Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Златка в анцуг и дантели…Защо, бе Злате?, Галинчо, дай го малко по-fashion де, Глория, къде е петолъчката?

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Богдана с Кеца - фешън дует на седмицата!

Вдъхновяващо и пламенно ми влияе опита на Богдана Карадочева и Васил Найденов да възвърнат блясъка на сцената. Тя- в снеговалеж от перли, с оня обтегнат взор под бадемовите очи, той- все същият, единствено че в бяло. Кеца изненадва с брошка- един патент който не съумях да запиша на мое име само че и Елтън също ме последва в тази мода, тоест- би трябвало да съм поласкан. Найденов въпреки всичко би трябвало да знае, че композиция черно и бяло на сцената може да значи униформа на кръчмарски оркестър или обер келнер в реномиран ресторант. Хайде, от мен да мине, ще оставя този път Васил на мира, с цел да похваля прическата на Богдана, от Бог дадена и за Бог надарена.

Златка в спортен екип и дантели…Защо, бе Злате?

Златка Черната се придържа към прякора си и през днешния ден вади от торбата с цветове доста черно. Черно от косата до петите, както споделя народа. А глас национален, глас Божи… Да стартираме обаче от бялото, което в случай че не е нов род в облеклото, за мен си е просто спортен екип, спортна дреха или такава, с която да се минат паяжините, до момента в който брачна половинка е в командировка. Тогава, от кое място накъде на такава ежедневна дреха и трябват дантели и то ситуирани по този начин, като че ли пияни бачкадури са рисували пешеходна зебра. Сигурно заради съображения за сигурност горната и долна част са свързани с черно канапче, чунким, едно от двете може да се свлече с или без команда. Черното палто над Златка Черната откроява още по-наивно безумната композиция а столът настрана приканва всичко облечено да бъде запокитено върху него. Ще го кажа напряко, Златка ми става черна, когато се облече по този начин.

Няма ли кой да зашие на Катето една… блуза?

Много пера в този под напрежение политически миг обсипват Катерина Евро. Евро-пейска работа, евро-пейска изработка, както би възкликнал Чудомир в някой от фейлетоните си. За мен тази дреха също е част от фешън фейлетон, който споделя доста за ушилия го и за носещия го. Облечена по този начин Катето наподобява на сврян врабец, изчакващ да мине бурята…в сърцето ми. Сега виждам, че в действителност черните лъскави висулки са не пера а нещо като отсечен тил на бръмбар,  жужащи върху наметката от транспарантна материя. Мисля, че съм виждал към този момент върху актрисата, майка, водеща и садяща домати в двора си тази риза. Не одобрявам черно-бялото разположение на плата, само че в случай че и носи кеф- за какво не. Обеците са в действителност доста красиви, само че съгласно мен- изцяло несъответствуващи към тоалетчето. Прическата е добра покана да я посетим в двора и когато цъфнат…налъмите и доматите и. В края на краищата госпожа Евро може да си разреши смяна в стилните проекти, когато изиска. Затова и я обичаме.

Глория потънала в алено. Къде е петолъчката?

На първо място тук би трябвало да задам въпрос, а Глория в случай че желае да ми отговори. Облеченото от нея пижама ли е, или дрехата просто по този начин си лъщи в сатенено… Известната госпожа театралничи с известна непорочност, минала през изяществото на розата, до момента в който всичко удари чело в острите и също по този начин червени обувки. Чудя се, асистирал ли е някой, с цел да застане тя по този метод, изцяло неуместен и изкуствен, в случай че питате мен. Изглежда от аленото е останало доста плат, по тази причина следи от него виждаме по стените и земята, където тялото Глориево е свило гнездо. Неприятно ми е да призная, само че тук певицата ме изненадва с коси и благородно лъчение, каквито рядко съм установявал  в годините. Светлината и фотошопа са постигнали голям резултат с лицето, само че дотам, че се наложи да запитвам няколко души дали това е в действителност въпросната жена, за която пиша. Погледнато от приземяващ се аероплан, това умерено може да са Есил или Таня Боева а видяно от излитащ аероплан, може да е даже и самият Азис. Дали облечена по този начин, Глория ще отиде за първата си пенсия. Нали в този момент е съвременно да се приказва за това…Амин.

Галинчо, дай го малко по-fashion де…

Има нещо в гените на попфолка, което кара придворните му да опитват невъздържано. Галин ме изненадва през днешния ден, че не е с някоя от неговите, доста близки до стила на Версаче ризки и тишърти, а напряко върви към аналогия с някое абитуриентче от село Явор да кажем. Керемиденият панталон може да му отвори краката, извинете, вратата към някое административно кьоше, където да поставя печати или разнася хартия за принтер. Сакото над тях удостоверява тези мои страхове. Административното е полазило попфолк господина със знака на сивотата и цветове, които могат да се видят най-много в каталозите за земекопна техника. Галин е решил да разнообрази скуката и в ризата могат да се намерят някои сантиментални нотки. Шарките ми припомнят на варосаните а след това минати с бояджийско валяче на шампи стени по селата. Хич не желая да употребявам сходни думи, само че обувките му къртят. Къртят и погледа и асфалта, къртят умивалници и каквато друга бяла техника се сетите. Те освен, че отиват на светлините в това телевизионно студио само че и към този момент „ чакат дете ” от кърпичката в горното джобче на сакото. А стойката е „ ляво бедро, дясно бедро, коремче ”, както се пее в една моя ария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР