Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Ботуши на дизел движат Емилия, Алгафари - същинска Чакърдъкова... и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

КерВанът си върви, КерАна- не напълно...


Кервана си върви а Керана изпълва сцената с необикновена композиция на кожа и коприна. Ще сравня тази композиция с червен хайвер, комбиниран със салата Снежанка и убеждавам ви, това по никакъв начин не би било вкусно. Горната, кожена част от този отбор, напряко ме изненадва до степен, че бих издал заповед за моменталното му конфискуване от способените органи. В същото време предизвиквам Керана да опитва, само че при съблюдаване съответните естетически закони.

А лгафари- същинска Чакърдъкова...

Много е мъчно да се подлага на критика психоаналитик, който с лекост може да потърси корените на моята рецензия в детските ми години. Дано благата Мадлен Алгафари не свърже думите ми за нейното облекло, с това, че майка ми не ми е разрешавала да взирам девойки в предучилищна възраст. Но въпреки всичко, ето какво мисля аз. Мисля това, че почитаемата дама доста ми наподобява на Николина Чакардъкова по стойка, въодушевление и облекло. Последното, в което съм си представял лъчезарната Алгафари е черното, само че тук то изобилства и наподобява отразява някаква страст. Въпреки очевидните знаци за радост- вдигнати ръце, усмивка и чувство за космополитен прегръдки, има нещо, което ме стопира да харесам тази визия. Не мога да служа си професионално с психоаналитичните термини, само че Мадлен настойчиво ме води към размишления /без страсти/ за произхода на този избор. Но ще премълча мненията и подозренията си, като ще я съветвам да се върне към по-пъстрите си решения, някои от които също не изглеждаха добре, само че най-малко не ми ставаше черно пред очите.

Бих свалил шапка на Виктория, в случай че си я донесе...

Очарование в жанр Пипи Дългото Чорапче излъчва тук певицата Виктория. След появята и на Евровизия, несъмнено тя не търси повече блестящото и впечатляващото, по тази причина през днешния ден я намирам в цялостно успокоение на духа и текстила. Ризката не бих предложил даже за разходка в планината а в случай че пък инцидентно госпожицата седне на пикник на една полянка, могат да я накацат пчели, врабци и всякаква полска гад. Герданчето- първокласник само че не първа класа, сиротно претърпя в деколтето а чувството, което имам е, че то задушава певицата. До известна степен това е отразено в плахите очички, които казват- някой да махне това колие от мен, апелирам. Прическата е тъкмо по усета ми, по тази причина предлагам идващият път да бъде съчетана с шифонена рокля цвят изумруд. Великолепието на страничните къдрици може да бъде подсилено и с подобаващата шапка.

Ботуши на дизел движат Емилия? Или са на газ?

Гледам и нямам доверие на ушите си, както дуднеше починалият Вучков, пред тази импозантна фешън панорама. Под цялата ламарина и текстил седи необезспокоявана певицата Емилия, на която несъмнено са насочили револвер, с цел да облече това. Черната тениска на горния етаж, по никакъв начин не пасва на металните ботуши, достигнали такава точност на безумието, че могат да бъдат дадени за претопяване. Изключително дразнещо за мен е дребното разстояние сред ботушите и блузката, което в случай че не беше в цвета на плътта, щеше да е доста по-приемливо. На мястото на певицата бих сложил червен чорапогащник или чисто и просто да продължа тениската с парче дантела. На косите като че ли не е отдадена голяма чест и роля в този кадър, види се- ботушите са героите тук. Чудя се единствено те на какво гориво вървят- дизел, газ или нафта...

Кралици от разнообразни кралства  водят класацията

С автентичен жанр,  рокля на златисти цветя и тиара, бизнесдамата Юлия Забунова /Кралство Хармония/, облагородява светското пространство. Облеклото е изцяло уместно за следобеден коктейл, основава въодушевление и притегля внимание. Забунова е прилежна във всички свои появи, основава личен жанр, който към този момент стартира да натрупа фенове. До нея- кралицата на козметиката Лина Маймарова, носи други фешън послания. Макар облечена в черно, това украшение се възползва от опцията да блесне точно върху тихата грациозност на черното. Разкошният букет разнообразява амбианса а прическата вълнуващо споделя приказки за принцеси и магии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР