Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Май прекали с гаврата с Михаела Филева! Сравни цепката на полата й с отбивка за магистрала

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “. 

Гала, стегни се! Маги, отпусни се! 

Пак Джанаварова, отново Гала-спектакъл, с който още не мога да привикна. Силуетът на Маги, която явно е взела участие в На кафе, прилича бъркалка, върху която са добавили потник и дънки. Де да имах подобен контур и аз, само че въпреки всичко дисплеят изисква малко повече усърдие. Миловидното момиче театралничи като разжалвана гимнастичка, вместо да разтвори аурата си и по този начин да реализира повече артистичност пред звездната си кака.

Гала от своя страна показва цялостна фешън отмалялост в черно и бяло, откъдето може би Любо Киров е бил въодушевен за премиите на радиото. Това при Гала наподобява на песента Без радио не мога, т.е. утринен тоалет на стопанка, която до момента в който слуша радио, мие съдините и оплаква съдбините си. Толкова ли е привършен телевизионният дрешник, че две жени- едната с минало, другата с бъдеще, не могат да ускорят пулса ми. А студиото към тях? Като седалище на шведска компания, на която още не са и пристигнали мебелите. Гала, стегни се. Маги, отпусни се. 

Гери-Никол в фешън несвяст 

Какво виждам тук- паднала жена? Припаднала жена? Отпаднала жена? Самата Гери Никол лежи в фешън несвяст, в какъвто ме оставя и мен. Злополучно комбиниране на поза, цветове и фризура, довежда до нещо като картина на Шагал,  върху която е траял конкурс за детска рисунка. Косматото върху нея прилича листна гъсеница, опасявам се да го виждам, камо ли да го опипам. Ботушите са естетически ритник в очите. Синкавата  им надменност боде, ведно с токчетата, които може би са я довели до тази неуместна поза. Не разграничавам кое са коси, кое мокет, кое е преднамерено и кое инцидентно попаднало на главата и. Мисля, че тя просто би трябвало да стартира изначало и да сложи нещата на мястото им- да вземем за пример в камината. 

Секси промисъл в тоалета на Хътчинс 

Забележителен фешън дует, в който се отразява сезонното салонно кокетство. Вляво - достопочтенната Мая Хътчинс разкрива английски сексапил на присъстваща на Аскот аристократка. Да, липсва шапката, само че тя може да е литнала от вятъра. Тук имаме доста елегантна промисъл, прокрадваща се сред бродерията и шифона и аз назовавам тази промисъл съблазън. Бляскавите коси на Хътчинс разкриват страсти, сходни на тези, когато следим от близко Ниагарския водопад. Вдясно- бизнесдамата и благотворител Юлия Забунова, въплъщава лекотата, старанието, безбрежието и всичко това, което щастието може да отрази посредством материи и кройка. 

Филева се дави в море от старомодност 

Госпожица Филева бърза да порасне, бърза да се трансформира в дама или просто не може да попадне на верния стилист. Защо и са, запитвам се, тези дълги поли, с цепка като че ли отбивка на автомагистрала, обувки като носа на баба Яга... Бюстието може да бъде несъмнено като застинало макраме, с което са се чудили по какъв начин да постъпят. И ето го, застанало гордо само че и тъжно, като дъска в класна стая, без даже да има какво да се напише там. Поставям слаб две на Михаела, продължавайки да имам вяра, че в добрината си позволява различен да дефинира какво да носи.

Облеченото е толкоз демоде, че нямам доверие да желае да го облече и някоя участничка в състезанието Златният кестен. А това е конкурс, мисля, за остаряла градска ария. " О, спомняте ли си госпожо “ и " Гърди ми с рози накичи “ сами идват като чувство пред тази текстилна панорама. Критикувал съм Филева и за спортния и тип, значи би трябвало да потърси избавление някъде по средата, въпреки че по средата нормално е най- мощното течение. Ако приказваме за море, само че е годно и в модата. 

Умилителна доверчивост в ризката на Любо 

Хубаво, че Любчо е наддал килограми, с цел да може да отнесе премиите си от БГ радио до у дома. Но даже тогавашните ми благосклонности към него не могат да осуетят недоволството ми от ризката, с която е. Предвид церемониалния темперамент на събитието, поради известността му, артистът въпреки всичко би трябвало да стъпва деликатно в междуредията на халтураджийското облекло и това, когато вземаш награди.

Положението тук е като торта Ден и нощ, сещате се- половината черно, половината бяло. Ден и нощ са косите половината черни, половината бели. Сигурен съм, че има още бяло в този кадър, само че не ми се бърка толкоз във вътрешността. Умилителна доверчивост виждам там където се съединяват цветовете. От   тези пръски хем ме напушва смях, хем си казвам- може пък да е взел преференциално ризата. Виждате ли по какъв начин Любо държи решително статуетката, като че ли държи... бутилка бира. Какво да ви кажа, честити му награди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР