Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев безкомпромисно: Виктория облечена в модно изтезание от миналия век, Баровеца като домоуправител на събрание и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Кристиано и Лина връщат черното „ в джаза “

Две кралици на стилния и козметичен бизнес през днешния ден ликуват в естетическата прегръдка на черно- бялото. Елена Кристиано /вляво/ дава характерен образец за грижливост с дребна черна дреха, на фона на която бяла блуза, като че ли кокиче, подражава на благите планове на госпожата. До нея рожденичката Цветелина Маймарова демонстрира класа с многообразие в черно, което се показва в избрани сполучливи кройки и материи, съобразени с лятото. Предната част на блузата на награждаваната за своите триумфи бизнесдама, показва независимост на цветовете, както и вярното им съчетание за формиране на топъл букет в средата на фрагмента. Фризурите на двете дами са изключителни поради мотива, който ги е събрал. Всяка от тях е същинско фешън обръщение към тези, които биха им подражавали или ги последвали, което в действителност е действителен факт.

Италия- Голота и Голгота на Евровизия...

В прорез с всичките ми упования към италианската мода, представителите им на Евровизия се появиха сходно на български зрелостници. Липсваха лимузината и броенето до 12, само че явно италианците ни „ отброиха “ 11-то място. Тук голотата изобилства с цел да стигне връх в Голготата на недомислие, в която се варят на муден огън фешън мисли, кройки и високи обувки. Цялата тази безполовост, налагаща се на първо, второ и трето гледане, може би носи някакви послания, само че персонално в мен оставя възприятие за естетическа невъзможност и поощряване на фена към кич. Подобията на гащеризони с едра тропоска, чувството за прекосяване от един пол към различен, замъглените показа за сценичност,  това оставя чувството за ресторантски оркестър, комуто е даден късмет да се прочуе. Бих се изненадал в случай че честна и отдадена на модата си Италия би се гордяла с типа на своята група. Бих желал да съм сигурен, че все някой „ пръв ще хвърли камъка “ колкото и непогрешим да се усеща в естетическо отношение.

Баровеца като домоуправител на заседание

Надявам се, че отчетно-изборното заседание за домоуправител в блока е минало сполучливо и Баровеца е заел мечтаната служба. Керемиденото му сако е изцяло съответстващо на длъжността а белият панталон демонстрира в допълнение санитарно усърдие. Някой е трябвало да съкрати ръкавите на процесното сако, само че то може да е на ротационен принцип и в случай че чакат един ден да го носи Слави, то дано просто си остане такова. Певицата Цветелина илюстрира името си с рокля, по която са накацали нарисувани цветя. Тук няма нищо за рецензия, единствено ще обърна внимание на дизайнера, че плата по-скоро наподобява на тапет. Имам някои основание и по отношение на кройката. Тя основава чувството, че май планината е пристигнала при Мохамед, да не кажа- при Дева Мария.

Дивни чувства за жанр при Дамян и Дивна

Чудна и дивна работа тук, братя и сестри. Дамян Попов по този начин е оплакнал лицето си във фотошоп, че ми идва да стартира да рисувам емот иконки по него. Бялото кожено яке на господина е красиво, само че повече го виждам на снагата на един Рики Мартин, в случай че питате за какво, значи не разбирате от мода. Дълбокото деколте на черната блузка изпод ме кара да мисля дали е предопределена за мъже или за дами. Намирам погледа на Дамян за отегчен, пази Бог- обезверен, нещо което не трябва да се случва до девойка като Дивна. Та, дивна работа, братя и сестри, както към този момент споделих. Виждате ли по какъв начин Дивна от миловидно момиченце се е трансформирала в същинска дама. Но имам единствено няколко условия, преди да потвърдя тази купа. На първо място не утвърждавам прическата, предопределена съгласно мен за друга категория дами. За друга възраст. И за друга ера. Също по този начин прическата не импонира на комикс- концепцията и комикс- цветовете на облеченото. Защо натрапчиво си мисля, че неотдавна видях попфолк певицата Камелия облечена по сходен метод... Значи, виждате, след Джена и Тита, двата жанра не стопират да се съюзяват въпреки и посредством модата. Пак фотошоп. Ще забележим ние тази работа...

Виктория облечена в фешън мъчение от предишния век

Тази визия е всичко друго само че не и... евро...визия. Младото момиче се е изгубило в този голям кафтан, носещ чувства за дъждобран или ходеща палатка, в която показват възприятията си начинаещи дизайнери. Не зная от кого и е харизано, само че палтото в действителност крещи за помощ да отиде при човек с по-голяма телесна маса от Виктория. Подобни палта носят достопочтени господа в Париж и то в епохата на ранната Бриджит Бардо или Белмондо. Същата е обстановката във Виена, само че върху нито една жена не съм видял такова фешън мъчение. Ръкавите са непохватно навити, панталоните ужасяват с аналогия с униформа на санитарка в болница. Всичко тук подухва болнична конюнктура, единствено накацалите в деколтето камънаци приказват на личен език, без някой да ги схваща. Прическата е прилична, одобрявам огнения цвят на косите, вълните в края им. Апелирам незабавно да се откри стилист за певицата, още повече в дните към явяването и на Евровизия. Ако към този момент се е явила, не съм обърнал внимание, в действителност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР