Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Тотална гавра със Сашо Кадиев, намекнаха за размяна на дрехи с Цитиридис

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “. 

Тита да пита преди да се облича 

Че черното минава за стилно и публично, очевидно към този момент няма тази тежест, изключително откакто виждаме по какъв начин е поднесено тук. " Моделът “ е Тита, чиято поза съпоставям с рохко яйце, което отхвърля да се трансформира в такова по бенедиктски. Модата, сама по себе си, е рохко яйце и от салдото на придвижванията, от дозата и " осоляването “ зависят мащабите и. В този ред на мисли, мога да кажа, че Тита е пресолила манджата, " подправяйки “ дупето с гарнитура от дребни камъчета, но както знаете- дребните камъчета обръщат колата.

Горната част също е усложнена с гарнитура на кристалчета - в миналото това беше съвременно на Кристал, където се събираха музикантите и певиците от нощните клубове. Какво желае да каже с тази плитка госпожицата? Много плитко обръщение или плуване в дълбоки води- не зная. Братя Грим са минали през този кадър с валяк, само че ситуацията по никакъв начин не е приказка. Най-добре Тита да пита преди да се покаже по този начин. 

Сашо Кадиев облечен като за едно... евро 

Освен в случай че не е от абитуриентския му бал, тази визия на Сашо Кадиев не коства и едно евро, в случай че питате мен. Ако питате майка му - прелюбезната Катерина Евро, може би ще ми намести визиите с редица обосновки. Тук имаме типичен образец на плашливост, на неустановеност в личния усет, което е изцяло разбираемо. Вероятно в устрема си да е друг всеки ден, Кадиев се е спрял на тези маратонки, изцяло непознати на всичко заобикалящо ги.

Панталоните са ужасно неубедителни, като че ли Сашо и Цитиридис са си разменяли облеклата. Ризата или е прекарала акне или се е изприщила от стеснение поради прикачената й папийонка. Сакото аха да мине в категорията коминочистач, само че да, време е водещият да привиква с облекла за възрастни. Прическата ме кара да мина с пръсти с доста пръстени през нея и да и предам по-младежки и безконтролен тип. И да ви кажа - картината до него е прелестна. Сашко да каже кой е създателят, създателя. 

Илиева - кокотка с парещ ламаринен покрив по нея 

Мария Илиева може да не се появява толкоз често, колкото бях привикнал, само че от време на време, както и през днешния ден, облеклата и са като Халеевата комета - или лъскави и наситени с космополитен искра, т.е. - тропот, или като ламаринен покрив, на който няма котка. Тук и през днешния ден, певицата демонстрира своето възприятие за комизъм, облечена в материя за която не е напълно ясно каква е, само че пък кройката носи двусмислени послания. Какви мислите? Послания, като от дрешника на попфолкзвездите, каквато доколкото помня Мария не е. И въпреки всичко, с цел да бъде другарството ни с нея потребно, мога да я съветвам и насоча към нещо, което да подчертае испанското и лъчение, без да се трансформира във фламенко танцьорка. Червеното, патешко жълто, изумрудено зелено, всичко това би подхождало на Мария, с цел да не се наложи още веднъж да и кажа в фешън аспект- Сбогом, Мария.

Яна Маринова може и повече! 

Защо красива и съумяла актриса желае да наподобява на руска стюардеса? Много чудноват избор на жанр и цветове, които заклевам се- биха отивали в друга идея, възраст и в случай че щете- пол. Резедавата жилетка /или пуловер/, заслужава едно красиво сако, с цел да бъде не в тази основна роля а във второстепенната, която и се поставя. Шалчето нормално идва с цел да прикрие някои недостатъци, само че тук самото то е несъвършенството. Освен че придава на актрисата тип на стюардеса, то лази предната част на силуета и по един разочароващ метод. Бежовият панталон изцяло потъва в цвета на канапето, косите наподобяват настръхнали, като че ли първолак среща класната си полугола с учителя по трудово. 

DIMI блесна до Мустафа Чаушев 

Две генерации звезди се подадоха ръка по време на гала-церемонията Бизнесдама на годината преди дни. Мустафа Чаушев- изцяло безукорен, в цветове подхождащи на именития му статус, беше мъж за образец във всяко отношение. Много надареният реализатор и продуцент Торино, направи смела поръчка да бъде видян, само че като че ли липсваше някакъв дребен подробност. Вероятно- Пашата, в случай че мога по този начин с усмивка да омекотя забележката. Великолепното младо дарование DIMI, блесна в алено и красива момичешка прическа. В момента тя плува в океана от безредици по новата си ария Mr. Playboy и е номинирана за премия в " Певец на годината ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР