Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Нередно модно мучене откъм Галена, какви кексчета е яла Гери-Никол, за да се облече така и още + СНИМКИИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Нередно фешън блеене откъм Галена...

Крава! Крава! Крава! Тази фраза кънти в ушите ми и не мога да допускам, че сладкопойно птиче, като Галена е увила таза си в кожа от крава. Да, от крава! Зрението ми отхвърля да схване това решение, за което несъмнено някъде в безкрая някой има пояснение. Минала през съвсем всичко, което може да се чака от попфолк сцената, Галена е могла да избегне този аксесоар, който в случай че не и дава мляко всяка заран е изцяло непотребен. Бялата риза успокоява мученето по- долу. Тя е класическа, носи благоухание на Ив Сен Лоран а очилата следват стъпките на Ана Уинтор. Липсва прическа фасул каре с цел да замязя Галена на ледената фешън издателка, с която не предлагам да се среща в случай че наподобява по този начин. Среден три е моята оценка за стила на Галена в този случай а въобще, оценката може да стигне до добър 4.

Бургас и морето се разплискаха върху Мариана Попова

Сандра Александрова- певицата която впечатли публиката на състезанието Бургас и морето сподели една доста секси визия там. На сцената изгряващата звезда събра погледите на стилните експерти с черна класическа рокля, която с изключение на сама по себе си стилна, даваше шир за изява на бижутата, за открояване на прическата и грима. Находящата се до Сандра Мариана Попова извърши конкурсното пространство с малко по- чудноват вид на това, което аз персонално чаках. Тази дреха прилича детайл от плажна сбирка и то от минали години. Не от...Минаха години, само че нещо сходно. Едрите цветни райета се приближават до нещо като пешеходна пътека по време на гей церемониал. Опс, дано го кръстим Хей церемониал. Каквото и да е, Попова можеше да предложи доста по- забавно фешън решение за един влиятелен фестивал като този. Моля да бъда извинен, в случай че звездата е снимана по този начин по време на дневните подготовки или незабавно след изобилен обяд.

Скромна се Малина вие... в резедаво боди

Кремена Халваджиян и тази визия не би трябвало да се срещат въоръжени. Поне един ще желае да извади револвер и да простреля другата на средата на фразата, която вероятно биха си разменили. Малина в действителност го е блъснала през пръсти само че позволявам, че е отивала или се е прибирала от бригада. В междинната част  парче плат в резеда откликва на някакви вътрешни фешън битки в певицата. Над него, с цел да изрази ненавистта ми към сходни комбинации, има дънкова риза с размер на детско одеалце. Според опита ми на фешън критик, ризи като тази не трябва да се позволяват даже на бригада или за търсене на изгубено коте по покривите. Панталонът освен избива рибата само че и наподобява в него са пържени много копърки. Цветът на зехтин, с който са злоупотребили, залива крачолите, които заслужават малко повече прохлада. Зелената чанта не подхожда на нищо тук, може би само за цвят на Жигули, което вероятно би профучало наоколо. Харесвам, че Малина е запазила младежкото си лъчение, което може да се подчертае по доста лесни и надалеч по-различни способи.

Какви кексчета е яла Гери Никол, с цел да се облече по този начин?

Дано Гери не се е помислила за Жозефин Бекер, с цел да предприеме този кабаретен костюм. Нека се знае, че не всичко което хвърчи се яде, изключително в случай че от него са останали единствено перата. Пернатата визия е разсмиваща, само че всеки може да реагира на нея както си желае. Аз да вземем за пример се кискам неудържимо, не тъй като не мога да понеса облеченото а тъй като връхчетата на перата гъделичкат носа ми. А нос като моя да бъде погъделичкан, не е елементарно. Странното е, че Гери Никол наподобява удовлетворена от всичко към нея, нека естетическото и късогледство не пречи да осъзнае измежду какво се намира. Крехките китки на звездичката са надпаднати от гривнички /все се запитвам за какво не ми подари една, две/, а в ръка държи кекс, нека да не е от тези, които пекат в Холандия. Наоколо- в звук с перушините, се „ разхожда “ като след привидение от радостните кексчета, жирафи, лъвове, тигри, попови лъжички, амеби и каквото може да се види с просто око. Премерена на око, тази визия не чини повече от порция яйца на очи, нека този който я е направил има очи да направи последваща такава.

Не всичко е екстра при Екстра Нина

Понякога не поставям очила както и в този момент,  до момента в който пиша този коментар. И по този начин се получи, че прочетох Екстра Нива вместо Нина. Но във всяка неточност има нещо същинско, като това, че роклята на певицата е в действителност като разораната целина. По- скоро неразораната. Два златисти синджира, като краищата на плуг, правят риголване в пространството на роклята, като малко са прекалили с дълбоката оран в деколтето. Катарамата си е същинско агро- пособие  вариращо във въображението ми сред катанец за плевня или механизъм за стартиране на редосеялка. Дължината на облеченото е изпусната считам, още в замисъла на шивачката. Роклята седи в краищата си като локва, към която крякат единствено дефекти. Натрапчивите зелено и алено, примесени със златисто натежават под талията и това чувство се укрепва при наличното деколте по- горе. Понеже въпреки всичко желая да кажа и нещо мотивиращо- вижте какво красиво езерце има на назад във времето... А по- нататък се развива нещо като равнища. Истинска равнища, напряко екстра равнища!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР