Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Райна, кое е първо - пилето или кокошката? Роси е изпаднала в моден кирилитет и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Ру Пол в костюм без явен пол

Световно известният травестит, чиято кариера датира от времето на дуета му със сър Елтън Джон, през днешния ден демонстрира другото си лице или в случай че дръзвам да кажа- противоположната си страна. На към 56 години, леко изгубил онази женствена прохлада, той подържа имидж, непосредствен до скандалния, най-малко в смисъла на обличане. На този кадър той демонстрира розови висини от текстил, богато осеяни с бели точки- нещо като фон на детски театър, където е изработен опит да се илюстрира трансджендърско небе и звезди. Истинска звезда прочее, въпреки и в жанр, който не много  интересува българите, Ру Пол въпреки всичко носи едно обстойно естетическо усърдие, което на мен също не ми подхожда. Облеченото наподобява малко обезверено, предвзето, люшкащо се сред на ден препиване и нощно пробуждане. Извадената на открито яка на бялата риза доста прилича музикантите в американските гета, неналичието на колан на панталон за мен персонално носи тъжни послания, като че ли го е не запомнил в някоя градска тоалетна след неприятна среща със инцидентен чужд.

Кацарова съдбовно е объркала стила!

Разбирам, че в астрална дупка пред рождения ден звездите носят напрежение, явно отприщващо всевъзможни бели. Дори – естетически. Любимата ми другарка Силвия Кацарова, родена в дните към Лили и Барбра Стрейзънд, можеше да постави повече усърдие. Разбирам, че дрехата е по този начин небрежна при положение, че тортата или свещичките по нея се разтекат. Ужасно дълга долна част, несиметрична и някак бухнала. Дали от бакпулвера за тортата не е капнало малко и по роклята? Много късата пък горна част не би трябвало да е с къси ръкави, има нещо необичайно там-  като шведска национална носия, показана на щанда за матрьошки на международно ревю за каляски.  Много гривни, доста искра, доста коси, доста перхидрол. Чудесно е, че Кацарова е запазила усмивката и оня паметен взор, в който е събрана цялата и младост. И си чакам парчето от тортата, щом не бях поканен на празненството!

Роси е изпаднала в фешън кирилитет...

Бях виждал сходен тапет в една къща в село Катуница, само че не подозирах, че дизайнерите са го отпечатали и на плат. Росица Кирилова показва това изкуство, което мога да нарека фешън кирилитет, само че няма да ми стигнат жълтите рози, с цел да опиша протичащото се. Рефренът „ гърди ми с рози накичи “ е по този начин пространно настанен под брадичката, че едвам виждам бижуто в ромбоидна форма. Ром-ски напеви звънят по цялото продължение на роклята и в случай че Роси е колежка на място, дано я подари на Софи Маринова, която ще и откри по-добро театрално приложение. Може и на Славка Калчева, в случай че последната не се усеща афектирана, че розите са жълти. Някой да знае по кое време се организира фестивала за остарели градски песни Златния кестен? Бих закарал персонално с трамвая певицата, с цел да покаже това близо триметрово създание. Шапката звездата може да смъкна, с цел да събира там визитни картички на бутици по – висок клас от този, в която е купила своята. Косите са добре направени, похвали!

Райна- кое е първо? Пилето или кокошката?

Изкуството на ацтеките, маите и крайпътните магистрални естетики са се обединили в името на нещо, наподобяващо мощно на знаме на изоставаща африканска страна. Горната част на облеченото- същинско детско лигавниче, събира очите и сякаш  споделя, какво ли още могат да понесат сетивата ни. По-надолу, няколко лентички, сходни на магистралки, свързват горепосочената с долуподписаната. Резултатът е вълнуващ, мога да викна Коцето да каже и той мисли ли по този начин и кое тук е първо- пилето или кокошката. Към този плажен тоалет Райна е добавила грим, за чиито мащаб мечтае  основната старлетка на някоя оперета. Устните са по този начин подчертани, като че ли са извикани на матура за компактност, съблазън и каквото там се сетите. Плажна забрадка пробва да сплоти всичко това в цвят като на потопено в синка месалче. Райна, Райна, дали знаеш скъпа, че Христос Воскресе, само че някои фешън течения би трябвало да залязат незабавно.

Ужасно къдрава долна част при Нели Петкова..

Издирва се лицето, предизвикало тази рокля на миловидната Нели Петкова. Мислех, че съм виждал по-непоносими премеждия, свързани с облекло, само че явно Съдбата през днешния ден не ме пощади. Освен, че наподобява по стоеж и жанр на Анита Хегерланд на Златния Орфей, по-зрялата и през днешния ден колежка с тъга преплита стила на 70-те и абитуриентските рокли от зората на попфолка. Твърде високо вдигнатата талия трансформира явно красивите пропорции на певицата в представление, което надали ще влезе в лекциите по хармония. Бродерията прибавя старешки провинциализъм- можеше единствено някой почтен абзац в дрехата да бъде емфатичен с нея. Стореното, сторено, само че не се ли сети най-малко Нели да махне къдравата си долна част...За да не стане неразбирателство, имам поради тази на роклята. Тази долна част неподобява перде, което приказва, че май този дето го е проектирал също е имал перде, само че на очите. Не съм чак такова перде, че да продължа с мнението ми за всичко останало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР