Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев с модни забележки: Криско готов за дует Каризма, Галя от Сатен – лошо облечена топлийка и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Сидерова, потърси камина за клина си!


Маги Сидерова, която има божествено телосложение, го акцентира с не доста истинска композиция. Позволявам си да кажа, че този чеп, в случай че не е за изхвърляне на боклук късно вечер, би намерил покой  в камината или в дрешника на прислужница. Тези увъртяни шарки, комбинацията на златисто и черно, ме връщат към началото на попфолк заведенията, където множеството тапети бяха сходни. Зеленото яке- отлично, добра идея- губи своята стойност в компанията на клина а двете помощни чантички на хълбока напряко избиват рибата, че и кокошките. Обувките на госпожата не са за градска среда, те отиват повече за излет, както и за избрана фотосесия, в случай че е добре платена. Сидерова остава моят фешън знак, само че би ли помислила да укроти тези коси с някаква истинска прическа... А този телефон с размер на щайга, не желая да поглеждам даже. Гаджето ми споделя да си виждам работата, тъй като и бил огромен почитател. Ами аз това върша, споделих му и го лиших от джобни.

Галя Сатен да ни смъкна... шапката си!

Отдавна не бях виждал Галя от Сатен, по тази причина с подготвеност ще и обърна внимание. Общата визия на изпълнителката правя оценка на междинен 3 и то единствено тъй като сме имали красиви колегиални моменти. Ако желае да направи нещо в моя чест, дано ми смъкна шапка, тоест- да си смъкна шапката, която като висш аксесоар, прави всичко да наподобява на неприятно облечена карфица. Насърчавам това, че певицата наподобява по този начин добре, с фино телосложение, от което блика съблазън и прелест. Само че, тежките обувки, подобаващи на леяр или разносвач на пица, объркват пропорциите и се давят в нежната компания на ризата. Да кажем, че чантата минава в по -горен клас а стегнатите панталони спомагат за положителните думи които показах по- горе. Не одобрявам тениската или каквото е там парче бял плат. То седи смъкнато, килнато, увиснало, като излязло напряко от пералнята, без да са му прочетени правата. Чудя се за какво Галя е с такива очила, след това се сетих, че звездите обичат да ги носят. Както беше споделила една по- огромна знаменитост- „ Цял живот желаеме да станем известни, след това носим очила, с цел да не ни разпознаят “...

Десислава Каранова връща дантелата

Възхитителна млада дама, в чиито жанр се чете естетическо знамение. На чаша аперол, с истинска черна рокля, младата писателка Десислава Каранова, дава вяра за своето потомство. Пред нормалният избор на дънки и суичъри, госпожицата се е спряла на дреха, която обрисува един хубав иден път в обществото. Оригиналната дантела и фината кройка се сплотяват с физическата хубост на авторката и изписват оня модел на държание, нужен на подрастващите. Като и пиша отлична оценка за старанието, дано похваля прическата- същински водопад от деликатност.

Икебаната облече алено елече...

Ето, това е елече, въпреки и не синьо, както Чмихова пееше. Деян Неделчев, на чиито усет за обличане в никакъв случай не съм залагал, надминава себе си по естетическо безгрижие. Елечето е от явно не доста безценен плат, наподобява зле ушито, най- към този момент по краищата, стърчащи като уши на уплашена лисица. Върху ризата или е повръщано или е направено опит за изобразяване вид батик – и в двата случая би било добре да сложи нова идващия път. Това че яката е сложена над елека, слага Неделчев в друга категория артисти, виждани в механи, атракционни кораби и детски забави. Косите са непроменени в годините, само че не възприемайте това като комплимент. Дали може един обичайно изглеждащ актьор като Деян да откри различен път към модата а не да прилича разтурена икебана, в действителност не знам.

Криско подготвен за дует Каризма

За доста автентично намирам, че Криско се е поставил в черен костюм, който поради хубавата му дрънкулка или фотошоп, наподобява като излят. Точно като излят варел асфалт, поел силуета на обичания артист, който ми беше в действителност приветлив, до момента в който носеше ризки с цветни щампи но Кулагин. Подобно на към този момент износени стилистики, Криско е облякъл сакото на голо, за разлика от Азис, там щедро окосмение не се вижда. Вместо косми, от там се подават три синджира... синджири, които заробват цялостната визия и я подставят в рубрика „ Леле, мале “. Навремето съвсем всеки чейнчаджия на Магурата носеше сходни а съществуването им беше ценз за имотност. Всъщност, дано се поправя, виждам че парче плат, вероятно риза, подпълва сакото изпод, само че с тази широчина е допустимо и да е шал. Нещо тук доста ми припомня за Миро, каква е тъкмо работата на тази аналогия, дори не се ангажирам да предсказвам. Важното е, че съществува каризма, каквато явно е обсебила и рапъра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР