстрота на Версаче Киркоров едвам се забелязва- над него има шапка, която не става и да се ловят мухи. Гаджето пита- това до Филип Алла Пугачова ли е... Добре, че познавам музикалната история, та го осведомих, че е Стивън Тейлър от Аеросмит. По надареният господин се стича текстилна какафония, която може би е събирана от хранилища и шевни ателиета. Толкова неразбория, че даже не мога да се разсмея без да ги засегна.

Дилов си сменя зодията на Рак?

Макар да е Скорпион като зодия, Любен Дилов е избрал да носи риза на рачета. Може би има далечна роднинско- естествена връзка сред двата типа, само че не в това е болката ми. Ризата е по този начин безсрамно разкопчана, че обезпечава панорама съвсем до места, които нормално би трябвало да са дискретно покрити. Добре, че е чашата на напред във времето, та осуетява сходна опция. Дилов- наследник също така е навъсен, какъвто не го познавам.

Сигурно е от слънцето или са му донесли коктейл, какъвто не е поръчвал. Може да е било коктейл от раци, който се е разпръснал по ризата. В този миг гаджето ми носи коктейл Негрони и не помня за естетическия статус на Любо. Не, няма да пропусна очилата на положителния ми другар. Те са като част от лейка, не се сещам тъкмо коя част. Бижуто на гърдите май също отбелязва рак, може да е костенурка, родена от брак сред рак и водна лилия.

Кристина, като учебник по геометрия

Певицата Кристина Димитрова трепти в дреха, която не мога да дефинира като жанр. Нито като цвят. Защото тук си раздават юмруци геометрични форми и цветове, вървящи по ръба на всякаква фикция. Гаджето ми твърди, че това е пижама, може би, добавя той, е самото спално долни дрехи, поднесено в припадък на екстравагантност. Тези цветови и геометрични конвулсии вършат Кристина малко по-нисичка, по тази причина предлага идващия път да носи райе.

Младият великан до нея, в чието лице различавам артиста Александър Александров, очевидно е обожател на Версаче. Ризата му повече би отивала в някой магазин за облекла втора ръка. Може пък Драго Чая да мине от там и да си я резервира. Високият не рус мъж с черната обувка, би могъл да прояви малко повече въображение за стила си, само че нито ми се занимава, нито ще има резултат в случай че препоръчам нещо. Гаджето ми взема решение да отвори уста, която запуших с шоколадов бонбон.

Галена - ода за леген и кючек ведно

Яка яка има Галена и е необятно към врата и. Това са първите усещания на гаджето ми, който съзрял кадър в Инстаграм, незабавно ми го рапортува за коментар. Предположих, че това е спомоществователен картон за повече светлина, само че чувството за яка не ме напусна цяла вечер. Галена е наш човек, продължава гаджето- виж, споделя и тя пие бира като нас. Влизам в Google да видя какво е това бира, тъй като аз съм на уиски. На всеки шест часа, както ме иронизира гаджето.

Относно облеклото на певицата- то е меко казано кючйкчийско. Меко казано – надалеч от това, което аз чакам от нея, само че дизайна през днешния ден не е каквото беше. Обувките се пробват да имитират Айфеловата кула само че го докарват до ръкохватка за врата в тоалетната на чалга клуб. Няма да употребявам думата перачка, само че това до нея не е ли леген с пране? Ако пък е съд за повръщане, не би трябвало ли да раздаде повече на нас, които гледаме?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР