Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Вътова с пола стил „Времето е наше“, Закъде е полетяла Деси Слава с тези пера? И още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Закъде е полетяла Деси Слава с тези пера?

Признавам това елегантно достижение при Деси Слава, секси излъчването и издължената визия, реализирана и аз не знам по какъв начин. Комбинацията на цветове не е неприятна, в случай че касае дизайна на домашен уреди или дръжките на черпак и ренде. Както и  да е... Въпросително е угаждането на синьото, което с изключение на в оперената горна част участва и в обувките. Ненужен буквализъм, сигурен съм, че това са мемоари от ерата на ранния попфолк, само че пък Деси Слава почти покрива това естетическо дълговремие. Не намирам за изключително привлекателни перата в тоз жакет, има нещо кокошо без да е Коко Шанел. Оранжевият панталон на нейно място бих заменил със зелен, само че комбинацията, както споделих е търпима. Няколко капки розово прозират откъм сутиена, чиято роля, съгласно моите разбирания е да бъде прикрит и да поддържа възвишенията в ролята им. Косите са добре пригладени и са стилни съучастници в стореното.

Нотариус и бизнесдама завладяват класацията!

Голяма фешън усмивка предлага нотариус Весела Ивчева в една от своите забележителни всемирски прояви. Тя носи широкопола шапка, под която се събират няколко слънца, едно от които бизнесдамата Елена Кристиано. Синята приказност е чудесно подбрана към синия жакет, характеризиран с необикновени и дълги ревери. Букет от цветове внимателно диша отдолу под сакото и му придава настроения, които завладяват целия кадър. Г- жа Кристиано импонира на тези цветове в черно, без да се губи или да бъде в незначителна позиция. Черното е новото синьо ще кажем един ден и това ще бъде естетическа диагноза с тежест и на място. Чудесни бижута, дребни дантелени сектори на забележимите места- ето един метод да бъдеш същински видим. Комплименти!

Миро облечен, като в стих на Смирненски...

В търсене на своя личен жанр, артистът Миро попада на ново фешън начинание. Мога да кажа, че ми подхожда този жанр, тирантите, дълбоките панталони, стига да бяхме 45-та година и това да беше настоящо. Разбирам връщането на избрани моди, само че като че ли за Мирко е малко непрактично. Непрактично в оня смисъл, в който е непрактично да вървиш с коса и плуг на празненство да вземем за пример. Вратовръзката припомня на синьо поточе, в което попови лъжички чакат да станат жаби. Луди жаби насън, споделям ви... Какво повече да се чака, може би един каскет, о, извинете, той към този момент бил на главата му, аз помислих, че е зле изпълнена прическа. Браво- тъмносин каскет, изпобеляла блуза, смелост в погледа гори. Ако! Нека! Черните обувки тъпкат де що има нужда от прохлада, хубаво е че са добре излъскани, хубаво е в случай че Миро самичък си лъска...обувките. Дали имам още упования в естетическото развиване на господина? Да! Имам! Виждам го с една великодушна шотландска поличка, с павурче уиски и за какво не, една гега, ей по този начин да популяризира българското...

Вътова с пола жанр „ Времето е наше “

Позата на една Жана Д Арк присветва на площада пред Партийния дом а  синята пола, дава размисъл в часовете преди избори. Синьото издава шир, темперамент, само че и сини политически упоритости. Времето е наше, по този начин да се каже, ще носим сини поли. Шегичка! Славена е избрала в действителност свежа блузка, теменужено закачлива, отворена в доколтето като холивудска секретарка. Блузата имам поради. Комбинацията е смела и може да послужи за украса на празненство за прощъпулник. Очилата са прекомерно изявени, те могат да бъдат сложени в празничен ден на изхода за Пловдив и да лимитират придвижването. Това колан ли е или план за нова автомагистрала? Ако бъда запитан каква оценка бих дал за стила на Славена- апелирам, осведомете се- добър четири.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР