Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Минчев: Гнездо от шифон задушава Хилда, пижама ли носи Бони, или само я пробва?

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Беатрис с неповторима сватбена рокля

Уникална фотография на принцеса Беатрис, до момента в който преглежда сватбената си рокля. Модното украшение бе изложено в замъка Уиндзор и е дело на дизайнера Норман Хартнел. Тя съставлява сборен облик на няколко детайла, участвали в аристократичното облекло на дамите в кралския двор. Издължения контур, строгите черти на роклята, внезапните придвижвания на бродерията и спомагателната декорация, цялостната липса на разсипничество, са симпатични и изцяло съответстващи на личността на дъщерята на принц Андрю.

Интересен е и контрастът с роклята, в която е облечена Нейно Кралско Височество, до момента в който съзерцава. Това е залп от цветя, потопени " във вазата " на плат цвят петролеум, откъдето те излъчват въодушевление и топлина. Пролетната приказност подхожда красиво на общия натюрел на обичаната внучка на Кралица Елизабет, която сме виждали с десетки необикновени комбинации. Фамозни са били фрагментите и с нейната сестра принцеса Юджиния, които са коментирани от време на време излишно остро от медиите на Острова.

Якето на Димчев е същинска фешън баница!

След като извърши песента Баница, част от дрешника на Иво Димчев в действителност замязя на такава. Не мога даже да нарека това разнопосочно, на половина леопардово яке баница. То е нещо сред тутманик и кремка, от което едвам не тече сироп, лой или различен сладкарски заряд. Понеже знам, че Димчев има огромно възприятие за самоирония, одобрявам, че си прави гаргара с близките, само че тук не е гаргара ами да не споделям, че направо  си мисля за врана. Отдолу, в щампи на пламъци, глави на тигри и какво ли още не, се шири блузка, под която пък се мъдрят дънки, изпълнени със старомодност. Мустакът- различим признак от актьорите в немските и старовремски XXL филми, седи на горната джука като че ли диря от кисело мляко, само че по-скоро като диря от сажди. В този кадър хвалба заслужава бизнесдамата Мая Хътчинс, в нейната дребна черна рокля. Тя избавя пейзажа до момента в който стои изпъната като струна, с прическа и аксесоари, които обайват.

Пижама ли носи Бони или единствено я опитва?

Когато си облечен по този начин и си приседнал на спалня, на човек не му хрумва друго с изключение на да намерения, че си с пижама. Попфолк певицата Бони добавя тези подозрения с шарката на облеченото- резедаво-бели точки, истински покровители за имиджа на една дамска нощница. Под долната част с милиционерска бдителност наднича парче дантела, което загатва за деликатност и съблазън. Дантелата си играе на гоненица с възглавниците, също черни, големи и с приложения, чиито лист може да ни изненада.

Едно от тях може да бъде мятане през прозорец а другото- пердах с тях. Процесната дреха, която от ден на ден наподобява на нощница, няма нищо общо с прическата, под която Бони гледа закачливо и добре гримирано- не като за сън а като за нощен бар. Ако това е новата мода на висшия ешалон в жанра, желае ми се да видя по какъв начин ще я интерпретират момци като Борис Дали, Кондьо, Теофиков и прочие.  Не би трябвало ли, в случай че това е нощница, на главата на Бони да има малко кепе, което да придържа косите и до момента в който спи? Виж, в случай че прави частно присъединяване за гаджето си по този метод, концепцията може да послужи за образец. Хем подготвена за сън, хем за овации. Гиди Бонке ле, хитрушо такава.

Гала застинала в ламе …

Разбирам някой да се облече по този начин в случай че е червило нисък клас или опаковка на вафла. Но момиче като Гала- не! Разбирам, че се постанова тя да извършва стилистични разпоредби, само че няма ли личният и усет власт да се противопостави… Докато този въпрос виси, дано попитам, за какво цялото това ламе по обичаната водеща виси с цялостна мощ. Нещо като парашут опитал се да спусне Елтън Джон на личния му рожден ден. Гала спектакълът в ламе продължава със замечтана поза, в която се чете един изстрадал фешън сексапил.

Прическата не подхожда на облеченото по този начин както изкуствените рози в близост не придават меродавност на камината. Приемам водещата да се облече по този начин на протест за отбрана на светулките или за защита на чучулигите, само че в случай че липсва сходна хвърковата идея, тоалета стои все по-нелеп върху звездната и фигура. Инак не преставам да се удивлявам на търпението и цялостната липса на реакция, когато и се постанова да се облича по този начин.

Гнездо от шифон задушава Хилда

Някой е протегнал ръка на Хилда в оня непочтен смисъл, обличайки я в нещо, което съгласно мен но по никакъв начин не и отива. Къде са черните къси рокли, тези крака… тези перли, тези интуиции за парижки локал и коняк? Тук виждам зъзнещи от досада дизайнерски решения, които може би ще стоят добре на други плещи, само че не и на тези. Погледнете еполетите, в които е концентрирано цяло старовремско перде. За да се стигне дотук, или някой е имал перде на очите, или просто изключителни условия са провокирали всичко това.

Дано не е рухването на Тръмп, нека. Хилда е подложена на още дантела, шифон и конци, с цел да прозира на всичко от горната страна сутиена и, с което считам, всички сме на едно мнение. Висящият отвред плат влияе задушаващо към врата на певицата, образувайки нещо като локва от неопределена материя, в която могат да се отглеждат ларви на каквото се сетите. Какви ги плете Хилда с този връв в ръцете, в действителност не мога да предположа. Само виждам косите, заслужаващи малко повече внимание или най-малко една широкопола шапка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР