Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Графолюбомир облечени като пастори без паство, „Младост“ и „Дружба“ лъхат от Теофиков и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Гери-Никол се завръща в алено!


Мислех си тези дни, че скоро не съм виждал Гери Никол. А тя несъмнено е била на шопинг с цел да попадне на този джемпър, носещ ми асоциации с Париж, когато Бриджит Бардо беше международен блян за хубост. Но няма да съпоставям Гери с фешън кумир, нито пък с Бардо, единствено се чудя по какъв начин, за какво и докога, певицата ще плува в океана от съмнение до момента в който откри личен жанр. Този цвят въобще не подхожда на тена на госпожицата, направен по кой знае каква технология. Самият загар е като захабена първа страница на управление по предпазване на машинни елементи. Тук може би са добавени равни елементи грес, пясък и машинно масло. Кройката на облеченото по никакъв начин не е надалеч от мантата на една хигиенитска, е, признавам, че материята в действителност превъзхожда нормалните дочени платове. Това в ръката на Никол ексцентрична пура или цигаре е, нека не е пиратка, готова да заличи всичко разказано от мен, което ще е едно положително начало. Иначе- отлично за красивото изумрудено кръстче.

Димо облечен, като незавършен стенопис…

Браво, овации! Тук Смелостта е свила малко гнездо, същински офис на своя мащаб, единствено не зная с какво се е хранила, с цел да покаже като резултат „ процесните ” цветове. Любимият артист Димо Алексиев     е дал независимост на дейностите си, като със задълбочеността на прилежна шивачка е наплъстявал цвят до и цвят върху цвят. Да стартира с резедавата вратовръзка, която като дребна, само че хитра политическа партия разцепва огромното политическо пространство. Тя е дребната пътечка, по която избира да стигне окото, с цел да забележи останалия цветови хаос. Възелът, както се споделя, към този момент е затегнат. Може би затегнат до лилаво, което изяснява цвета на ризата, пльоснала се умерено, като локва на площад върху звездния контур на артиста. Следва умилителна оранжева жилетка в цвят, в какъвто нормално боядисват коли от невисок клас. Ако човек се отдръпне малко по-назад, може да добие възприятието за несръчен стенна живопис, който или одеве е бил стартират или току- що премахнат. Тъмносиньо сако сплотява стореното, което пък може да е било дрешник към някоя хумористична роля на господина и той въобще да не е виновен за този избор.

Маймарова изненадва с Пет стъпки преди крема

Козметичната кралица Цветелина Маймарова изненада себе си и обществото с нова книга  и нова визия. Като удостоверение на личните си препоръки в четивото Пет стъпки преди крема, бизнесдамата се появи в безукорен жанр и отслабнала с повече от 12 кг. Свежите резултати личат в тургура на кожата, в прическата и отличния асортимент на облекло, в което в действителност Маймарова постоянно е намирала точната естетика и пропорции. Черното, като един безконечен цвят, е безкомпромисно тъкмо и тук, като основава удобна среда да бъде бележит и интериора в нейния кабинет, от където потеглят вдъхновяващите и артикули за разкрасяване. Като част от организационния Комитет на състезанието Бизнесдама на годината, Цветелина Маймарова е показвала най-хубавото от себе си в фешън отношение и е била ориентир за дамите с усет.

„ Младост “ и „ Дружба “ лъхат от Теофиков

Когато ненадейно ме връхлетя тази фотография, си казах- Георги Христов се е разхубавил, с нова прическа е, лъха младост и Дружба от него. Същите кройки, с които естрадния любим изпълваше сцената, през днешния ден намират ново приложение при Денис Теофиков- несъмнено хубав, млад мъж. Както и при Христов, тук черно и бяло се преплитат в неразделен кръговрат, преплитат се, още заплитат се, увисват и тежат както на бесилката с цялостна мощ. Но, стига мрачна лирика. Теофиков предлага още на нашето внимание  една блузка, по този начин асиметрична, че едното му краче наподобява по-голямо от другото. Обувките, с форма и цвят на полско фиатче, едвам устоят тежестта на плат и дизайнерски хрумвания, които да предположа единствено, са произлезли от някое шивашко ателие в Редута. За да има мир и съгласие, поканвам Денис да си попеем дружно, стига да се яви с вярното облекло. Микрофонът е от мен.

Графолюбомир облечени като пастори без паство

Тези, тримата си ги бива. И дружно и поотделно. Но тук приказваме за мода и което ми се набива на очи са не бананите, съвсем в устата на Миро, а черния цвят, сплотяващ гениите. В средата Графа, като че ли свещеник, носи тъмна риза без вратовръзка, сако в неразбираем цвят, което под театралните светлини може да наподобява от патладжан до дъното на прегорял тиган. От Любо се виждат единствено величествен грамаж джунджурии, заселили се в деколтето му. Сигурно всичките му другари са се наговорили да му подарят сребро на рождения му ден. И като няма къде да ги постави, ето ги на врата му. Миро носи сако което му е явно огромно. Отдолу е единствено по жилетка а гърдите са оставени за изложбена повърхност на други джунджурии, не напълно като на Любо. Абе хора, даже аз към този момент не нося бижута, вие за какво го вършиме?  И ей по този начин, тъй като са ми симпатични тези тримата, ми хрумна да им измисля общо име. Може пък да си подреден един дует, отдолу под моето ентусиазъм. Я да забележим – Миролюбограф? Графолюбомир? Люграми? Нека да е лято, както се е пее в онази ария!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР