Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Евро и Кантарджиев- хвани единия, облечи другия, Ива Атанасова в една модна цапаница и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

 

Огромно ябядябаду при Ерика Баду

Ако сте си помислили, че това е Бой Джордж, не, не е той. Известната певица, облечена в зелено, зелено, стои прекомерно ексцентрично на фона на международните си сътрудници, чиито театрални костюми са все по- стеснителни, дори консервативни. Да обърнем внимание на обувките, нещо приблизително сред архитектурен план на небостъргач и дръжки за врата на гей бар. Ерика се любува на екстеншъните си, висящи в пространството и достигащи пода. Странната класификация на цветове и кройки ме озадачава, по този начин както би ме озадачило в случай че видя надпис „ Надежда всяка тука оставете “ на входа на квартал Надежда. Китките са увити във всевъзможни гирлянди а гаджето ми счита, че това би било съвременно, в случай че хан Аспарух е на власт. Първобитното чувство, което имам взирайки се в фрагмента, не ме напуща и след третото уиски, което си разреших, до момента в който съзерцавах облеченото. Гаджето ми също по този начин мисли, че- само че хайде да не ви занимавам.

Евро и Кантарджиев- дръж единия, облечи другия.

На какъв фешън кантар да измервам почитаемия господин Кантарджиев, когато попаднал измежду звезди, вижда звезди измежду бял ден. В естетически смисъл. Господинът се намира в положение на зрелостник от 80-те години на предишния век, само че не бих винил него за това, в случай че някой го е стилизирал не по негова воля. Патетичното сако не се връзва на ризата в цвят на чукурски въглища, нито на панталона, нито на кърпичката. Катерина Евро червенее като че ли получила двойка възпитаничка на вечерно учебно заведение. Много смела поза за минималния резултат, който провокира най-малко в мен. Прическата на Евро също бих отнесъл към абитуриенските балове на предишното столетие, само че най-малко десетина години след Априлския пленум. Господин Цитиридис загатвам единствено тъй като е в фрагмента, другояче няма нито какво да му кажа, нито на теб читателю, по отношение на него. Евелин Костова, която не ми е известна, само че гаджето ми е чувал за нея, седи като само близка до фешън съобразителна в този кадър. Черно кожено яке и жена в никакъв случай не са ми се връзвали в едно изречение. Полата лъщи, та чак дращи зениците. Не е ли по- добре без пола, запитвам гаджето си, само че то се пробва да обели портокал, без часовников механизъм.

 

Ники Кънчев хвана гората?

 

В доста стилната компания на две сполучливи бизнесдами, Ники Кънчев наподобява не на мястото си. Причината- неуместно облекло за тежка гала- гала в влиятелен хотел. Някои от приъстващите дефинираха типа на Кънчев като горски а аз бих споделил, че е по- скоро на горски, хванал гората в почивен ден. Тук липсва една ловджийска пушка и прострелян див заек на гърба, с цел да илюстрира тъкмо каквото си мисля. Независимо от многото му сполучливи опити, в този проблем Кънчев би трябвало да потърси експертно фешън мнение отсега нататък. Красиво е наличието тук на Аделина Илиева /Идеалната половинка/, облечена в изящна композиция на  бяло и сребристо. До нея козметичната кралица Цветелина Маймарова е цялата в черно и бижута, които се открояват на един изумителен декор. Искам да предупредя Червената шапчица, в случай че съществува физически, да се пази, ако Ники е хванал гората. Модната такава.

Ива Атанасова в една фешън цапаница

Това е дрешка, която не трябва да носи даже едно чихуахуа. Защо тогава фамозната Ива Атанасова /с какво ли се занимаваше това момиче/, го е облякла и даже театралничи с него? Облеченото припомня на детска рисунка върху асфалт, където са употребявани пастели, въглен и липса на въображение. Понякога достопочтения ексцентрик Яхнаджиев се облича сходно, само че аз зная че това е следствие от художествената му претовареност. За един оборотен художник е естествено гащеризонът му да е замърсен с бои, само че на една световна дама- за какво? Симпатичната цапаница ни приказва за обич с големите си щампи Love, само че аз не намирам  нещо тук да е правено с някакво сходно възприятие. Шапката, като независима единица може да се радва на прочут триумф по време на абитуриентски бал или на градинско празненство. Атанасова е седнала на... едно дърво, някакво трупче, разчленен и инсталиран назад пън, не зная в действителност по какъв начин да си го обясня. Жълтите обувки издават освен жълто към краката/устата в фешън отношение само че и жълто в един по- необятен набор.

 

Кафяво и черно в Милко се преплитат...

Когато Милко Калайджиев предложи черно и кафяво за нова фешън наклонност, на мен незабавно ми хрумва, че това е чудесна опция за тунинговане на трактор. Но за момче с такава театрална популярност е изцяло ненадейно да насочи това към личната си визия. Кафявото не е цвят, с който може да се борави повърхностно, обаче утежненията се покачват, когато е прибавен бежев панталон. Общата милкова идея за жанр е изцяло срутена от тънката като краставица вратовръзка, черна, по този начин както е черна и ризата. Мустакът също прибавя черно, в компанията на черни очила и черна кърпичка в сакото. Липсва ми оня Милко с пъстрите ризи и късите ръкави, липсва ми осъзнаването, че не на всеки подхожда костюм, изключително в цвят на тунквана вафла. Но в случай че попфолк гилдията избра да последва изпълнителя в неговата екстравагантност, апелирам, заповядайте, ще опиша и вас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР