Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Лисича кожа прави мечешка услуга на Нели, Чифт спално бельо опропастен заради Лоренцо и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Лисича кожа прави мечешка услуга на Нели

Нели Рангелова- естрадната кралица от моето детство, още веднъж изненадва с хармонични художествени решения. Хармонични, тъй като фуражката и е въпреки всичко на главата а не на коляното. Медалите обаче не са напълно разумно сложени, в случай че не са и дадени за естетически комизъм и фешън храброст за решението да се яви по този начин. Тук наподобява всичко е сложено отвън волята на логиката, която изповядваме коментаторите. Дори от този дръзновен фотошоп, не зная дали очите са на вярното им място. Цветната лисича кожа прави мечешка услуга на госпожата, тъй като се свързва цветово и по мекост с косите на звездата. Така не излиза наяве кое какво е а догатките може да не се харесат на описваната. Нещо минава над едното рамо на Нели, може да е колан, може да е фешън аксесоар, труфилата към този момент не са каквото бяха. Опитвам се в тази бъркотия да намеря крило от червеношийка, клепач от алигатор и лакът от визон, само че не ми се удава, в действителност. Толкова компактно е заето пространството по Нели, няма място даже за една златна малинка.

Иво Димчев предизвика с алената шапчица…

Хубаво е човек да има покрив на главата си, само че върху Иво Димчев цъфти цяла юрта. Червеният заслон компенсира инак скучното пространство по-долу, където с изключение на няколко осиротели косъма, се лангърка единствено един железен синджир. Около аленото зарево блещукат златни наушници сходни на тези, които поставят на конете по празници. Липсват сини мъниста, липсват житни класове и дръжки от остарели кофи с цел да е цялостен поклонът към старите тавани на баба. По Димчев с лекотата на изпуснато прясно мляко са се лиснали синджири от перли, минаващи през лицето му, като че ли теснолинейка. Черният мундир съска през зъби, непълен с цел да понесе още украси, аксесоари и фешън безредици, както се чака от Иво. В звук с днешните оферти на артиста, стартира да ми звучи напълно разумно упованието да го забележим скоро с чувал на главата, нагизден с едри брокатени рози, тюл и гевгир за лукс. Няма гевгир- дано опита с тенджера под налягане, по този начин или другояче все в миналото би трябвало да… избухне.

Галена в червен текстилен пожар…

Истински цветови пожар при Галена! Сблъсък на два цвята, гъделичкане сред два свята! Ако би трябвало да съм откровен, това е автентично, само че би подхождало на различен род певица. Защо не - на Майли Сайръс, когато пожелае да не е напълно гола. Горната част на Галена прилича ненадейно отворен склад за платове, единият от които е напуснал топа си. Така в лицето ни се удря материя, без форма и смисъл, без спирачки, без възможност да устои на ветрове или шивашки ножици. Някъде под него има сходство на пола, виждаме кръшкащи отражения на чорапогащи, обувки, плът… Мога да нарека тази визия Пожар, пожар, само че може и да стесним мизансцена, като го назовем просто Аре, няма потребност.

Чифт спално долни дрехи съсипан поради Лоренцо…?

Лоренцо на Софка следва стъпките на починалия Хю Хефнър, да не кажа на всеки застаряващ бонвиван с халат. Бляскавата одежда придава на младия реализатор тип, с който не мога да го отъждествя, само че ми е кеф да го разказвам. Вид, граничещ с някое престаряло холандско денди, което хем за пети път сменя паспорта си заради приключване, хем желае да наподобява свежо. Кой е посъветвал Лоренцо да носи това, може би ще стане ясно един ден, към този момент тежи в небосвода сатененото подстрекателство, че поради тази дреха е съсипан един чифт спално долни дрехи.

Милена радва в цикламена прегръдка!

Отново послания на лукс от топ нотариус Милена Георгиева. Макар с елементарна и ежедневна кройка, тази блуза отлично се вписва в покоите на офисните пространства и им придава прохлада. Свежест, подбудена от цвета, който съгласно спомените ми, бе доста красиво тълкуван и съчетаван в облеклата на Ив Сен Лоран. Нотариус Георгиева свети под свода на цикламения ореол и от това изпъкват чертите и на една същински красива жена. Черният панталон е отлична компания на блузата, комплимент към аристократичната конюнктура в близост, съсредоточаващ предстоящата етикеция и класика. Милена заслужава хвалба за красивите, ненатрапчиви бижута, както и за мекотата, която излъчва. Преди доста време известният индустриалец на платове от български генезис Жак Пизанти ми беше споделил, че колкото по-мрачно е времето на открито, толкоз по-цветно би трябвало да се носим. Милена Георгиева чудесно е разпознала това с финеса на зодия Риби.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР