Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев захапа баретата на Алекс Петканова и юрганите на Дамян

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Петканова- под игото на банална барета

Александра Петканова е построила естетически портрет, върху който може да бъде пусната песента на Росица Кирилова- Учителко, целувам ти ръка. Баретка в цвят на книжен чувал и жилеткаq която май е била ръкавица преди да се превъплати в дреха, приказват на езика на първокласник. Колието, заемащо огромна част от деколтето, наподобява на останки от роял, стъкмени по този начин, че да изненадват. Лично мен- не ме. Стилистиката тук е като във филм но Седморката на Блейк, в която вземат участие часовника на Александра и пудриерата и. Всеки миг се чака да звънне учебният звънец, буля Петкановица да влезе в час и да преподава да вземем за пример Под игото. Да, време е това красиво момиче да влезе в час, най-много по мода и естетическо комбиниране.

Ирен Онтева се завръща цялата в цветя

Радвам се да засека почитаемата ми отдавнашна другарка Ирен Онтева. Тя се е облякла на границата на стилното и занимателното, тъй като по този начин натъкмени може да видите английски бабета а не дами на нейната възраст. Облеченото ухае на люляк, жасмин и беладона, навръх каквото ухае един дамски пенсионерски парфюм. Но Онтева носи напълно роклята си, макар съгласно мен тя да не покрива стилните упования за нейното потомство. Жълтата жилетка също придава демодиран привкус на ансамбъла, показан измежду живи цветя, подсилващи този резултат. Мога да кажа, че една широкопола шапка  налице – и ще имаме обитателка на ферма, чието време минава сред язденето на кон и грижите за него.

Дамян сервира остарели юргани?

Певецът Дамян Попов се е отдал на блясъка. Блясък, който в случай че не си Малума или Христо Кидиков не води до средата. Но по какъв начин да знае тези стилови алинеи момчето, което не носи даже тишър под сакото си. Освен че платът от костюма ми припомня за старите юргани, той е несъвместимо блестящ за някого с прическа на Мат Деймън. Пак Деймън /Дамян/, само че пък е цялостен мат.  Предполагам, че в случай че Джеймз Бонд е облечен по този начин и попита някъде за тоалетната, ще му отговорят, че дамската е вляво... Мислил ли е в миналото Дамян да потърси умело мнение или негови довереници са шивачките по входовете или такава, които са познавали бабата на лелята на чичото и свакото. Питам де, единствено запитвам...

Мира Добрева да се отърве от облеклата си...

Отлични обособени елементи, претендиращи да са обединени от грацията на Мира Добрева. Смятам обаче, че от този фешън източник могат да бъдат обзаведени най-малко три дами, които имат право да ги носят поотделно.  Защото аранжиментът от цветове и кройки тежи единствено върху този контур. Бих изпратил с бърза поща сакото на херцогинята на Йорк Сара Фергюсън, тъй като ще подхожда на темперамента и на цвета на косите. Шарената пола бих изпратил на моята другарка, политикът Едуина Къри, жена с артистична душа и обич към този жанр. Едуина с изключение на политик е и участник в десетки телевизионни стратегии, където ще може да покажи „ подаръка “  си. Зелената блуза бих предложил незабавно на Денди, виждам го в последно време повече в бяло и черно. Нищо не остана за Драго Чая само че в случай че му стигаше материала, можеше да заеме прическата на колежката си. Така „ оголена “, Мира може да посегне към стила, който би и подхождал а аз по съседска линия мога да и спомагам в допълнение със препоръки на по кафе, само че без Гала.

Ивет Лалова, дайте го по-цветно, апелирам

Все бях допускал фешън изненади и гафове, само че тази рокля ме удиви. Прилича ми на черна учиищна дъска, върху която са се упражнявали амеби. Тези нагънати чертички плуват в черното пространство и заобикалят всякаква допустима пунктуация, която да ги спре. Самата Ивет Лалова наподобява прелестно, бих трансформирал интериора, в който е сложена, само че това са съботни брътвежи, без отношение към облеченото. Нещо смотано има в роклята, може би нелогичната кройка или поповите лъжички на бялото, раздиращи мрака на плата. Белите драсканици объркват погледа, основават чувство за насмешка със зрението и най-малко на мен ми идва да взема кофа черна багра и да поправям, поправям, поправям. Лалова можеше да добави един мощен цвят за битка със скуката, само че изцяло я разбирам в случай че е имала да готви. Нали въпреки всичко е снимана в кухня. Ако фрагментът има за цел да внуши прилежна стопанка, не- не съм до дъно уверен. Лалова просто наподобява, съгласно облеклото си, на небрежно върнала се тийнейджърка, бръкнала за малко в хладилника отвън разрешените калории.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР