Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Емилия - беж палтенце да бягаме, много плат и плът при Деси Стоянова и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Емилия - беж палтенце да бягаме!

Бежевото палтенце на Емилия вика- „ беж Емка да бягаме ” и аха да падне от фината снага на госпожата. Кройката на същото това палто с изключение на като отрезка от цветно картонче, минава и за дрешник от научно приказен филм. По-скоро, единствено приказен, тъй като нищо научно няма в това диспропроционално създание. Под палтото, на топло, се гуши нещо като декоративно пано в чалготека- на теменужено патладжанен декор се конкурират по искрене горно и долно, но доста долно парче, най-вероятно – пайети. Хубавото е, че роклята по цвят приближава електрическия дирек, на който Емилия се е облегнала, само че за какво кракът е застанал по този начин, като че ли по едно и също време театралничи и стъпква хлебарка? Признавам ролята на прическата и лицевите характерности на певицата,  да трансфорат стилната разпиляност в нещо, което не заслужава хулигански реакции и червен спрей.

Много плат и плът при Деси Стоянова!

Дали тъй като се облича рано заран или стилистката и не се наспива добре, водещата от Би Ти Ви Деси Стоянова отново е във вихъра на цветовите безредици. Вихър има и в позата, далечно ехтене, само че доста далечно в действителност, от позиращата секси Мерилин Монро, под чиято бяла рокля духа вятърът на смяната. При Деси духа различен вятър, само че в този момент не ми е комфортно да предположа тъкмо какъв… Дали пък поради тази моя искреност, не съм поканен още в блока и. Имах поради не жилищния и а утринния и блок… Нейсе. Цветовете тук са тъкмо като цветове в панелка, от нагарчащо синьо до зеленикаво, цвят на зелев лист, изтърван сред етажите и открит чак когато градското зеле въобще към този момент се е вкиснало. В качеството си на фешън редови войник, Стоянова има леко изразени пагони, от които надолу се разливат плат и плът, задоволителни за три телевизионни студия. Обущетата са напряко за музея, не мога да преценява на соца или на цех Петър Ченгелов, само че разликата не наподобява доста огромна. В прическата зървам помпозния тътнеж на едри ролки и набухватели жанр шеф ТРЗ на фабричен ваучър пред Нова година.

„ Големият транспортен съд ” носи Кацарова в „ На кафе ”  по елек

Двете ми огромни приятелки идват през днешния ден за да  поднесат една не доста добра естетическа изненада. Силвия Кацарова, чиито избори постоянно са ме ободрявали, през днешния ден потропва с бежеви ботушки, Господи, тъкмо когато температурите са за сандали. И деколтето, не подхожда ли повече, санким, на щерка и Теди, за какво не и на приятелите и фризьори и гримьори. Кацарова, която така и така си наподобява добре, няма потребност от сходно затъване в дълбочините на еднодневната хармония. Дънковият елек някак не тежи на мястото си, все свързвам този аксесоар с гарата в Пазарджик а не съм стъпвал там от 30 години. Гала може би е водила графа О, спомняте ли си госпожо, тъй като в случай че тя не помни, то аз помня, че сходни роклета изобилстваха в куфарите на тематичните реализатори на остарели градски песни. „ Красив разказ е любовта ” блика и от чехлите, в които блещука миловидния остарял сексапил на жанра. Браво за блестящите прически, до които упоменатите облекла наподобяват още по-неуместни. Тук Големият транспортен съд освен минава само че е и отнесъл куфарите им с верните облекла.

Модното време е розово за Емил Чолаков

Да взема да попитам какво е Времето вътре в мен, което по принцип си е розово…  Но за какво един досегашен метереолог с привидно вярна ориентировка, ще носи сако като това, в случай че решението не е взето на назадничав Марс с луна в Телец и аспекти на Близнаци. Малко пищималче търси покой в горното джобче на сакото, прави опити да притегли внимание, само че като не намира съдружници в близост, дреме и кюта в сънното си неразположение. Емил напълно нетрадиционно съчетава всичко това с анорак в цвят, приет за цар на общите елементи в общежитие. Очилата си костват, за какво не ги е допълнил с една добра шапка, по този начин пропорциите можеха да бъдат по-прилежни. Какво ли ще стане в случай че ги съберем с Гери Малкоданска и стартират да се обличат един другиму?

Забранените дънки на Рачков станаха театрални

Много желая да употребявам „ неразрешените думи на Минчев ” за неразрешените дънки на Рачков, само че нали по тази причина някои неща са „ неразрешени ”, с цел да не се споделят. Защо тогава в Забраненото си шоу Рачков се е облякъл не като звездата, която мисли, че е а като театрален служащ, облякъл сако и разгърдена риза, съвсем като Ванко от шоуто на Слави. И тук кърпичка- същинска фешън неяснотия. До него, в случай че не ме лъже зрението, еластичен хирург доктор Николай Георгиев или е взел простъпка сако на брачната половинка си Елвира Георгиева или е извадил отлежали сбирки за случая. Това сако, в случай че беше малко по-предприемчиво, можеше да взе участие независимо в конкурс за рисунка на асфалт, в категория третокласници. Иначе, за някоя бърза изява на Папи Ханс си става, като спри та гледай. Бих го носил и аз, стига „ дуетът ” ми с Елтън Джон най-сетне да се реализира. Положението се утежнява, когато виждам че под този живописен пейзаж се кипри риза, чиито десен е оживял от първите ромски сватби, до изгряването на Версаче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР