Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Киркоров облечен като дресьор на хамстери, Бакалова да си обира… розите и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Соня Йончева може и повече!

Разбирам оперната прима, в случай че са и досадили натруфените рокли от сцената, само че в този кадър тя като че ли демонстрира естетическа отмалялост. Мога да уверя Йончева, че даже някоя попфолк лелка няма да се появи обществено по този начин а ще е опънала снагата си в стегнат  чеп от ликра или лъскаво боди. Това не е съвет към Соня, единствено пробвам да подчертая изненадата си от тази елементарна дреха, толкоз елементарна, че плата не би станал даже за възглавници в дневна. Кройката е такава, че мога да позволи да е била планувана за цирков актьор или екстравагантен викач пред ресторант на плажа. Деколтето крещи за внимание и несъмнено го получава. Дантелата, която го разказва, седи разжалвана, разкрива повече в сравнение с мисля е редно за реномето на такава звезда. Косите са инак добре направени, само че мисля, че това е дело напразно, не на някакви особени усилия и мурафет.

Д-р Червенков реализира и фешън висоти!

Ново име на светския и фешън хоризонт, доктор Йовко Червенков към този момент дава първи поръчки за естетически кумир на своето потомство и професионален род. Този кадър показва него и брачната половинка му в миг, допускащ да се разкрие хубостта на нейната рокля и достолепието на неговия смокинг. Тържествените  придвижвания на плата, реализират звънки тостове с езика на тялото, говорещ не прекомерно високо, само че задоволително интонационно правилно, с цел да удостовери щастието, което двамата изпитват. Д-р Йовко Червенков е интернационално приет ортопед- травматолог и появите му на международни конференции и  конгреси изискват сходно усърдие. За днешната си отлична форма, той  и брачната половинка му, с която чакат второ дете, те получават отличен 6 за старанието си.

Бакалова да си обира… розите!

С наближаването на Оскарите, от ден на ден са вълненията към това кой и по какъв начин ще се облече за аления килим. Мария Бакалова предсказва избрана помпозност, само че тази рокля е по- скоро подготовка освен за нея а най-много за шивача и. Макар да одобрявам съчетанието на цветовете, тези рози ме водят за ръка към първата квартална механа, дано да не е квартална, само че механа. На първо място бих обрал розите другояче цялата рокля да си … обира крушите. Горната част е пленителна, дребната якичка си я бива, тя дава линия и е гостоприемна по отношение на главата на актрисата и нейната фризура. Арлекинските ромбове можеха да се лимитират единствено до горната част. Надолу те стават все по-тежки, предназначението им се изчерпва и стават досадно непоносими. Бакалова можеше да сложи красива шапка, с която да оповести звездна поръчка, както и да ни отнесе малко от странната си роля във кино лентата, който я направи известна. Поне за мен.

Вътова и Хазарта връщат 1987 година на мода!

Назначавам тази превъзходна ненапълно четворка за учредителен комитет по посрещане на пролетта. Само, че – на пролет 1987 година, поради неразбираемата и неизбистрена естетическа идея. Да стартира от Ицо Хазарта, в чието облекло не зървам капка финес, доза звездност а единствено бяло… Бяло тишъртче, което може да мине и за комбенизон в случай че инцидентно не си бях сложил очилата. Трагична горна част, евентуално от плюш, плющи в демодиран ромон. Любен Дилов- наследник е напълно…син. Синеят на Русия небесата, пееше Бисер Киров и Дилов-син е почтена илюстрация на това. И тази риза, за какво ми се коства, че го виждам към този момент 20-ти път с нея. В подобен случай- цветущ празник. Славена Вътова в действителност е като пренесена принудително от 1987 година, когато Сиси Кеч и какъвто се сетите кич върлуваше по сцените. Няма да върша сцена на Вътова, тя е в действителност красива, само че може да поддържа тази хубост с малко повече усърдие.Обеците и- същински виенски колела, тежат на мястото си в своя пластмасов сексапил.  Катерина Евро, отлично, сюрпризиран съм. Кокетно и вълнуващо за присъединяване в Златен кестен, и то отново, да напомня…през 1987 година.

Киркоров облечен но дресьор на хамстери…

Приемам облеклото на сътрудника Филип Киркоров като комплимент към жълтата преса. Или, че се е изкефил „ до жълто ” като се е погледнал в огледалото. Защо ми се коства, че облеченото е по-подходящо за дресьор на хамстери, или най-малкото за конферансие на цирк в Сибир, в сравнение с за театрално такова на известна звезда… Киркоров е вложил цялото си възприятие за комизъм и ето, аз съм развеселен, въпреки да желая просто да се изсмея на всичко това. Вратовръзката става за водещ на детско празненство, както и жакетчето, накичено като витринка на антикварен магазин. Филип е напипал точния цвят на косите си, както и оформянето им. Това е прическата, Фил! Панталоните демонстрират фини крайници, явно съветският Джексън е измършавял а това са положителни вести. Обувките може да ми изпрати на 2 юни, когато навършвам пълноправие и мога да нося екстравагантни неща. Това по ръцете му пръстени ли са или кокоши бодил, приликата е в действителност объркваща. В усмивката има нещо самодоволно, допускам какво ни е приготвил за рождения си ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР