Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев в акция: С каре и парашутни гащи е сгрешила Мария, Криско- облечен в Космополитън и маракуя, и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Делчев дели фешън популярност с Николаос

Пианото и малкия екран в неравностоен двубой. Световно приетият пианист Делчо Делчев, чиято кариера се простира от Бостън, до Лондон и понастоящем в Берлин, свети с очевидно предимство над почитаемият Николаос Цитиридис, който се е облякъл като редови плажен сладоледаджия. Разбира се и ушите на Делчев би могло да се издърпат за някои недостатъци, само че по какъв начин да стане това от тази клепоуха шапка, застанала като брезент на главата му. Делчев, въпреки и типичен пианист, поляга на ексцентричността с предаността на почитател на Либераче, само че прави това напълно деликатно, като че ли свири пред деца Frère Jacques. На фона на златното звездно небе, разстлало се по надарения българин, Цитиридис цитиридира несигурно с къси панталонки, смешна шапка и риза в която като че ли са бърсали четките си цялостен курс по изобразително изкуство. Късите чорапки на Ник разкриват крайници,  газели тресавище в търсене на папури. Ако Делчев и Цитиридис се съгласят да тръгнат на общо турне в Ямайка, триумфът им ще бъде свръхестествен, стига единият да облича другия а другия да не позволява да бъде събличан.

Криско- облечен в  Космополитън и маракуя...

Тази риза е бледа и скучна, като източногермански сериал. Цветовете са избелели, изгубили са своята компактност, потънали са даже в сивотата на каменната стена зад рапъра. От друга страна, погледът и мимиката тук са като кадър от Уил и Грейс, изключително когато са в свада. Криско е съчетал лимонено, оранжево и розово с вещината на барман, комуто са поръчали коктейл Космополитън, само че той е добавил и  аперол. Шапката закрива косите а на мен ми беше изключително значимо да знам дали той посреща есента в лилаво или синьо. Такъв си е Криско, няма да тръгне с кожено сако, или пък с панталони от крокодилска кожа. Макар, че на тези тънки крачета им липсва малко плат, който да ги поскрие.

Азис -  а портретите ни от гърдите нежно…съскат

Разбирам, че Азис е желал да ми направи комплимент, като е сложил мой портрет вляво на ризата си… Благодаря, скъпи, само че се чудя чий е прилежащия портрет- дали на звезда от попфолка или пък е автопортрет? Двете змии съскат върху белия плат  и ръсят рискове от всякакво естество. Изглежда, че те са направени от пайети, което изяснява това искрене. Да се носи сако върху подобен шедьовър е светотатство, само че артиста ми се коства много едър и би трябвало да се заеме с облеклото си много по-отговорно. За да се виждат двете змии, едно такова сако би трябвало да се държи леко отворено, да вземем за пример с двете ръце в джобовете на панталоните или пък да е направено от найлон. Подходящи придвижвания биха съдействали за сполучливото развяване и надлежно – откриване на гледката. Нека призная, че в началото счетох господина за Астор и си показах даже да маха главата си. Мисля си още, че Азис може да има доста по-дълга коса, в случай че обърне главата си наопаки. Препоръчвам да носи шапки или пък, както преди време беше екстравагантен, може да сервира кепе. Разбира се, поръсено с пайети, изкуствени перли и брокат.

С каре и парашутни гащи е сбъркала Мария

Комбинация на цветове, предопределени за оцветяване на детски рисунки, по никакъв начин не стои на жена, за която най-малко аз съм чувал от 20 години. Да не броим летата и, не са рупии, само че въпреки всичко човек би трябвало да се съобрази с някои условия. Мария, която от време на време има големи попадения, през днешния ден ме оставя безгласен. Причината- къси панталони, които по моему не способстват нищо нито за нейния съблазън, нито за общата и визия нито за облагородяване на околната среда. Да не приказваме, в случай че желае да наподобява в действителност съвременна и свежа. Прическата, отлична направа, в действителност, въобще не пасва на тази голяма карирана риза, подобаваща за алпинист или изтощена хипарка, която отглежда котка в планината и закусва с печени кестени. Черната сиджимка на гащите доста припомня на канапчетата, провиснали в баните на хотелите, в случай че инцидентно ти прилошее. На мен към този момент ми прилоша, само че отново не бих дръпнал тъкмо тази висулка. Много добър грим или фотошоп, или какъвто там резултат е употребен. Черната блуза носи тъмни послания, които не кореспондират с наивното цветосъчетание към нея. Сещам се за още едно приложение на тези парашутни гащи- може би стават за лов на пеперуди.

Папи Ханс покрай фешън екзекуция…?

Още едно китно каренце в днешната ни ранглиста, което принадлежи на Папи Ханс- юноша, от който се чака по-решително отношение към модата. Къде отидоха оскубаните кокошки, мисирки и пера, по които го разпознавах, къде е цялата онази текстилна блъсканица, от времето на Кекс. Да се прави на британски лорд на Папенце не му подхожда, още повече тази позиция в България е към този момент заета. Каре- хубаво. Ашколсун и машала за смелостта но тя виси като наказан предател на Кралицата в лондонската кула. Критично зализаните коси на симпатягата носят някаква кабаретна веселба, нещо като Денди, попаднал на бюджетен коафьор. По-скоро, като Деян Неделчев преди Стига заеми, стига везни. Каретата, изключително в тези цветове, не стават човек партия шах да изиграе, камо ли да кандидатства за партията на стилните неудачници, какъвто към момента не бих нарекъл положителния ми другар.  Ханс евентуално е взел тази визия за развлечение, надълбоко друг във възприемането си за модата. Черната блуза изпод има деколте, което е по-скоро дамско, само че може би по този начин желае да подчертае белоснежната си кожа или да издължи вратлето си, което също е секси метод.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР