Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Адел, този чаршаф откъде се е взела? Мика Стоичкова да си купи кон и камшик и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Мика Стоичкова да си купи кон и бич!

Вижда се- бежево- кафявото е на мода. За няколко минути две известни дами пробват да потвърдят това, само че моята откровеност изисква да се опълчва. Както ще видите и при Гала- това е цвят който приляга повече на дами над междинната възраст, само че за момиче като Мика Стоичкова ми се коства рисков опит. Бих помолил да ми подари тази шапка, която в комбиниране с десетките ми палта и костюми, ще наподобява добре. Но нищо женствено не създава този калпак, колкото и бодито на Диор да се пробва да съчини противоположното подстрекателство. Връхната дреха е в явен спор дали е палто или oversize сако, както в действителност са съвременни в последно време. Гримът по лицето на Мика също не подхожда на този всекидневен избор. Относно косите- на нейно място бих пуснал дълги плитки или най-малко една, както и бих махнал това неугледно украшение, без значение какъв брой коства. Ако пък е решила да резервира този жанр, дано се погрижи да си набави кон и да си купи бич.

Адел, този чаршаф от кое място се е взел?

Чудя се какво съветско, даже руско лъха от дрехата на британката Адел а то било косвеното подобие с нещо, което би облякъл Филип Киркоров. Адел, която познавам и признавам, като кралицата на черните рокли, изненадва много с избора си. Изисква се прецизна оптика, с цел да откри човек връхната част елементарен чаршаф ли е или незнайна мен кройка, чифтосваща се с този извънмерно голям кръст. Честен кръст, хора- споделям ви, това е Снежанка, евентуално без тя да знае а седемте джуджета май са стилистите и, достигнали до това бяло стълпотворение на плат. Може би всички са били на бяло или в бяло, до момента в който са сътворявали това, което виждате. Розови сандалки вършат опит да обединят размиващите се сектори от дантела / а може би щампован сатен/. Те се подават като две котенца отдолу под леглото на стопанката си преди да хукнат да лочат мляко. Отнякъде проблясват мълниите на бижута, за чиято стойност не желая да диспутирам. Прическата се чака да бъде доста по- буйна и необуздана, с цел да отговори на параметрите на петорните дози плат, които в мен провокират оптическа епилепсия.

Валериева – същинска Чичолина съгласно позата и дозата!
От позата, до... дозата прическа, всичко тук намирисва на едно лятно въодушевление, проявено в зимни условия. Моника Валериева демонстрира съмнително отношение към оранжевото, което в никакъв случай не е било влиятелен цвят, с него се отбелязват най-много пътна маркировка и чиновници на почистването. Дизайнът на блузката е толкоз кабаретен, напряко не желая да употребявам други думи, тъй като госпожата може да е била подведена да облече това. Дънките също ми наподобяват не на място, въпреки и да са на мястото си. Талията е прекомерно висока а мисля, че това беше мода от ранните години на Чичолина. Твърде доста внимание е пръснато по прическата и грима, които са в действителност съвършени, само че те не обслужват общата визия а седят по този начин, като че ли са плод на неприятен монтаж. Гаджето ми споделя... само че нямам време да го чувам...

Гала- облечи се в свежи цветове!

Явно е станало съвременно, само че съм проспал този факт, че бежевото се връща в джаза. И то не в какъв да е джаз а в телевизионния. Истински Гала театър в този еднообразен цвят, който е по- скоро за мъжки балтон, за униформа или за дребен подробност, който не обладава по този начин нетактично погледа. Разбирам водещата, когато зная че не всякога сама сортира дрешника си само че чака се, при нейната кокетност, популярност и въздействие, да може да се опълчи на нечии избори. Може пък либаденцето да е подарък, да се постанова да бъде снимано, само че в случай че е по този начин, аз ще и подаря магаренце с торбичка от зебло, да се снима и с него. Без да желая да отивам прекомерно надалеч, намирам че облеченото състарява госпожата, правейки я да наподобява като пусната в обедна отмора ръководителка на отдел. Да кажем – отдел палта в ЦУМ през 1976 година. Тази риза явно е правена от или за пианист. Малките шивашки подмятания за клавиши се набиват на очи по този начин както в случай че видите Васко Василев да шие на гергеф пред Народния спектакъл.

Васка Пенкова с нови бизнес и фешън достижения...

Безспорната кралица на положителния усет измежду бизнесдамите, Васка Пенкова слага отличителни граници в персоналната си мода. Без да е консервативна, с доста опит в интернационалния шопинг, тя подхожда сдържано само че новаторско към изборите си. Както и през днешния ден, с този луксозен жакет, отрупан с дребни червени съблазни, от които блика същинска фешън младост. Пенкова подържа такава естетическа линия, че това, което носи, може да остане настоящо и след време, като в случай че се наложи, може да бъде освежено с малък аксесоар. Класните бижута остават налични единствено за обиграното око, което може да разграничи достойното. Номинираната за Бизнесдама на годината 2021 година притежателка на охранителна организация Скорпио, подържа класическа прическа и тя ненапълно дефинира стила и на подържана, смела и консервативна жена. Умилителни са качествата на жена, която по едно и също време покорява и слага в отдалеченост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР