Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Камен и Нелина - камък в модната градина, Защо и е на Веселинова да се прави на Гуна Иванова и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Камен  и Нелина- камък в стилната градина!

Съдбата ми праща двама другари, на които предстоят откровените ми мнения. Те са облечени, да, в действителност, само че за какво тъкмо по този начин и за какво даже са се снимали. Понякога и най-великите бъркат а тези, двамата, са още прекомерно млади за великолепие. Като им сервирам моите благосклонности, дано стартира с Нелина- в тази ситуация облечена като коледен пощальон. Зеленото сако е в цвят, в какъвто към този момент не боядисват даже селскостопанска техника а за текстил е в действителност прекомерно извънредно. Да, някои работни дрехи могат да наподобяват по този начин, само че не и тези на попфолка. За да е допълнен служебния темперамент на облеченото, тук се кипри бяла риза с якичка по този начин любопитна, че наднича над реверите на сакото. Мисля, че има публична фотография на Цола Драгойчева, с сходна. Дантела и нежно герданче допълват това фешън ястие а гарнитура са обаятелни коси. Камен Воденичаров в сако като гръмотевица, е все по този начин обаятелен в игнорирането на значимите фешън елементи. Синьото сако но новак авиатор, пъстрата ризка, дънките, няма по какъв начин да остана безучастен към това безразличие.

Гери в кадифе, поради какаото!

Бизнесдамата и създател на бестселъри Гергана Тодорова показа новата си книга уместно. Облечена в кадифе, като част от заглавието на книгата си За какаото и кадифето, тя блесна в мрачно синьо, съчетано със звезден шал, сплотяващ строгата грациозност на заетата жена и артистичността на пишещата. В звук с всичко разказано, прическата на госпожата заемаше централна позиция в общия и тип, получаваше похвали и ставаше образец за подражателство. Има нещо в естетиката на Тодорова, което се съдържа отвън избора и на облекла. Това е нейната прелест, походка, светско държание, най-вече- желанието и да достави наслада на тези, с които поддържа връзка. Така обличането с изключение на ежедневна и професионална нужда е и латентна алегория за красивото, отекваща от и замръкваща в мъдрите слова на книгите и.

Галена, подари дрехата си на Тита!

Има нещо умилително в старанието на Галена да наподобява все по-далеч от моята визия за нея. А именно- стилна дама, обсипана с внимание, звезден живот и схваща се- доста хубост. А се случва това, което виждаме на този кадър- обличане по неотложност или добре скрито събличане. Галена е момиче със личен компас за хармония, вероятно може напълно сама да се оправи с дрешника си, без да разчита на другарски или професионални препоръки. Защото, без да е изчерпателна, днешната визия подава последни сигнали за отърсване от кабаретното, шареното, звънкото и всичко това, което може да отива на Тита или Бебе Рекса само че не и на една зачената класика в каквато имам вяра ще се оформи Галена. Отговорете си и вие, благи читатели от кой момент пантерените шарки не са на мода или най-малко регистрират модата на една дребна група дами, към които не желая да присъединявам госпожата…Особено пък интерпретацията им в зеленикаво, като че ли пантера и гущер са водили специален  метод на живот. Обувките са в действителност забавни и в случай че се приложат към друга визия, бих бил благополучен да съм измежду поканените да я оценят.

Димчев сред тестото и… тестостерона…

Напълно разбирам привличането на Иво Димчев към необикновеното и умеенето да съчетава триста грама тесто с дънково яке. Дори бих го насърчил ако  сложи пица с четири сирена и самичък я опече на главата си, като употребява сешоар и запалка. Все отново и най-бруталните ползватели на екстравагантност биха се поучили от „ учебника ” на фамозния артист, при който сме виждали десетки причудливи хрумвания. Днес Димчев прави показно на свръхфантазията си, съчетавайки същинско тесто, вероятно тестостерон, водолазни очила и неща, които лазят въобще в орбитите на очите ни. Очите ни- привикнали на доста а през днешния ден би трябвало да обединят в едно тесто, перли, подправено цвете, дънково яке, неподстригани косми и слипове. Следващите ми упования към Иво са да се появи сходно на Фрида Кало с подготвена салата Цезар на главата, зрънца черен пипер в огърлица, оливерник вместо кандило, и попска тога за прохлада. На назад във времето може да извая сауна, към която отчето да пристъпва с богоугодните си планове. Като виждам Иво и си мисля- не всичко каквото хвърчи се яде, само че всичко което се яде само че служи за облекло, би трябвало да  хвърчи. Нещо като – на баба ти хвърчилото. Толкоз!

Защо и е на Веселинова да се прави на Гуна Иванова?

Изключително въображение, сластолюбие и феерия излъчва роклята облечена от Ева Веселинова. Точно така- майтапя се. Защото мисля, че това е една зле използвана театрална завеса, в чиито окантени в позлата джобове, евентуално стои дипломата за пети клас на създателя и. Възприемам облеченото като опит за носия на женски хор или пък осъвременена такава от опит за осъвременяване на национална, или пък просто несръчен резултат от някаква дизайнерска концепция. Красива е Ева и е първата Жена, само че не е и първата станала жертва на модата. Веселинова обаче заслужава хвалба за прическата само че не и ботушите, които несъмнено за били на доклад в първата международна война. Чудесен е и декора откъм гърба, стига някой да пусне Притури се планината или Караджа Русанка думаше.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР