Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев пак извади секирата, не пожали никого с м...

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Яна Маринова – дива, фея, в бяла одеждa



Тази актриса сбъдна една моя неволна фантазия. Да видя жена, разперена като Христос в Рио де Жанейро. И то на нашенска територия, което прави постъпката още по-смела. Освен в случай че роклята не е от някой различен театър, то облеченото от Яна Маринова е малко необичайно за мен. Така, както съм седнал и преглеждам фотографията, ми хрумва, че може да желае да съпреживее ролята на фея или единствено на дива, която още не е избрала какво да облече. Ще бъда прям и ще кажа, че на хубавото българското име Яна подхожда сходно облекло, само че не и в всекидневието. Кой съм аз да разисквам решението на една зряла жена, само че въпреки всичко, в случай че ми бъде разрешено, дано кажа, че измежду бял ден, тази дреха може да подейства травматично на прелитащите птици. Може да прелъсти рой комари или да даде концепция на ваятел да повтори статуята в Рио. Не ме напуща и мисълта, че в Рио де Жанейро въпреки всичко е годишният карнавал, може да пратим Яна там, дано те да преценяват, да не си поставям „ грях “ на душата, както народа споделя. На село съм виждал в бостаните сходни пози, само че да не се връщаме в предишното...

Крум съчетава тату с есенни листа. Може повече!



С риза, като гръмък фототапет в социалистически хол, Крум ни вкарва в последните дни на есента. Тук големи черни и бежеви листа анонсират биографията на този тъжно-красив сезон. Крум още веднъж е настоящ с нова ария, само че откъм облекло, мисля че се намира някъде в ранните 90 години на предишния век. Оригинално скимване е късите ръкави да бъдат удължени от татуировки, въпреки въпреки всичко да не се знае дали е бъркал надълбоко на мръсни места или просто е фешън акт. Още по- изумяващо е парчето плат на китката му. То може да значи, че е опит за несполучлив фешън акцент, само че може да е и знак, че Крум /пази Бог/ е протегнал ръка на вените си и пъргав фелдшер го е... избавил. Не са ли това същите дънки, с които към този момент сме виждали Крум... Кой знае. А очилата и позата са по този начин повтаряеми в репертоара му, че даже няма да ги докосвам.

Звездите са позелеНЕЛИ от щура мода...



Ах, зеленикави космополитен фанфари огласят силуета на Нели Рангелова. Мислех, че описаната по-долу Джена е изкупила всичко в този гущеров цвят а то останало и за Нелката. Щом е по този начин, дано се изкажа- излиза, че българският фешън усет се нуждае от още доста животоспасителни вливания, с цел да се възвърне. До Рангелова- Любенов, този „ октомвриец млад “ на телевизионната хармония, е потопен в сиво, нещо като празен екран, след финални надписи. При други условия и в случай че не бяха по този начин известни, бих помислил, че това са двойка летовници, инцидентно попаднали в телевизионно студио и решили да се снимат за спомен. Сетрето на Нелката стои сиротно, с напрежение, шугаво, както би споделила баба ми Гина, на която съм кръстен. С този избор певицата ми припомня на платноходка, надула платно към незнаен бряг, нека това да е брега на някоя по-добра шивачка. Гаджето ми се обажда- ето за какво, споделя, не те обичат хората. Обичат ме хората, споделям, само че надали Любенов ще ме предложения в миналото отново в Българска национална телевизия. Въпреки всичко - Любенов наподобява млад и приветлив, въпреки и под този сив костюм. Ако въпреки всичко реши да ме покани- имам свободни дати от тази събота, до идната.

Д-р Смилов джентълменски добавя Кали



В компанията на небрежната Кали, топ стоматолог доктор Смилен Смилов още веднъж е отличен джентълмен. За този му имидж спомагат изрядното сако и безупречна риза, с които се отличава във висшето общество. Приет в най-високите публични кръгове, доктор Смилов поставя грижи да е постоянно моден, въпреки от време на време да пропуща да сложи вратовръзка или папийонка. В този кадър Кали като че ли не търси да притегли внимание, само че аз мога да дефинира това като естествено секси. Кали постоянно съумява да е женствена и съблазнителна, макар забележимите от време на време отрицания да го реализира.

Тита и Джена нямат стигане. Само с трамвай...



Ти по този начин по какъв начин я мислиш, Тита? Разбирам свободното боравене с материи и цветове, само че този жанр от време на време припомня на инцидентно бъркане в кошче с текстилни боклуци, съшивани от слепец. Много непотребен искра има в тази рокля, свети тя по този начин като че ли е предна част на одеве тунигован автомобил на ревю. Нито дължината, нито кройката, нито позата ми подхожда. Прическата се е спихнала евентуално от влагата или от усърдието, което фризьорите влагат. До Тита Джена демонстрира рокля в същия мини размер /може да са станали съвременни до момента в който съм спал/, с цвят на влечуго, което ме отблъсква. И тук позата е запазена марка на попфолк промишлеността, погледът като че ли не взе участие в този или който и да било миг. Обувките дълго време са настигали стайлинга на певицата и когато са го стигнали са се вкопчили до болежка. Дали може да върви симпатичната певица с тях или ще ги смъкна след първия кадър. Кой, кой ще ми каже...Тита и Джена нямат стигане, с изключение на да опитам.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР