Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Андреа, която не е Бочели, да прогледне за модата, Баташова - участник в оперетна драма и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Андрей Арнаудов да порасне фешън!

Само да подскажа на Андрей, че гей парада ще е чак другото лято, в случай че с тази ризка е желал да покаже съпричастност с другите. Да, тяхното знаме е малко по- блестящо, само че цветовете са съвсем същите. Ако захвърлим ризата встрани, то не мина ли от дълго време модата на копчетата по яките...Сакото виси в раменете не като харизано а напряко откраднато, макар че Арнаудов не е такова момче. Както се казва- господине, хубаво сако, тъпо че са нямали Вашия размер. И по този начин... Очилата придават пресен тип и в случай че човек е пунктуален може да прозре, че те подхождат на една от линиите в ризата. Не е напълно фешън линия, по- скоро е партийна линия. Гаджето ми казва- остави индивида на мира и той риза носи. Харесвам герба на сакото. Не ми доближава парче от фотографията с цел да узная дали е от лесотехническия или от факултета по детска педагогика. Може и да е просто от... факултетО. Гаджето ми вика- питай го къде е Иван. Казах му, че учтивите хора не вършат сходни подмятания.

Баташова- участник в оперетна драма

Роклята на Боряна Баташова наподобява на птица, родена от прегрешенията на паун с градинска мрежа. Освен в бързането си да театралничи, Боряна да е закачила някой плет, другояче не си обяснявам  несиметричните дупки в роклята. Празните пространства в облеченото разкриват прасеца, който в този случай мисля, че би трябвало да бъде по-прикрит. Ако долната част бе повдигната внезапно нагоре, можеше да открои таз или кръст с доста по-голям триумф. Аз имам няколко аргументи да дръпна ушите на актрисата- певица, само че тези обеци го вършат надалеч по-зловещо. Те тежат без да придават на лицето нещо изключително. То е красиво единствено по себе си и като такова, би се радвало на нещо по-дискретно. Тази оперетна драма евентуално си има мотив, само че в случай че това не е облечено под дулото на револвер, Баташова може да направи по-успешни избори отсега нататък.

Стабилен фешън квартет стои зад черното!

Че черното е още веднъж на мода, рапортуват три стилни дами, измежду които бизнесдамата Силвия Хрисимова- Шонлебе, чиито наниз от перли като щемпел утвърждава безконечното им приложение. Черната рокля на Шонлебе с на пръв взор скромна кройка, може да бъде декор на разнообразни комбинации от шалове, бижута и още форми на въображение. До нея- Славка Каравелова прави естетически възторг с дреха от две елементи, красиво обединени от колан с роза. Розата идва като капка въодушевление от горната част и цъфти в средата на стилното събитие, което Каравелова съставлява. Наслада за очите е и бизнесдамата Диана Петрова, чиито точки възстановяват този гальовен десен на парти- сцената. Точките, считани за мъчно съчетаеми и претенциозни, са в действителност комплимент за всеки дизайнер и за тези, които ги избират. Петрова е постигнала аналогия с същинска парижанка с великодушното колие от перли и фризура, която съгласно мотива може да бъде сменена с шапка. Крайно вляво, доктор Мариела Ботева дописва достоверната биография на черното, което както към този момент споделих остава на мода.

Андреа, която не е Бочели, да прогледне за модата

Очилата на Андреа обилно отразяват околната реалност. Те са две мини огледала в баня на млади съпрузи, само че за какво би трябвало да покриват една трета от лицето- не знам. Мога да изразя персоналното си мнение, че те нито и придават тип на звезда, нито са по този начин удачни на закрито. Ако отминем тях, ще се натъкнем на избуяла прическа, поръсвана като че ли с лимонтузу и бакпулвер за набухване. През чашата за шампанско на чиито декор виждам не толкоз съвършен маникюр, погледът отива на ризата, която не би била неприятна в случай че беше палатка или щора. Огромният колан отива на черната блузка само че общата визия на певицата можеше да мине и без него. Незначителна гривна се пробва да приключи черната трилогия, само че съгласно мен- малко безрезултатно.

Брат Карамазов и сестра Духовникова- събудете се!

Този кадър е като среща на селскостопанска техника с автомобил Лада през социализма. Цветовете са по този начин мрачни, студени и железни, че незабавно би трябвало да бъдат покрити с мушама или друга ведра материя. При господин Карамазов има опазване на познатата ни естетическа линия- той постоянно наподобява по този начин, като че ли се връща от изявление за работа в пощата. При сако с сходен цвят, блузата изпод не трябва да е по-тъмна а противоположното. Нещо в бяло, даже далечно розово, би сътворило добър баланс. Актьорът може да опита не чак толкоз смелата постъпка да носи шал. Тово ободрява визията и придава на фасона му това лъчение, което ни припомня за младия Ален Делон. Теодора Духовникова си е предизвикала цвят и кройка, които можеше да ни спести а този коментар да бъде по-оптимистичен. Не е добре, че косите съвсем се сливат с плата. Освен в случай че не играе шотландски друид в някоя пиеса, то кройката е малко като от исторически дрешник. Бих предложил на Духовникова дреха в коралов цвят, блестящо украшение и може би шапка. Шапката се отнася и за Карамазов, въпреки че ще скрие в действителност хубавата му коса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР